Höösipumppu

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Oluet Alkoon saatana!

KESKIOLUT. Ennen kun kukaan ehtii kysyä mitään niin vastaan: En. En saa koskaan tarpeekseni tästä aiheesta. Nyt kun se asia on selvitetty niin voidaankin vittuuntua Ehkäisevän päihdetyö ry:n äläpäläpälälle Kristiina Hannulalle.

Päihdetyö on tärkeää ja ongelmakäyttöön kannattaa puuttua jos siihen on mahdollisuus. Mutta Kristiina, haistappa nyt vaikka ensiksi pitkä paska. Se ei tapahdu III-oluen Alkoon siirtämisellä.

Kaikessa muussa epäonnistunut pääministerimme Jyrki Katainen yllätti äärettömän positiivisesti sanoessaan Verkkouutisten toimittajalle että "En näe keskioluen Alkoihin siirtämisessä kyllä mitään järkeä. Ihan kaikkea ei kannata ruveta holhoamaan." Tämä oli ehkä ensimmäinen positiivinen kannanotto tämän ylityperyyden keskellä vuonna 2013. Sain pienen toivon kipinän siitä etten kuole vitutukseen vielä tällä vuosikymmenellä.

PUFFFF ja yksi vuorokausi siihen meni kunnes pumpulipilvistä laskeutui paremmuuden sanansaattaja, Kristiina Hannula. Kristiina on ämpäripää. Ja aivan kuten kaikki muutkin moraalisesti ylivertaiset hössöttäjät, myös Hannula aloitti epämääräisen lätinän kuinka alkoholi on yleisin kuolinsyy ja työurien tuhoaja ja ÄLÄPÄLÄPÄLÄ.

Ok, fakta. Mutta pitäisikö asialle tehdä jotain? Jotain muuta kuin jahdata maailman toiseksi miedointa ruokakauppaolutta? Ainakin Hannula on tehnyt taustatyönsä aivan päin persereikää jos hän kuvittelee keskioluen jahtaamisella saavuttavansa pidempiä työuria ja valtavia kustannussäästöjä.

Lopuksi tullaan taas tämän supervittumaisen aiheen ytimeen: Johonkin helvetin asiantuntijoihin ja johonkin niiden laskelmiin mitä en ole VITTU IKINÄ NÄHNYT MISSÄÄN. Jos tämä on kansallinen keskustelu niin miksi höösäreiden teettämiä PASKATUTKIMUKSIA ei ole julkistettu missään? Ja kertokaa miten helvetissä joku puupäiden matematiikkaryhmä on edes voinut laskea tällaista:

"Asiantuntijoiden laskelmien mukaan myyntipaikan vaihtamisen seurauksena alkoholinkulutus Suomessa laskisi noin 9 prosenttia ja alkoholikuolemat vähentyisivät noin 350:llä vuodessa."

Eihän tällaista voi jumalauta kukaan edes laskea uskottavasti. Näiden laskelmien, joita luonnollisesti kukaan ei saa nähdä, mukaan siis lähes VUODEN JOKAISENA PÄIVÄNÄ KUOLEE SUOMALAINEN IHMINEN KOSKA RUOKAKAUPOISTA SAA KESKIOLUTTA! Voi veljet, en ole ikinä kuullut mitään noin saatanan typerää paskaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti