Höösipumppu

maanantai 16. syyskuuta 2013

Uhkasakkoa saatana

UHKASAKKOA. Kuten täysin rationaaliselta yhteiskunnalta voi olettaa: Mikäli kauhulla rummutetulle perinteiselle tupakalle esitetään korvaavia ja varmasti vähemmän vaarallisia korvikkeita, on ne torpattava välittömästi. Niiden torppaamiseen ei tarvita mitään erityisiä tutkimuksia, ja vaikka niitä olisikin niin mitäs vittua sitten? Kuulostaa pelottavalta imeskellä kylmää romoottitupakkaa, joka ampuu varmasti myrkkysähkösäteitä keuhkorakkulaan ja kissat koiria sdfasdfdadfasf.
(Jos joku ei ole lukenut aiempaa settiä sähköröökistä niin se löytyypi tästä)

Ja kuten normaalissa markkinataloudessa on tapana, jos jollekin on kysyntää niin sille useimmiten muodostuu tarjontaa. Ellei väliin pääse lähestulkoon mielivaltainen suomalainen persreikäviranomainen, jonka tarkoituksena ei ole oikeisiin epäkohtiin puuttuminen vaan pienyrittäjien tuhoaminen ja perustallaajille vittuileminen. Ainakin siltä minusta "normaalina" työssäkäyvänä suomalaisena on tuntunut jo pitkään. Muun muassa kesällä sen yhden mummon kyläkauppa sai painella vittuun koska siellä duunattiin lehmän maidosta pullia. Pullahan on tunnetusti laitonta paskapullaa jos sen taikinamaitoa ei ole tykitetty minkään jäähallin kokoisen iskukuumennusmankelin läpi. Voittologiikka on voitto.

Uusi Suomi uutisoi kuinka Valvira tuhosi nikotiiniton.fi -palvelun edellytykset normaalille liiketoiminnalle pommittamalla yritystä ihan saatanan kohtuuttomalla uhkasakolla. Uutisoinnin mukaan yrityksen liikevaihdon odotetaan nousevan tänä vuonna 500 000 euroon, josta voittoa kertyisi suunnilleen uhkasakon verran eli n. 80 000 euroa. Sitten tapahtuu PUFFFF ja suomalainen viranomainen pystyy vieläpä ihan laillisesti asettamaan 80 000 euron vitutuspommin. Miten vitussa tällainen on mahdollista ilman oikeudenkäyntiä ja ennakkovaroituksia?

Kyseinen vitutuspommihan on viralliselta salanimeltään uhkasakko. Valviran kahvihuoneessa näitä uhkasakkojahan kutsutaan leikkisästi kosteiksi hassuttelumaksuiksi. Nimitys tulee siitä että kun viranomaiskäyttöön tarkoitettu bingokone arpoo seuraavan yrittäjän uhriksi, koko virastorakennuksen poppoolla alkaa touhutipat kostuttaa alushousuja samalla kuin haaveiden kaatokirjettä valmistellaan.

Hauskinta tapauksessa on se että yrityksen liiketoimintaa ei suinkaan kielletty vaan verkkokaupasta kiellettiin "vain" kaikki kuvat, nimet ja muut tiedot. Niin että ei kun shoppailemaan. Ostaisikohan sitä Tuote 17:aa kolmella kympillä ja jos vaikkapa kokeilis Tuote 8:aa tällä kertaa. Jospa sieltä tulisi se oikeanlainen nestetankki tällä kertaa.

Kuten aiemmin mainitsin, uhkasakko tuli ilman oikeudenkäyntiä. Yritystä siis sakotetaan ilman tuomiota ihan vaan koska pystyy. Yritys toki saa viedä asian markkinaoikeuteen, hehheh. Joku helvetin pitkä oikeudenkäynti, jonka aikana liiketoiminta on kuitenkin huonolla tuurilla rajoitettua ja vielä huonommalla säkällä joutuu itse maksumieheksi. Joudun vaan hämmästelemään miten voi olla mahdollista että yrittäjä on syyllinen ennen kuin toisin todistetaan. Varmaan koska hössönsössön, terveysuhka, lapset palaa elävältä ja äläpäläpälä.

Eipä siinä sitten mitään, nurin koko paska. Me mitään yrittäjiä tähän maahan halutakkaan. Kaadetaan nekin rahat virolaisille, koska sinnehän nämä kaikki viranomaisten murskaamat yritykset siirtyvät. Eikä tunnu enää edes missään, mehän maksetaan sinne kaikki viinaverotkin kun Suomesta ei saa ostaa mitään mihinkään aikaan ja muutenkin jos saa, niin tulee halvemmaksi hakea vaikka yksittäinen kaljalaatikko lentokoneella Virosta kun käydä ostamassa lähikaupasta. Niin että voi saatanan saatana vaan!


Valviran ylijohtaja Marja-Liisa Partanen on hyvin sympaattisen ja lämpimän oloinen ihminen.

1 kommentti:

  1. Nyt kyllä mietityttää että mikä helvetin natsijärjestö tuo valvira oikein on

    VastaaPoista