Höösipumppu

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Otetaan sille, Niinistön Ville?

VEROPETTURI. Nyt jos koskaan on syytä kauhistella. Iltapaska uutisoi jo keväällä tämän ympäristöministeriksikin kutsutun paatuneen veronkiertäjärikollisen, Ville Niinistön autokuvioista. Okei, myönnetään että Niinistön veroprobleemat antaa minulle hieman mielihyvää, edustaahan hän kuitenkin puoluetta, jonka tarkoituksena on tehdä autoilusta mahdollisimman vittumaista touhua kaikille.

Tämä muutenkin kovin hauska veikko pisti lusikkansa joskus kai viime vuonna jakoon ja ex-muija lähti kävelemään, Ruotsiin. Ongelmahan syntyi tietenkin siitä että ministerin ex-muijan auto jäi muutamaksi kuukaudeksi johonkin vitun parkkihalliin. Tapahtui vääryys. Perkele.

Hei haloo? Tämä mies on ministeri. Eikö hänkään saisi säilyttää jotain autoa talven yli eduskunnan parkkihallissa, jos sellainen on avioerosta väliaikaisesti jäänyt käsiin? Miksi vitussa tällaistakaan juttua pitää kauhistella kuin viimeistä päivää? Jos tämä oikeasti haittaisi ketään, olisi siitä varmaan tultu Niinistölle sanomaan SILLOIN KUN SE AUTO OLI SIELLÄ? Mutta ei, ämpäripäät tahtoo selvittää jälkikäteen.

Mitä luulette tulisiko joko nillipää kihisemään esimerkiksi USA:n ulkoministerille John Kerrylle jos häneltä jäisi Yhdysvaltain kongressitalon parkkiin auto talveksi kaniin? No ei muuten vitussakaan tulisi. Vaikka joku amerikkalainen Iltapaska jutun siitä tekisikin, luuletteko että mikään Washingtonin viranomaistaho lähettäisi siitä viiden tonnin laskua Kerrylle?

Kyllä, VIISI VITUN TUHATTA EUROA. Sen verran sai Ville Niinistö penaltyä. Hahaha! Tämän kertoi, mikäs muukaan, kuin Iltapaska. Tulli ilmoitti paskalla täytetyssä päätöksessään lätkäistä Niinistölle maksettavaksi autoveron. Ei yksinkertaisesti löytynyt muuta vaihtoehtoa kuin laskuttaa viisi tonnia.

TÄMÄN FORDIN OLISI PITÄNYT OLLA SUOMESSA NOIN 30 VUOTTA, JOTTA VALTION AJONEUVOVERON MENETYKSET OLISIVAT OLLEET TUON VAJAAT 5000 EUROA. SEN SIJAAN SE OLI VITTU YHDEN TALVEN JA SIITÄ ANNETTIIN VIIDEN TONNIN LASKU.

OIKEUS ON VOITTANUT. JA SUOMI FINLAND. JA MUUT. IÄNKAIKKISESTI.

Auton käyttö oli kaiken lisäksi ollut melko vähäistä. Mutta koska Suomi-Finland ja sinivalkoinen sääntökirja, se ei kertakaikkiaan vaikuta asiaan millään tavalla. Viisi tonnia. Iltapaskakin tietää kertoa että Suomessa ei sovelleta EY-tuomioistuimen toteuttamaa suhteellisuusperiaatetta, jossa vero kohtuullistetaan suhteessa auton käyttöön. No sepä ei ainakaan yllättänyt. Täälläpä mitään vitun periaatteita tunneta.

Ihan kuin suomalaisella ministerillä olisi oikeasti tarve kiertää jotain autoveroa. Ihan kun tämä olisi ollut joku tarkoituksenomainen rikos. Media kauhistelee Suomessa tällaista paskaa enemmän kuin Italiassa kauhistellaan vaikkapa 76v Berlusconin 16-vuotiaita tyttöystäviä.

 Viiden tonnin Ville pohtii voiko vitutukseen kuolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti