Höösipumppu

perjantai 27. syyskuuta 2013

Vaarallinen hiihtäminen on kiellettävä

HIIHTO. Kuten aiemmin olen ohimennen todennutkin että eikö hiihtäminen voisi olla myös kiellettävissä koska se touhu on aivan perseestä. Rukouksiin kai vastattiin sillä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ on ehdottanut oikeasti HIIHTÄMISEN KIELTÄMISTÄ PERUSKOULUISTA. Minulle henkilökohtaisesti se on onneksi aivan se ja sama hiihdetäänkö koulussa vai keskitytäänkö syömään Hubba Bubbaa (tosin purukumi taitaa olla kielletty useimmissa kouluissa), mutta kelatkaa. Onhan tämä nyt taas aivan järjetöntä paskatouhua.

OAJ:n kannanoton taustalla on myös Höösipumpun noteeraama oikeusvoitto esimerkistä kuinka rehtorille pystyttiin pokerinaamalla määräämään sakkoa siitä että joku likka tykitti stiigalla niin kovaa päin helvettiä että perseluut nasahti poikki, lähes atomeiksi. Huhhuh!

Asiasta uutisoi Uusi Suomi.

Toisaalta ymmärrän OAJ:n kannan täysin. Koko vastuusysteemi on niin perseestä että se ei tunne sanaa "vahinko" missään tilanteessa. Aina on mussutettava tapaukselle kuin tapaukselle syyllinen. Ja sehän vittu löydetään. Tällä kertaa syy löytyi rehtorista, jolla oli varmasti AIVAN HELVETIN PALJON TEKEMISTÄ ONNETTOMUUDEN KANSSA.

OAJ:n, kuten kaikkien muidenkin etujärjestöjen ongelmana on se että heidän on otettava kantaa asioihin korrektisti. Eli silloin kun suututaan ja halutaan saada ääni kuuluviin, ei voida huutaa vittusaatanaa vaan on asiallisesti ehdotettava jotakin räikeää, jotta media noteeraa. Käsittääkseni siksi OAJ joutui tällaista hiihtokieltoa julkisesti ehdottamaan. Saapahan sitten sitä keskustelua aikaiseksi. Sitä kuuluisaa, tehokasta keskustelua.
 
Höösipumpullahan ei ole tätä ongelmaa. Jos järjestelmä pelittää näissä asioissa yhtä hyvin kuin Päivi Räsäsen homoliittoläpyskät telkkarissa, niin miten sellaiseen läjään paskaa voi korrektit keskustelun avaukset edes tepsiä?

Olen siis OAJ:n kanssa periaatteessa samaa mieltä. Jos tällaisesta järjettömästä paskasta sakotetaan rehtoreita niin miksei sitten kielletä vittu aivan kaikkea? Toisin sanoen jos toimintaympäristö muodostuu äärettömästä määrästä kauhistelevia paskapäähöösäreitä, ainoa vaihtoehto selvitä ilman rangaistusta on vaan kaiken tekemisen lopettaminen. Miksei sitten vaan kielletä ja lopeteta sen kaiken tekeminen? Vittu eipähän käy mitään.

Sama paskapäinen kauhistelun ilmapiirihän on mukana kaikessa muussakin. Jos mies pätkii kännissä vaimoaan turpaan, on viina kiellettävä kaikilta. Jos mies taas ampuu vaimonsa, on syy siinä aseessa, joka itsestään ampui sen vaimon. Tehdään siis ampumaharrastuksestakin mahdotonta. Jos taas 14-vuotias suoralippainen roikkuhousu polttaa röökiä alikulkutunnelissa, on kiellettävä lakupiippu niin lapsilta kuin aikuisiltakin koska siitähän ne vaikutteet on saatu. Vittu mitä paskaa.

ELI HIIHTÄMINEN, MAASTOJUOKSU, SUUNNISTAMINEN SEKÄ LASKETTELU KIELLETTÄVÄ VÄLITTÖMÄSTI.

5 kommenttia:

  1. Tällaiset vihabloggaukset kieltäisin ensimmäisenä. Lapsissa on tulevaisuus, ja se tulevaisuus voi katketa lyhyeen syistä, joihin lapsi ei voi itse vaikuttaa.

    Sietäisit hävetä!!!

    VastaaPoista
  2. Edelliseen kommenttiin on sarkasmi häivytetty niin hyvin, etten ole enää ihan varma, onko se sarkasmia ollenkaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samaa mieltä! Kokonaisuudessaan huikea kommentti :D

      Poista
    2. En vieläkään tiedä, onko tuo sarkasmia vai ei ... :D

      Poista
  3. Kielletään saman tien koko koulu! Koulumatkoillakin voi aina sattua ja tapahtua. Samoin ulkona liikkuminen! Kotoa poistuessa on aina liikenne- tms. onnettomuuden riski.

    Ja mites, kun yli 80% Suomessa tapahtuvista onnettomuuksista tapahtuu kotona tai vapaa-ajalla? Vapaa-aika nyt onkin toisaalta jo aika hyvin ihmiskunnalta kielletty. Kaikki vain valtion laitoksiin joissa laitteet jotka syöttää, juottaa, korjaa ruumiilliset jätteet ja rajoittaa kaiken "vaarallisen" toiminnan, jättäen tilaa vain sille, mikä on "yhteiskunnan parhaaksi".

    VastaaPoista