Höösipumppu

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Nyt laukeaa ripsille ja osuu kynsille

RAKENNEKYNNET JA MUUT. Voi jumalleissön että joutui taas hieromaan silmiään. Miten voi olla mahdollista että jos joku yksittäinen ihminen voi murskata haaveet höösivapaasta Suomesta, murskaajana on melkein aina keski-ikäinen sosiaalidemokraattinainen. Ja ylläripylläri, JÄLLEEN KERRAN viikon hiekkavaginaisin keskustelunavaus saatiin niin hyvinvoivalta, tasa-arvoiselta ja korkeamoraaliselta matamilta että meikäläiseltä lyö kohta liekit silmistä. Maapallo pelastuu.. Eikun ei.. KOKO SAATANAN PAIKALLINEN SUPERJOUKKO PELASTUU!

Pian ei tarvitse pienten vihreiden miestenkään ressata koska nyt on suomalainen supersalaattidemokraatti saapunut pelastamaan koko universumin vaatimalla hallituksen puuttumista johonkin naisten rakennekynsiin! Siis mitä helvetin helvetin helvettiä täällä tapahtuu? Mitä helvettiä tapahtuu eduskunnassa? Mitä helvettiä tapahtuu Merja Mäkisalo-Ropposen päässä? Tässäkö yhteiskuntamme polttavin ongelma nyt olikin? Eissss...
Merja Mäkitötterö ja lässynlässykkää.
Iltapaska uutisoi Merjan äärimmäisen tärkeästä hallitukselle jättämästä hölynpölystä. Hänen mielestään kouluttamattomat ripsi- ja kynsinikkarit lähestulkoon tappavat järjestelmällisesti itsensä ja muut. Vittu silmät sulaa päähän ja raajoja tippuu kuin spitaalisilla apinoilla. Lisäksi joku takoo sillä massia! Iltapaskaa siteraaten "villinä rehottava rakennekynsi- ja ripsipidennysbisnes" TAPPAA meidän kaikki muijat. Tämähän on vittu vapaata yritystoimintaa, äkkiä homma kontrolliin.

Kaiken ratkaisu on täydellinen kontrolli! Muutaman päivän kurssilla ei Merjan mukaan opi mitään. On siis saatava tuhannen vuoden koulutuslinja jeesuskynsien duunaamiseen. On keksittävä tyhjästä lupia ja pätevyyksiä, jotta nämä ripsien pidentäjät.. pidentäisivät ripsiä täysin samalla tavalla mutta upea ripsiturvallisuuskortti taskussa.

Kansanedustaja on höösärikauhistelijapersreijän kultaisen sääntökirjan mukaisesti lisännyt kirjalliseen hölynpölyvaatimukseensa myös haitallisten aineiden nimet, akrylaatti ja metakrylaatti. Ne aineet ovat vaarallisia. Metakrylaattiin todennäköisesti liittyviä astmatapauksia on raportoitu Suomessa kaksi. Siis koko mömmön käytön historiassa. Vittu ampiaisen pistoonkin on kuollut kaksi suomalaista. Siis TÄNÄ VUONNA. Kissat koiria, perävaunut eteen ja ampiaisille lentolupakurssi?

Minä väitän että suomalainen nainen ei voi olla niin saatanan tyhmä että mikäli ripsipidennysten jälkeen silmät turpoavat jalkapallon kokoisiksi, se menisi toista kertaa samaan käsittelyyn. Ainakaan samassa paikassa ja samalla tavalla. Uskon myös että rakennekynsiä tekevät naiset osaavat lukea. Jos paketissa lukee yksinkertaisesti säilytysohje sekä ilmoitetaan käyttämään vaikkapa kumihanskoja, se nainen todennäköisesti tekee näin. Mikäli se nainen ei ohjeita noudata, SE EI MERJA VIELÄKÄÄN OLE SINUN, MINUN TAI MEIDÄN HÖSSÖTTÄVÄN KAUHISTELUYHTEISKUNNAN ONGELMA.

Lisäksi haluaisin tietää mitä mieltä esimerkiksi tulli olisi jos nämä aineet muuttuisivat luvanvaraisiksi. Kuinka vitun halvalla yhteiskunta valvoisi jotain tällaista? Perustettaisiinko jonnekin taas joku vitun rekisteri mihin kirjattaisiin luvalliset kynsiduunarit? Ja kynsiturvallisuuskortti pitäisi varmaan löytyä. Ja uusittava tuhannella eurolla joka toinen vuosi? Vai laitettaisiinko kerralla kaikki rakennekynsiä ja ripsipidennyksiä käyttävät naiset samaan rekisteriin ja hommaamaan itselleen ripsien kantoluvan?

Jos maailma on tupaten täynnä "lääkäreitä", jotka ovat valmiita pumppaamaan sementtiä naisten perseeseen, voidaanko uskoa että vaikkapa 18v Suomi-Susannan puolen vuoden lakisääteinen kemikaalikurssi lopettaa kaikki naisten kosmetiikka-allergiat? Toisin sanoen loppuuko se metakrylaattiallergia sillä sekunnilla jos sitä käyttää Turvallisen ripsienpidentäjän kurssin käynyt henkilö? Pieniä kauneusalan yrittäjiä tällä paskanjauhannalla kyllä tuhotaan.

Loppukevennyksenä pätkä Merjan omilta nettisivuilta: "Tärkeintä on päättää lähteä seuraamaan omaa elämäntietään, uskoa omiin haavekuvitelmiinsa ja taistella unelmiensa puolesta"

Hyvä Merja ja Merjan haavekuvitelmat. Huomaa kyllä että yhtä helvetin haavekuvitelmaa taitaa olla koko rouvan meininki. Tässä maassa ei tosin taistella tarvitse että tällainen haavekuvitelmaan perustuva paska ollaan jo runnomassa läpi.
Ripsipidennys ilman ripsenpidennyksen ammattitutkintoa ja ripsenlaittokorttia

1 kommentti: