Höösipumppu

keskiviikko 7. elokuuta 2013

Perseilyliitto



VANHEMPAINLIITTO. Saatiinpas uusi pärsreikä mukaan tähän päättymättömään alkoholikeskusteluun. Tämä vanhempainliittohan on siis joku kymmenpäinen tötteröporukka, joka jollakin tavalla kai jeesailee vanhempainyhdistyksiä ympäri Suomen. Mutta koska siihen välillisesti kuuluu aivan vitusti kauhistuneita vanhempia, on se yhteiskunnallisesti hyvin merkittävä henkistä kukkahattuterroria harjoittava ja aivan vitun ahdistava organisaatio.

Liitto ilmoittaa nettisivuillaan olevansa poliittisesti hyvin sitoutumaton. Heillä on kuitenkin omat hallitusohjelmatavoitteet kaudelle 2011-2015. Nämä neropatit ovat mitä aakkoskirjan avulla luoneet viiden A:n järjestelmän, joka kuuluu näin:

1. Aikaa vanhemmuudelle ja lapsuudelle
2. Arkeen helpotusta
3. Alkoholihaitat alas
4. Avoin koulu
5. Apua parisuhteeseen

Näillä neuvoilla tämä supersankariliitto kertoo että näillä me saavutetaan onnellinen ja aivan saakelin vauras Suomi. Uskallan ehkä hieman olla eri mieltä. Hellyyttäviin pikkunaskaleihin vetoamalla tämä liitto sen kuin lietsoo holhoavaa ja ahdistavaa kukkahattuilmapiiriä ympärilleen.

He haluavat velkaantuvan Suomen kuluja kasvatettavan ja perään rakentaa jonkin helvetin alkoholi-indeksin, jotta viinan hinta nousisi tulevaisuudessa tasaiseen tahtiin. Katsotaas tähän mitä paskaa tässä viimeisen 6 vuoden aikana on jo tapahtunut:

1.4.2007 Alkoholia ei saa myydä klo 7-9 välisenä aikana. 
11.5.2007 Alkoholia ei saa mainostaa klo 7-21 välisenä aikana. 
1.1.2008 Alkoholia ei saa myydä paljousalennuksella.
1.1.2008 Veronkorotus 
1.1.2009 Veronkorotus 
1.10.2009 Veronkorotus

JOS VIIMEISEN 5 VUODEN AIKANA ALKOHOLIVEROA ON KIRISTETTY 3 KERTAA JA KIRISTETÄÄN TAAS, MIHIN VITTUUN TÄÄLLÄ TARVITAAN ENÄÄ MITÄÄN INDEKSEJÄ HINNAN KOROTUKSILLE? SITÄ PAITSI KAIKKI MAKSAA JO VITUSTI ENITEN MAAILMASSA. KUKKAHATUT, OLETTE VOITTANEET JO!
Lisäksi tulevista veronkorotuksista ja kaikesta mahdollisesta lisäpaskasta keskustellaan jatkuvasti. Eikö nämä verenimijät saa koskaan tarpeekseen? Eritoten näillä hulluilla on kaiken huipuksi kanavat toitottaa kukkahatun täyteisiä ajatuksia tuhansille ja taas tuhansille ihmisille siten että varmasti monet alkavat ajattelemaan että oma Elmo-Petterikin on välittömässä vaarassa AIVAN KAIKELTA.

Näiden ämpäripäiden virallisessa kannanotossa alkoholi on myrkkyä, jolla sekoitetaan erityisesti lasten päät. Jo vuonna 2010 paskapäät linjasivat että mielikuvamainonta on kiellettävä, verotusta kiristettävä, saatavuutta rajoitettava ja OLUEN ALKOHOLIPITOISUUTTA LASKETTAVA. Ei ei ei ei ei. Ei saatanan saatana nyt oikeesti.

Miten helvetissä etenkään tuo oluen alkoholipitoisuus liittyy taas yhtään mihinkään? Onko tämä todella VANHEMPAINLIITON asia hoitaa?! Voi juma että pursuaa jälleen järki perseestä ulos. Sitä paitsi kaikki muuhan näistä linjauksistahan on käytännössä jo toteutettu moneen otteeseen viimeisen 6 vuoden aikana.

Iltasanomat uutisoi tänään kuinka Vanhempainliitto on kauhistellut julkisesti energiajuomien olevan portti juopotteluun. Äh, en jaksa edes avautua tästä enempää. Lukekaa itse mitä tämän liiton joku helvetin toiminnanjohtaja lätisee.

"Jo pikkulapset puhuvat perjantaipärinöistä." Hahahaha, voi kyynel! Itse leikin penskana leluaseiden kanssa sotaa ja kuvittelin tappavani kaikki. Lisäksi piirsin kaljapulloja kuviksen tunnilla. Varmaankin vaikea uskoa mutta silti minusta todella tuli veroja maksava yhteiskunnan jäsen. Wooaaaah.

Tämä vanhempainliitto on perustettu jo 1907 tarkoituksenaan tukea kotien harjoittamaa kasvatustyötä. Jotakin käsittämättömän totaalista paskaa on tapahtunut reilussa sadassa vuodessa sillä nyt tämä järjestö mussuttaa ja kukkahattuilee minulle miedompaa olutta. Mitä vittua?
 
Taiteilijan näkemys aiheesta.

1 kommentti:

  1. http://m.iltalehti.fi/perhe/2013043016964381_pr.shtml Ulkonaliikkumiskielto naskeille
    "Tuntuu, että meillä lapsuus loppuu lyhyeen. Olemmeko me oikeasti huolissamme siitä, että nuoret putoavat yhteiskunnan ulkopuolelle."
    No mitäs, setä, luulet, että käy, jos vanhemmat laittavat kalterit oviin tuolla tavalla? Uutisväläys: ne penskat ovat jo yhteiskunnan ulkopuolella ja vielä enemmän nuo vanhemmat.
    Suorastaan perverssiä menoa. :)

    VastaaPoista