Höösipumppu

lauantai 3. elokuuta 2013

Höösättäisiinkö rikollisia?

KOTIIN TUNKEUTUJAT. Nämähän ne vasta rauhoitettuja elukoita onkin! Jos käyt päästämässä joutsenet, saimaannorpat tai liito-oravat pois päiviltään, tuomiosi on sakkovetoinen mutta verrattain todella helppo.

Mutta käyppä Reinon kimppuun. Reino on narkkari. Reinolla menee huonosti. Suonen sisäiset huumeet eivät tietenkään olleet Reinon oma valinta. Ne oli Döfän valinta. Vittu. Reino haluaa nyt kuitenkin tulla ovestasi läpi ja rosvota asuntosi pikku satsin toivossa.

Mutta mitä tehdä Suomi-Finland -överihöösimestoilla jos jokin ulkopuolinen henkilö tunkeutuu kotiisi? Kaikki elukathan tekevät itselleen suojan, kodin, kämpän, miksi ikinä vaan haluat sitä kutsua. Se on paikka mihin kukaan ei tule kutsumatta. Koti on paikka mihin tunkeutumalla omistaja saa luvan tappaa - ainakin Yhdysvalloissa.

Toista se on kuitenkin meidän hyvinvointi-Suomessa. Turun Sanomien parin vuoden takainen uutinen muistui mieleen. Myönnän, jumalauta, jo tässä vaiheessa että en sulata tätä vieläkään. En mitenkään. Seuraava tarina raiskaa ehkä jopa vasemmistonuorten oikeudentajun.

Kerrotaan tarina nyt ensin:

Olet kotona nukkumassa..ihan vaan koska on yö. Yöllähän vittu nukutaan. Hetken kuluttua havahdut ääneen, jonka seurauksena olet varma että asuntoosi on tunkeutunut sinne kuulumaton henkilö. Et osaa peiton alta laatia vaaratilannearviota (,joka on siis luonnollisesti vähintään kansalaisvelvollisuus). Tiedät vain että kodissasi on joku sinne kuulumaton tunkeutuja, ja että sinun on saatava tämä henkilö pois asunnostasi. Varustaudut keittiöveitsellä koska mitään muuta sinulla ei ole. Ethän tiedä tässä vaiheessa minkälainen tilanne sinua odottaa.

Lähestyt metelin lähdettä ja saat katsekontaktin murtomieheen, joka on parhaillaan penkomassa sinun tavaroitasi. Murtovarkaalla on sorkkarauta kädessä ja hän vaikuttaa agressiiviselta. Et tee vieläkään mitään. Käsket poistua. Mitään ei tapahdu.

Sorkkarautaa kantava murtovaras SINUN KODISSASI suihkuttaa pippurisumutteen silmillesi ja hyökkää päällesi. Puolustaudut paniikinomaisesti kädessäsi olevalla veitsellä ilman että näet yhtään mitään. Tiedät vain että kotiisi on tunkeuduttu ja näkökenttäsi on sumutettu pimeäksi. Huidot ainoalla kädessäsi olevalla kappaleella (tässä tapauksessa veitsellä) ja osut.

SUOMEN HOVI-VITUN-OIKEUS tulkitsee asian näin: "Vastaaja joutui paniikinomaiseen tilanteeseen tultuaan sokaistuksi, mutta siinäkin tilassa hänen piti havaita, ettei hyökkääjä käytä teräasetta ja lopettaa puukolla lyöminen" 

Kertokaa minulle että mitä vittua täällä tapahtuu?

TUOMIOT:

Toisen kotiin murtautunut mies: 5kk pahoinpitely ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan välineen hallussapito

Mies, joka nukkui omassa kodissaan: 1,5 vuotta hätävarjeluna tehty törkeä pahoinpitely.

Oikeus on voittanut taas? Onko meillä hyvinvointivaltiossa niin saatanan hyvä olla vai mikä on syy KAIKEN höösäämiselle? Uskon että Päivi Räsänen saa paremmat stigmat mitä kovemmin hän toitottaa ajatuksiaan. Myös abortti on teurastusta ja itsepuolustus kotonasi on rikollista, täysin tarpeetonta ja holtitonta väkivaltaa. Hyi saatana.

Linkki TS:n uutiseen: http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/190413/Pippurisumuttimella+sokaistu+loi+kotiinsa+murtautunutta+14+kertaa+veitsella

1 kommentti:

  1. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/61256-verinen-taistelu-eteisessa-kko-22-veitseniskua-oli-itsepuolustusta

    Herranen aika... Kerrankin ei höösätty rikollista? Vaivaiset 22 veitseniskua ei tuonut tuomiota. Nopillako näitä tuomioita heitetään kun toinen pistetään linnaan ja toisen päätä silitetään...

    VastaaPoista