Höösipumppu

torstai 12. syyskuuta 2013

Tötteröministerit vie anti-höösäreiden kyhnyt

Ihan pakko kirjoittaa nyt "nopeasti" koska opetus- ja kulttuuriministeriö sai räjäytettyä vitutuksen taas toposfääriin saakka. Ei helvetti! Satuttaa kiveksiä pelkkä ajatuskin tuon persreikäministeriön vinkkarisilmistä. Opetustötteröt harkitsevat kokoomusnuorten tukemisen lopettamista koska heidän uusi tavoiteohjelma vastusti vähän kosteasilmäisten PASKAPÄÄTÄTIEN näkemyksiä höösäämisestä. Pakko vetää henkeä ennen kun voi jatkaa edes tän kirjottamista.

Paskamyrsky alkoi kun esityksessä oli yhtenä tavoitteena "kiihottaminen kansanryhmää vastaan" -pykälän poistamisesta. Lupaan yrittää avata tämän vitutuksen mahdollisimman epäpoliittisesti että vältyttäisiin siltä mielipahalta, niin vasemmalla kuin oikeallakin. Mutta Höösipumppu ei yksinkertaisesti voi olla kuuntelematta porukkaa, jolla on näin siistejä kyniä!

Ensinnäkin Päivi Lipponen on yhteiskuntamme ensimmäinen ämpäripää mikä huutelee rasistikortit ennen kuin kukaan oikea poliitikko saa edes selvitettyä mistä helvetistä on kyse. Sama ämpäripää huuteli silloin Tampereen pizzeriapaloakin suomalaisten natsisikojen tekemäksi varmasti ennen kuin edes ensimmäinen sammutusyksikkökään saapui paikalle. No sittenhän sitä paljastuikin että babyloonialaiset itse olivat tuikanneet koko paskan tuleen. No tämä on tarina erikseen, jään vain hämmästelemään sitä kuinka ääliö tuo Lipposen Päivi on. Altistaakohan tuo vittumainen etunimi ämpäripäisyyteen? Tiedän erään toisenkin jumalhullun tyrannin, ihan samannimisen. Ihan tosi.

NYT HUOMIO KAIKKI SAATANAN ÄÄLIÖT, JOTKA LUITTE PELKÄN LÖÖPIN TAVOITEOHJELMASTA JA LIITYITTE PÄIVI LIPPOSEN KANSSA HUUTAMAAN NATSIRASISTI -LÄPPÄÄ:

Hämmästelen miten Suomi-Finland -paskamedian lietsomana saatiin koko kansa uskomaan että kokoomusnuoret asetti oikeasti tavoitteekseen jonkun älyttömän rasistivihatykityksen. He haluavat pykälän pois, koska se on nykyisessä muodossaan ihan vitun järjetön ja ympäripyöreä. Taitaapi olla että Höösipumppukin siihen on syyllistynyt koska nämä paskat blogikirjoitukset kiihottavat ainakin kukkahattutätejä vastaan. Yhtälailla esimerkiksi amerikkalaisista huonoja juttuja suurelle yleisölle kirjoittavan mielipiteet voitaisiin tulkita kiihottamiseksi kansanryhmää vastaan. Varsinaista rasismia ei jatkossakaan hyväksyttäisi missään muodossa.

Kokoomusnuoret asettivat tavoitteekseen myös seuraavaa:
  • Ulkomaalaiset rikoksentekijät karkotettava välittömästi pois maasta.
  • Euroopan Unionin tulee keventää säädösviidakkoaan.
  • Autoilijoilta perittäviä maksuja ja veroja vähennettävä.
  • Kiintiöpakolaisten vastaanottaminen lopetettava.
  • Moottoripyörille ei lisätä katsastusvelvollisuutta
  • Vero-, maahanmuutto- ja sosiaaliturvajärjestelmiä kehitetään siten, että ne kannustavat työperäiseen maahanmuuttoon.
  • Kuorma-autokorttien ikärajat on palautettava kahdeksaantoista vuoteen ja ammattipätevyyden vaatimuksia on madallettava.
  • Rakennusten pakollisista energiatodistuksista luovutaan.
  • Elinkautisesta armahtamista voi hakea vasta 25 istutun vankilavuoden jälkeen.

Tältä porukalta sitä oltaisiin tuet viemässä pois. Vasuri- ja demarijohtoisen opetus- ja kulttuuriministeriön toimesta. Kuulostaa sananvapaudelta ja kaikinpuolin puhdasjauhoiselta toiminnalta. Saattaa olla muuten kiihottamista vasemmistokansanryhmää kohtaan tuo minun ääneen epäily. Olisko siis suora linnareissu?

"Kokoomusnuorten puheenjohtaja Susanna Koski luulee asuvansa vapaassa ja demokraattisessa länsimaisessa valtiossa. Hän on toki väärässä."
-Elias Paatos


Höösipumppu yhtyisi kernaasti Susanna Koskeen. Myös puoluerajojen yli.

1 kommentti:

  1. Helvetin hyvä teksti!

    Tosin saaneeni huomauttaa yhdestä kiinnostavasta asiahaarasta!
    Susanna Koski, on kiinnostava ihminen.
    Helvetin tylsä, vitun epäselvä puhuja, ei osaa kieliä, kärsii vähintäänkin anorexiasta, mutta se jännä juttu on että en kertaakaan ole kuunnellut hänen puhettaan koska jään aina miettimään miltä hän näyttää alastomana..

    Siksi varmaan Päivit pännii enemmän koska niin vitun rumia ne on niin niiden vitamiini-ääninauhat jää soimaan päässä!!!

    L Z R

    VastaaPoista