Höösipumppu

tiistai 13. elokuuta 2013

Sekametelihöösiä

Ihan vaan pari sekalaista juttua, jotka pistää vituttamaan.
  
TUPAKKATOHTORIT. Uuden Suomen uutisessa ylilääkäri on ihmeissään tupakkayhtiöistä. Tupakkayhtiöt eivät heti pistäneet hanttiin veronkorotuksista vaan kertoivat olevansa niihin valmis enempiä vikisemättä. Tämä saikin höösärit hämilleen kun ketään ei vituttanutkaan.

Ja mikäli ketään ei vituta, on pohdittava missä ollaan menty metsään. Kieltämisestä, verottamisesta ja rajoittamisesta häviää luonnollisesti hohto mikäli ketään ei vaan yksinkertaisesti vituta. Tällöin on pohdittava jotakin muuta vitutusvaikutuksen palauttamiseksi/tehostamiseksi.

Jotenkin ylipäänsä tämänkin uutisen luettuani tuli sellainen fiilis että tämä verokorotus on tarkoitettu luomaan pelkkää mielipahaa. Ensin lasketaan että veroja korotetaan, sitten jos kukaan ei laitakkaan hanttiin niin terveysterroristit ajattelevat että jotakin on mennyt pieleen.

Herääkin kysymys kannattaisiko kaikkien sanoa yhteen ääneen ettei keskioluen siirtäminen Alkoon vituttaisikaan yhtään? Alan oikeasti jo epäilemään että tällä tavalla saataisiin pian viinitkin ruokakauppoihin. Niin kuin ne 190:ssä muussakin maassa on.

RESEPTILÄÄKKEET. Reseptijärjestelmä on hyvä juttu. Mutta aivan kuten kaikkeen, myös näihin liittyy aivan saatanasti Suomi-paskaa. Pykäläpaskaa. Sääntöpaskaa. Lääkepaskaa. Lupapaskaa. Mainontapaskaa. Kieltopaskaa. Puhutaan vaikka pelkästä paskasta.

Päivän parhaat kuumat otin siis lääkkeiden markkinointipaskasta. Ymmärrän että esim. Subutexin mainostaminen Salkkareiden mainostauolla voisi olla kyseenalaista. Noh. Kuten kaikilla aloilla, myöskin lääkealalla toimii poikkeuksellisen vittumainen virkamieskoneisto. Nämä paskapäät kutsuvat itseään lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimeaksi.

Fimea veti herneensä nokkaan toukokuussa julkaistusta Ilta-Sanomien mainoksesta, jossa mainostettiin jotain helvetin Burana-kopiota, Ibumaxia. Mutta kun sitä mainostettiin 600mg ja 800mg vahvuuksilla, oli peruuttamaton rikos tapahtunut. Kun ne nyt vaan tarvitsee reseptin syystä että äläpäläpälä.

400mg Ibumaxia saa ostaa ilman reseptiä ja sen mainostaminen olisikin ollut sallittua. Nyt kuitenkin mm. 600mg Ibumaxia mainostanut Vitabalans Oy on syyllistynyt aivan järkyttävään huumemainontaan.

Fimea ilmoitti että Vitabalans Oy on syyllistynyt reseptilääkkeiden ostamista edistävien kannustustoimenpiteiden levittämiseen ja markkinoimiseen väestölle. Voihan juma! Suorinta tietä linnaan koko huumejengi! Ja kulkematta lähtöruudun kautta.

Kiellon tehostamiseksi tälle häikäilemättömälle huumekartellille asetettiin 100.000 euron uhkasakko. Oppiipahan olemaan saatana.

(Linkki uutiseen) 

 Kuvassa Fimean löydökset Ibumax -kartellin tiloista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti