Höösipumppu

perjantai 13. syyskuuta 2013

Ilmaista hoivaa sotahulluille

Höösäykselle ei näy loppua. Ei kuitenkaan huolen häivää sillä meillä on pakko olla maailman parhaat oltavat! Tämän todistaa demarikansanedustaja Tuula Väätäisen huolestuminen. Hän on huolestunut...

...rummun pärinää...

HÄN ON HUOLESTUNUT ESIMERKIKSI SYYRIAAN OMATOIMISESTI SOTIMAAN LÄHTEVIEN SUOMALAISMUSLIMIEN VERORAHOIN YLLÄPIDETYSTÄ SOSIAALITURVASTA. HAHAHA!?!

Anteeksi niin että a) mitä vittua? ja b) onkohan joku satumainen lilliputti käynyt tuomassa liikaa maailmanparannus -muroja lautaselle vai mitä tämä oikein on?

Ulkonäköön en yleensä halua puuttua, enkä nytkään, mutta Höösipumpun muotisuuntauksien tutkimusosasto on kuitenkin ehdottomasti sitä mieltä että Tuulaa pukisi kukkakoristeinen hattu enemmän kuin ketään eduskunnassa. Vai mitä mieltä olette:



Käydään lyhykäisyydessään Tuulan taustoja läpi. Jotainhan täytyy olla sen takana että kansanedustajana toimiva punavihreä hössöttäjä edes kehtaa ehdottaa verorahoin maksettavia terveydenhoito- ja kuntoutuspalveluja joillekkin saatanan radikaali-individualisteille, jotka lähtee mättämään omatoimisesti ihmisiä hengiltä toiselle puolelle maapalloa. Vielä kerran: Mitä vittua Tuula?

Tuula on 1955 Maaningassa syntynyt pienviljelijän ja ompelijan tytär. Hänen ammattinsa on sairaanhoitaja. Taskussa on myös perheterapeutin paperit vuodelta 1992. Viimeistään vuonna 1999 suoritettu työnohjaajakoulutus takaa sen että hän voi ihan tosissaan esittää hallitukselle kirjallisen kysymyksen täältä lähtevien vaikkapa tsetseenikapinallisten suomalaisrahoitteisesta terveydenhuollosta. Haista paska!

Perkele että sieppaa. Miksi minun pitää maksaa Syyrian hallitusta kaatamaan lähteneen Hassanin jalkamiinaan kojahtanut koipi? Miksi helvetissä vastoin Suomen sotilaallista puolueettomuutta vastaan toimivat yksittäiset sotahullut ansaitsisivat ilmaisen terveydenhuollon täällä? Eikö sitä voitaisi joissain määrin pitää jopa näiden taistelijoiden tukemisena? Ainakin se viestii että tapporeissulle lähteminen on ihan ok ja että kaverit on ihan tervetulleita takaisin tänne milloin vaan. Ja saa itkeä jos itkettää. Laitetaan pää tyynyyn hetkeksi, Tuula tekee teille lettuja.

6 kommenttia:

  1. Nuo sotarikollisethan pitää ottaa kiinni heti nähtäessä, ja oikeuteen epäiltyinä ihmisyyttä vastaan tehdyistä rikoksista.

    Vai saisiko valkoinen palkkasoturi Afrikan änkereitä listimästä tultuaan "sotaveteraanin" käsittelyn ??

    VastaaPoista
  2. Jos hämmästyksestä toivun alan kohta nauramaan. Täytyy vain toivoa, että SDP:tä viime kerralla äänestäneet saavat tietää mistä SDP on ensisijaisesti kiinnostunut

    Itse asiasta mielipiteeni on, että miksi helvetissä meidän pitäisi maksaa kenen tahansa hullun sotaseikkailut? He lähtee sinne tappamaan riskinään vammautuminen. Sotaan muita tappamaan lähteminen ei välttämättä ole ihan verrattavissa vaikkapa rauhanomaiseen mielenosoitukseen, oli mitä mieltä ulkomaanasioista hyvänsä. Suomen puolustukseen se ei vertaudu mitenkään, päinvastoin näin Suomea vedetään syyttään mukaan.

    Se ei ole vertailtavissa mihinkään muuhun seikkailuun, joissa tapaturmat luonteeltaan vahinkoja. Sotaan voi addiktoitua vain sarjamurhaajan luonteella, joten edes tupakointiin ei voi verrata.

    Jos taas tulee polttava tuska puolustaa "omaa maataan", onko Suomi tämmöisen henkilön maa ensinkään?

    Kun suomalaisen ei kerran tarvitse sotia, tästä typeryydestä kaikki kustannukset pitää olla sotijan omalla vastuulla täysin. Lainsäädännössä voisi olla pykälä kansalaisuuden myöntämisestä ehdollisena siten, että se perutaan 20 vuotta myöntämisestä, mikäli havaitaan po. henkilön osallistuneen sotaan ilman Suomen osallisuutta.

    Typerin temppu on antaa täkäläisille sotaseikkailijoille signaali, että heillä on jonkinlainen vakuutus, maksettu paluulento, ilmainen ensihoito, kuntoutus ja työkyvyttömyyseläke odottaa palatessa. "Menkää vaan sinne tappamaan muita vapaasti." Olisiko jopa annettava lupa tuoda veroton auto, onhan henkilö vuoden "töissä" ulkomailla.

    Joukon ainoat kunniakkaat urhot.

    SDP on ollut aiemmin huolissaan kovasti sodissa tapahtuneista hirmuteoista. Ovatko Suomesta lähtevät maailman ainoat kunniakkaat urhot, jotka ei syyllisty sotarikoksiin kuten joukkoraiskauksiin?

    SDP valvoo ajatusrikoksia netissä mutta mikään kello ei kilise kun jengi lähtee tappamaan toisen maan kansalaisia.

    VastaaPoista
  3. Mikäs hätä näillä sankareilla.Jos kuolet,pääset paratiisiin,neitsyitä hässiin,jos et kuole,voit palata paratiisiin.Kuinkahan mulle kävis jos Ruotsiin menisin,ja ampuisin armeijan kapiaisia ja poliitikkoja.
    Otettaisko veteraanina vastaan.

    VastaaPoista
  4. "Lainsäädännössä voisi olla pykälä kansalaisuuden myöntämisestä ehdollisena siten, että se perutaan 20 vuotta myöntämisestä, mikäli havaitaan po. henkilön osallistuneen sotaan ilman Suomen osallisuutta."

    Et ole hiffannut miten kansalaisuus toimii, oikeudellisesti kuin käsitteellisestikin? Suomi ei voi pestä käsiän kenestäkään omasta kansalaisestaan vain sen takia että se sattuu olemaan sotahullu murhaaja. Eri kysymys on, pitäisikö sitä kansalaisuutta heppoisin perustein kaiken maailman sotarikollisille ja -aktiiveille ylipäätään myöntää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai tarvitsee myöntää. Kyllä murhaajatkin joskus haluavat istua rauhassa alas ja syödä lettuja ja hilloa

      Poista
  5. Ja yksikään poliitikko ei samalla ponnella vaadi Puolustusvoimain palkkalistoilla kriisinhallintaoperaatiossa vahingoittuneille saman tason hoitoa verovaroin. Saati että osaa näistä kavereista saisi oikeutetusti tituleerata sotainvalideiksi tai -veteraaneiksi.

    VastaaPoista