Höösipumppu

maanantai 23. syyskuuta 2013

Kylmätty karhu

KARHU pistettiin kylmäksi viime viikon torstaina Keuruulla. Tutkijaryhmä oli tuutannut karhun täyteen nukutuspiikkejä, jotka eivät kuitenkaan toimineet riittävästi. No yllättäen se 200-kiloinen nalle otti siitä melkoiset koivarit ja ampaisi tutkijoita kohti. Kavereilta oli sitten löytynyt pyssy ja nalle oli tusautettu hengiltä. Lopputuloksena lopullisesti väsähtänyt otso ja kourallinen tutkijoita paskat taatusti housussa.

Karhujahan nukutettiin koska alunperin joku urpo oli keksinyt niille seurantapannan mikä pisti nallekarhujen kaulat solmuun. On varmasti olo ollut kuin krapulanaamalla sukujuhlissa, jossa muija on pakottanut ylänapinkin kiinni. Varmasti siis vituttanut. 

Kuten selväksi tuli, tämän nallen kohdalla pannan poisto sitten meni tosiaan melkoisen pipariksi. Komisario Arto Rajala kertoi viime viikolla että vahvasti näyttää siltä että kyseessä oli pakkotilanne eikä ole syytä epäillä että tässä olisi mitään laitonta. Kiitos mm. Iltapaskalle että tämäkin uutinen saatiin kauhistelijoiden luettavaksi sillä nyt tästä on joku valveutunut hössöttäjä päättänyt tehdä tutkintapyynnön.

Onhan tämä karua nallepoloista kohtaan mutta jos poliisi on jo kuullut kaikkia paikallaolijoita ja todennut että mitään laitonta ei ole tapahtunut, miksi suomalaisen hössöttäjän on vielä pakko kurnuttaa jotakin vitun ilmoituksia? Hössönsössön, oikeuksia kaikille ja syylliset kiikkiin. Käsittääkseni se karhu on ihan yhtä kuollut vaikka jollekin tutkijalle keksittäisiinkin se satasen rikesakko.

Onkohan tämän hössöttäjän tarkoitus nyt herättää karhu henkiin, vai saada tutkijalle sakkoa hätävarjelun/pakkotilan liioittelusta, vaikka poliisi jo kerran on todennut ettei mitään laitonta ole katsottu tapahtuneen? Toki yksi vaihtoehtohan olisi ollut yksi kuollut tutkija ja yksi kuollut karhu. Karhuhan olisi joka tapauksessa lopetettu jos se olisi tappanut sen hemmetin tutkijan.

Enemmänkin tästä tutkintapyynnön tehneestä kauhistelijasta pitäisi tehdä ilmoitus jonninjoutavasta ajan- ja rahan haaskaamisesta. Toki voihan se olla että ilmoittaja hieroo parhaillaan hikoilevaa napaansa ja tuntee olonsa moraalisesti ylivertaiseksi kansalaiseksi. Rahanarvoinen fiilis sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti