Höösipumppu

perjantai 6. syyskuuta 2013

Hysteerinen hössötys laihdutuskeinona

LÄSKI SUOMI. Semisti elintasopunkerona vituttaa kirjoittaa aiheesta mutta kaikki ruokaan liittyvä hysteria on saanut taas hymyn huulille. Tiedän että kaikki oman elämänsä ravintoterapeutit maiskuttelevat jo valmiiksi kuinka kovaa tämä juttu päästään lyttäämään. Mutta lällällää en väitäkään etteikö terveellinen ruokavalio olisi hyvästä. Onhan se, nam nam. Omalla kohdalla probleema on vaan se että terveysruoka on yleensä ihan paskan makuista.

Viimeisin turhautuminen tuli Jeesuksen status -päivityksen luettuani. Tai ei oikeastaan vielä tästä, koska mieshän puhuu asiaa. Hajoaminen alkoi tarkemmin Iltapaskan hysteerisestä uutisoinnista. Nyt siis kauhistellaan että hampurilaismainoksessa on lapsi. Se on pahasta koska hampurilaisetkin on pahasta. Tai ainakin on muodikasta sanoa niiden olevan pahasta.

Kyllä. Hampurilaiset on paskaa jos niitä vittu syödään joka päivä tai useita kertoja viikossa. Mutta se on teidän vanhempien vastuulla syökö Orvokki-Unelmanne niitä vai ei. Täällä Suomessa hampparit kuitenkin maksaa niin helvetisti ettei pikkuskidit pullojen keruulla niitä ainakaan kasoittain saa syödyksi.

Mutta oli miten oli, läskejä, hamppareita, kakaroita, vaaroja ja pirullisia rahanahneita pikaruokakorporaatioita ja äläpäläpälä. Eniten huvittaa tämä kauhistelun kehitys. Miten vitussa nyt yhtäkkiä on lähestulkoon rikollista käyttää lapsia hampurilaismainoksissa? Iltapaskan kauhistuneista lukijoistakin nyt kolme neljästä on sitä mieltä että tämä on väärin. Ronald McDonald paskantaa sittenkin vain veritulppia lapsiinne!

Tämän täytyy olla osa yleisen höösäysvimman salakavalaa nousua, ja sitä pelkään kansalaisena enemmän kuin loppuloman krapulamörköä. (Ja se on kuulkaas paljon.) Mietin vaan että makeismainoksissa ja virvoitusjuomamainoksissakin viuhuu kakaroita niin vitusti. Nämä kaikki tullaan siis melko varmasti kieltämään koska kauhistelu on saavuttanut julkikeskustelun vaiheen. Tai eihän nämä asiat mitään keskustelua ole vaan hysteeristä paskanjauhantaa, joka sitten tavalla tai toisella päätetään täyskieltoon.

Epäilen että tämän lässytyksen tällä kertaa aloittanut Fredu on käynyt lukemassa Höösipumpun vinkkejä kauhisteluhössötyksen käynnistämiseen. On nimittäin lueteltu kaikkia vaaralliselta kuulostavia juttuja kuten triglyseridi- tai CRP-pitoisuudet ja metabolisia oireyhtymiä jajaja valtimotauteja ja vittu huh!

Virallisen Höösirankingin mukaisesti Fredu pisteytetään seuraavasti:

+ erilaisia outoja oireyhtymiä mainittu
+ säilöntäaineet mainittu E-tunnuksien kanssa. Kuulostaa pelottavammalta ja myrkyllisemmältä koska E-tunnukselliset aineet demonisoitiin jo viime vuonna. Käytännössä kuitenkaan vitunkaan väliä onko E-numerot näkyvissä vai ei. Lisäaine mikä lisäaine.
+ sympatiapisteet omista lapsista. Hän todella välittää. Jaloa.
+ SYÖPÄ MAINITTU! HAHAHAHAHAH! Sopii vittu tilanteeseen kuin tilanteeseen.
+ hyvin maalailtu käsitys että kaikki terveysongelmat ja liikalihavuus johtuu roskaruoasta. Liikkumattomuuteen viitataan vain sivulauseessa.
+ kertoi nitriiteistä ja amiineista viittaamatta mihinkään tutkimuksiin eli lähdepohjattomasta lätinästä pisteet.

- Unohti verrata tilannetta vanhoihin hyviin aikoihin
- Ei maininnut yhtäkään viranomaistahoa
- Ei vinkannut muille höösäreille mahdollisuudesta olla edelläkävijä esimerkiksi hampurilaismainosten kieltämisessä

Fredun Höösipisteet 82 / 100


Seuraa Höösipumpusta kuinka Fredu sijoittuu myöhemmin syksyllä julkaistavassa Höösirankingissa!



Lopuksi vielä höösääjien laihdutusvinkit:

On tärkeintä mitä muut ihmiset syövät, ja kuinka voisit ohjata heitä syömään kuten itse haluat syödä. Toivottuun lopputulokseen pääset paheksumalla kovaäänisesti toisten henkilökohtaisia elämäntapoja.

Oma henkilökohtainen terveellinen elämäntapasi ei siis vielä riitä, vaan on pohdittava vaihtoehtoja kuinka voisit pakottaa niitä asioita muillekin. Hyviä keinoja on mielestäsi huonon ruoan saatavuuden rajoittaminen muilta. Lisäksi mainostamisen kieltäminen ja veronkorotuksilla ohjaaminen voisi toimia.

Muista että muut ihmiset ovat sinua älyllisesti jäljessä. 2000-luvun suomalainen ei varmastikaan vaan ymmärrä että pekonipommihampurilainen on epäterveellisempi vaihtoehto kuin sinun suussa sulava ravintorikas itse leipoma persreikäleipäsi.

Muista aina muita ihmisiä laihduttaessasi että olet älyllisesti sekä moraalisesti ylivertainen ihminen, joten sinulla on jopa velvollisuus mussuttaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti