Höösipumppu

perjantai 9. elokuuta 2013

Perus kauhistelua

LELUKAUHISTELUA. Repesin tänään luettuani valtakuntamme timanttisen totuustorven eli Iltalehden uutisen BR-Lelujen mainoksesta. Joku kauhistunut äit.. Hetkinen! Tällä Iltalehteen asiasta varta vasten yhteyttä ottaneella kauhistelijalla edes ole omia lapsia. Jokatapauksessa hän oli kuitenkin pahoittanut mielensä lelumainoksesta niin peruuttamattomasti, että päätti käyttää aikaansa ottamalla mainoksesta kuvan ja kauhistelemalla sitä IL:n toimitukselle. Niin sitä pitää!

Katsokaas nyt itsekin, LEIKKILAMAUTIN! Asiasta kauhistuttavamman tekee se että aiemmin uutisoitiin että joku sydänvikainen sankari kuoli etälamauttimeen kun hyökkäsi poliisin kimppuun putkassa. Henkilökohtaisesti kyynel on mitä suurin ja kaikki kunnia huligaanille, joka tapatti itsensä perseilemällä.
(Sydänvialla, 3 kuukauden ryyppyrännillä ja poliisin päälle hyökkäämisellä ei ollut asian kanssa mitään tekemistä. Se oli se perkeleen murhaajateiseri!)

Lapsille suunnatussa mainoksessa mies näyttäisi saavan rintaansa osoitetun sähköiskun.

Pelottavaa on se että Suomessa lehdistö noteeraa tällaiset asiat. Ja media kun tietyn äläpäläpälän pääsee esittämään, pumpulimaailman höösärit aloittavat liikekannallepanon ja ropina alkaa kuulua. Se ropina kuuluu muuten siitä teräväreunaisesta pähkinäpaskasta, joka papana kerrallaan alkaa lätisemään tuttua sinivalkoista tuuletinta kohti.

Tärkeää on se että leikkilamautinta on paheksuttava ihan oikein erikseen. Esimerkiksi M60 lelukonekiväärit ei ole niin paha juttu. Ymmärrän toki tämän lukijan tuskan, eipä ole konekiväärillä ketään suomalaiseen putkaan vielä tapettu. Ei ne ole täten edes rinnastettavissa leikkilamauttimen traumatisoiviin vaikutuksiin.

Sanokaa minun sanoneen että vuoden päästä meillä ei enää myydä leikkilamauttimia laillisesti. Tai no tuskin niitä enää joulumyyntiinkään sallitaan. Terveisin Höösipumpun kristallipallo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti