Höösipumppu

perjantai 20. syyskuuta 2013

OLUT

OLUT on vain alkoholisteille tarkoitettu hermomyrkky. Sen käytöstä on rangaistava kaikkia ikään, sukupuoleen tai sosiaaliseen asemaan katsomatta. Oluen saatavuutta on pyrittävä rajoittamaan kaikin käytettävissä olevin keinoin. Olut tappaa kaikki. Tutkimusten mukaan 1800-luvun eurooppalaisista oluen käyttäjistä 100 prosenttia on menettänyt henkensä.

Oluen mainonta on kiellettävä täysin. Samalla siitä puhuminen on lopetettava. Sitä on verotettava eniten maailmassa. Sen nauttimisesta on tehtävä taloudellisesti kestämätöntä kaikissa tapauksissa. Oluen saatavuutta on myös vähitellen rajoitettava siihen pisteeseen asti että sitä ei saa yhtään mistään. Millään hinnalla. Vain tällä tavoin turvaamme tulevaisuuden. Itsellemme ja muille.

Ei ole olemassa hyviä oluita. Ei ole olemassa erilaisia tapoja tai tilanteita nauttia oluesta. Se on pelkkää kehonsa saattamista vakavaan myrkytystilaan. Rellestämistä ja yhteiskuntarakenteiden hallitsematonta horjuttamista. Kaikki kaatuu niskaan, taivaskin. Pisan kalteva tornikin alkoi kaatumaan oluen juonnin seurauksena mutta onneksi oluen nauttiminen osattiin lopettaa ajoissa niin se jäi pelkästään vinoon, vittu.

Vain oluen vuoksi tapahtuu pahoinpitelyjä. Mikäli olutta ei olisi olemassa, levitoisimme hattarasta tehtyjen pilvien päällä ja paskantaisimme sateenkaaria. Ei olisi mutruhuulia missään. Ei edes Kymenlaaksossa. Lisäksi känkkäränkästäkään ei tarvitsisi enää jauhaa lapsille paskaa.

Ilmastokin lämpenee. Vittu jos ei joku ala pian lyömään oikeaa faktaa pöytään ilmakehän kaikista nepparipitoisuuksista ja pakastenavan sulavista lumipalloista, on syynä olut. Pakkohan sen on olla. Eräs munkki kerran kertoi näin jossakin.

Panimot, etenkin pienet panimot ovat rikollisorganisaatioita. Huumemyrkkyperkeleitä. Paiskovat massia ja tappavat tutkitusti satoja miljoonia suomalaislapsia tekemisillään. Yksi annos olutta vastaa noin kolmea rikollispanimoiden aiheuttamaa väkivaltarikosta.

Se että olut kuuluisi mitenkään minkään kansakunnan kulttuuriin on paskapuhetta. Kyseessä on panimoiden aiheuttama massahypnoosi. Vittu foliohatut päähän niin voit välttyä oluthypnoosilta. Suomalaisista yli 90% on tässä kyseisessä hypnoosissa, jonka vuoksi jäljelle jäävän kymmenen prosentin on käytettävä kaikki voimavaransa oluen kukistamiseen. Hyvää vauhtia siinä ollaan onnistumassa.


Ei muuta, taidampa lähteä tästä hypnositoitumaan. Hyvää viikonloppua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti