Höösipumppu

torstai 5. syyskuuta 2013

Pakotettu tuhkamunaksi

IHMISOIKEUKSIA. Kylläpäs silmään sattui ihmeellinen uutinen siitä kuinka Suomi ei korvaa aiempia ihmisoikeusrikoksiaan. Suomessa on kuulemma jatkosodan jälkeen tehty 1500 lobotomialeikkausta aina vuoteen 1969 asti. Pelkästään sekin kuulostaa jo melkoisen mehevältä.

Lisäksi vuonna 1935 säädetyn lain perusteella valtio sai pakkosteriloida vajaamielisiä ja mielisairaita ilman heidän omaa suostumustaan. Voitaisiinko nyt säätää laki että kaikki kukkahattutädit ja kauhistelijat voitaisiin myös pakkosteriloida etteivät he pääsisi kasvattamaan tänne enää uusia höösäreitä pilaamaan tulevien sukupolvien elämää?

Ihme on etteivät nämä steriloidut lobotomiapotilaat saaneet Suomessa miljoonakorvauksia. Taas verrataan että kun Norjassa ja Ruotsissa sitä tätä äläpälä. Tässä aiheessa on kyllä paljon jeesustelun aihetta monelle. Niin ja miksikäs ei: TOTTAKAI lapseton, alun alkaen mielenvikainen pakkosteriloitu 70-vuotias, jolta on leikattu aivot hevon helvettiin päästä, tarvitsee korvauksia. Se tekee niillä ihan vitusti ja hitto, onhan meillä vitusti ylimääräistä rahaa pois heitettäväksi. 

Voitaisiin olla ensimmäinen valtio maailmassa missä harmaantuneet kilipäät voisivat kaivaa nenää satasen seteleillä.

Eikö vaan voitaisi keskittyä että he saavat riittävää hoitoa eikä lähdetä pläräämään mitään aivottomia (Kjeh kjeh) korvaussummia? Vai näkeekö joku esimerkiksi rantatontin tai Ferrarin tarpeelliseksi lobotomiapotilaalle? Helvetin hauska ajatus se kyllä on. Ja joo joo äläpäläpälä he tuskin saisivat korvauksillaan Ferraria mutta mehustelen silti sillä ajatuksella. Päässä soi V12-koneen saundi ja pienessä tuulenvireessä tippuva lobotoomikuola. Lits läts yöörgh höhöhö.

Elämä on ollut julmaa ja sitä se on nykyään. Mielestäni korvauksille ei silti ole perusteita koska nämä toimet ovat olleet aikanaan lääketieteellisesti perusteltuja ja koska minusta on väärin että minä joutuisin maksamaan muiden tekemistä lobotomialeikkauksista. Perkele.

Voisin kyllä itsekin vaatia eläkeläisenä korvauksia siitä että mieleni syöpyi vitutusmössöksi jo kovin nuorena kaikkien kukkahattuilija -tanttaperseiden takia 2000-luvun alun Suomessa. Olisi vähintäänkin kohtuullista vaatia vielä syntymättömiä ihmisiä tilille tästä vääryydestä. Heidän syytä kaikki saatana!

Elokuvateollisuuden näkemys valtion korvauksia tarvitsevasta sympaattisesta luppakorvasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti