Höösipumppu

tiistai 24. syyskuuta 2013

Ruska-Punkku

RUSKA-PUNKKU on jonkun hemmetin partiokilpailun nimi! Huikeaa! Kuten myös arvata saattaa, ilman mielipahaa ei tälläkään kertaa selvitty. Siellä on kasvatustieteiden yliasiantuntija (lue: äiti) pahoittanut niin kovaa mielensä että on oikein soittanut Voice -radiokanavalle ja kauhistellut. Järkyttävänhän asiasta tekee se että partiokilpailun nimestä oli saatu hauska.

En muuten tiedä partiosta yhtään mitään. Tai no, tiedän että siellä tuhistaan naama totisena ja istutaan jossakin mättäällä tekemässä muiden ärrävikaisten kanssa jotain helvetin solmuja. Huivi tai vastaava rätti pitää olla myös tötteröllä, kaikilla saman värinen. Ja se kuka saa ensimmäisenä osmonsolmun aikaiseksi, huutaa jotakin ihan helvetin typerää kurkku suorana ja kierii jonkun sammalkummun alas huohottaen kuin keppiä noutava koira. Jotenkin noin se partiohommeli menee..Eikö?

Takaisin itse aiheeseen, eli hirveään pervoiluun, joka on tahallaan ja häikäilemättömästi kohdistettu kaikkein nuorimpia lapsia kohti. Kauhistunut äiti kertoi ettei laittaisi omia lapsiaan tänne leirille. Höösipumpulla on tälle äidille uutisia: ÄLÄ SITTEN VITTU LAITA NIITÄ KAKAROITASI SINNE! JA ÄLÄKÄ VITTU SOITTELE TÄLLAISESTA MIHINKÄÄN RADIOIHIN ETTEI KOKO HYVÄÄ IDEAA PILATA MUILTAKIN!

Kun katselee esimerkiksi Espoon Punasen Facebook -kuvia kyseisestä kilpailusta niin veikkaisin keski-iäksi n.15 vuotta. Muistelempa itseni 15-vuotiaaksi. Kaikki saatanan goatset oli jo syöpynyt verkkokalvoihin, kiitos internetin. Sitäpaitsi ala-asteen kuudennella luokalla puheenaiheet pyörivät jo sen verran vahvasti munapaskapillupierun ympärillä että ihmettelen jos joku 12-vuotiaskaan tuosta nimestä traumoja saisi.

Radioon soittanut äiti on joko paskanjauhajien ja hössönsössöttäjien eliittiä tai sitten hän on typerä äkkipikainen kauhistelija, joka aloitti välittömän mussutuksen ennen kuin otti kilpailun ikärajoistakaan mitään selvää. Tuskin on edes geneettistä mahdollisuuttakaan sille että tällaisen apinahöösärin lapsi edes ymmärtäisi koko sanankäännöstä ennen 20 vuoden ikää.

Valitettavasti kyseessä on mitä todennäköisemmin suomalainen, hieman paskapäinen supermutsi. Tällaiset supermutsit saavat synnytyksen jälkeen yliluonnollisia kykyjä ja velvollisuuksia tunnistaa, ja puuttua myös muiden kauhistuttaviin ongelmiin. Ja kun supermutsi huomaa jotakin mielestään paheksuttavaa, on siitä räksytettävä. Kovaan ääneen julkisesti.

Ja vittu kyllä, yksi synnytyshän vastaa vähintäänkin yhteiskuntatieteiden maisterin tutkintoa. Sinä teit sen! Hyvä! Jes! Kai siitä lapsen paskantamisesta jonkin seppeleen tietysti voisi jakaa.

Ihme on ettei partiojengi joutunut polvistumaan vimmatun höösihullun eteen ja muuttamaan nimeä joksikin hätäisesti keksityksi muutaman paskapään takia. Se että yhdellä oli lapiollinen hiekkaa ulkosynnyttimissä ei sentään pilannut muiden päivää. Vaikka läheltä liippasi. Ihme.

1 kommentti:

  1. Ei vittu... mä oon nauranu näille teksteille jo muutaman päivän :D Työkaverit ihmettelee ku kesken koodauksen alan kikattamaan kuin pikkulapsi :D

    VastaaPoista