Höösipumppu

lauantai 14. syyskuuta 2013

Laittomia naku-uinteja ja poskisuukkoja

OIKEUS ON VOITTANUT TAAS -MINISTERIÖ duunailee uutta lakia. Pelkästään tämä naurattaa ja ensimmäisenä sitä alkaa miettimään että millä rintamalla tällä kertaa heitetään homma läskiksi. Katsokaas kun lakien valmisteleminen täällä Suomessa on vähän kuin suureen pumpulipalloon kuseminen, ja sillä oman naaman pyyhkiminen raivokkaasti. Tätä voitte jokainen kokeilla itse kotona. Ensin suurella kusisella pumpulipallolla ja perään tupsuttelette vanulapuilla yksityiskohtaisemmin. Se on ikään kuin lain tarkentaminen asetuksilla.

Jatkan vielä vertauskuvaa kusisesta pumpulipallosta. Kun normaali suomalainen lain valmistelu on viimein siinä vaiheessa että sitä pääsee tarkastelemaan joku asiasta tietävä taho, on joku ämpäripää jo mennyt ja kussut siihen pumpulipalloon. Ongelmaksi muodostuu se, että nyt tällä pallolla pitäisi pyyhkiä se oma naama. Ja ei ole kusi kivaa naamassa. Oikeat asiantuntijat ovat se koura, joka epätoivoisesti yrittää puristaa kusen pois, tietäen että eihän se kusi enää mihinkään lähde, ja että kohta savolaisittain HAISOO!

Oikeusministeriö duunailee ihan tärkeän aiheen parissa. Tarkoitus on kriminalisoida seksuaalinen häirintä ja saattaa se rikoslakiin. Oikeasti hyvä juttu. Mutta kuten tiedämme, kun kerran vauhtiin on päästy, saattaa virkamiesten ämpäripäissä homma välillä lähteä lipsumaan lapasesta. Nyt ongelma kuitenkin taitaa olla se, ettei ämpäripäät osaa kirjoittaa asioita selkeästi lakikirjaan.

Taloussanomien uutinen aiheesta tästä.

Tällaisenaan lakiluonnos tekee paljastavasta pukeutumisesta, munasillaan uimisesta ja mahdollisesti jopa poskisuudelmasta rikoksen. Noh ok, poskisuudelmat ei haittaa koska ainakaan minun kulttuuriin ei kuulu että joku hikinen parransänki huohottaa ja hinkkaa naamaa ihan vaan morjeksen merkiksi. Vittu mitä touhua sekin.

Jos joku ihminen voi olla lakiluonnoksesta kuuluvaan ääneen jotakin mieltä, on se oikeuden ja sukupuolen tutkimuksen professori Johanna Niemi. Hän pitää lakiluonnosta epämääräisenä. Niin pidän minäkin. Ja niin pitää rikos- ja prosessioikeuden professori Pekka Viljanenkin. Ja mitä vittua on "kosketteluun rinnastettava tapa?" Pantomiimilla linnaan?

On surullista jos valtakuntamme merkittävimpiä oikeustutkijoita kuten Niemeä, Viljasta ja Höösipumppua ei kuunnella tässä asiassa yhtään.

Tulee väkisinkin mieleen taannoinen ajokorttiuudistus, jota valmisteltaessa muun muassa Autoliiton kanta kaikui kuin tyhjille seinille. Koska eihän Autoliitto mitään mistään ajokorttiasioista tiedä. Ja mitä kävikään? Nyt duunataan edullisesti vanhaa lakia takaisin kun tajuttiin että homma on perseestä.

Munan heiluttelu, oli se sitten omalla mökkirannalla tai Helsinki-Vantaan lentoasemalla, loukkaisi lain silmissä muiden seksuaalista itsemääräämisoikeutta..jotenkin

Loppuun lienee kuitenkin asiallista esittää vilpittömät kiitokset oikeusministeriölle:

TEETTE TÄRKEÄÄ TYÖTÄ. ON HYVÄ ETTÄ KIELLÄTTE TÄYSIN LUONNOTTOMAN ALASTOMUUDEN KAIKISSA TILANTEISSA. KIITOS TÄSTÄKIN PÄIVÄSTÄ.

PS. Pointsit muuten maailman siisteimmästä kiertoilmaisusta lakiluonnoksessa: "sukupuolielimeen rinnastettavalla tavalla tunkeutuminen toisen kehoon." 
Eli dildon runttaaminen perssiiseen on soosoo, mutta entä jos runttaankin sinne vaikka arpakuutioita, paperituppoja, marmorikuulia tai jotain muita suorakulmaisia särmiöitä? Ei varpilla näytä superpallo miltään pippeliltä.

Tulevaisuuden Suomen ainoat lailliset naisten uimapuvut koekäytössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti