Höösipumppu

torstai 31. lokakuuta 2013

Reipasta raiskaamista

LESTADIOLAISET JA OULU. Joku on keksinyt levitellä Oulussa lestadiolaisia pilkkaavia lappusia. Sitten joku valokuvaaja oli ottanut kuvan tällaisesta lapusta ja ladannut naamakirjaan. Vittu esitutkintahan siitä alkaa koska KANSANRYHMÄÄ VASTAAN KIIHOTTAMINEN. Hössönsössönsössöö.

Nyt joutuu itsekin varomaan mitä kirjoittaa, lapussahan siis luki: "[aseta valitsemasi kansanryhmä tähän] - reipasta lastenraiskausta jo vuodesta 1844"

Minkäs kansanryhmän valkkasitte? Höhöhöhö.

Uutisen mukaan rikosilmoituksen asiasta oli tehnyt monillekin tuttu interwebs-jepari Marko Forss. Täysi kunnioitus hänen duuniaan kohtaan kaikkien teinirääväsuiden hillitsijänä. Mutta nyt vittu oikeasti? Ihan oikeastiko jostain lessulappusista kuvia ottanut valokuvaaja on joku vitun jeesusryhmittymää vastaan terrorisoiva rikollinen?

Sain Hesarin uutisestakin sellaisen kuvan että tapauksessa tutkintajohtajana toimiva komisariokin on tällaisen paskan ääressä ekaa kertaa. No ei vittu ihme. Apulaishöösikunnan syyttäjä, Jorma, on myös sitä mieltä että "nyt pitäisi selvittää mitä tällä lapulla on haluttu ja kuka sillä on halunnut."

On se vain uskottava että kukkahatuilla täytetyssä yhteiskunnassa ainoa keino selvittää tällaisen lapun sanoma, on RUNKUTTAA TYHJÄNPÄIVÄISTÄ ASIAA nettipoliisien, tutkinnanjohtajien, apulaishössökunnan syyttäjien ja median voimin. Voi helvetti sentään.

Hauskinta tässä itse asiassahan on se että nyt kun MAAILMANPELASTAJA a.k.a www-kyttä saivat tämän valokuvaajarikollisen satimeen, kuvan viesti levisi VITTU HESARIIN JA ILTALEHTEEN. Toisin sanoen www-supersankari saattoi tämän kuvan viestin entistä suuremman yleisön saataville. GREAT JOB!

Olisiko asian voinut hoitaa esimerkiksi kehoittamalla kuvaajaa poistamaan kyseinen kuva naamakirjasta? Asia olisi ollut siinä. Nettipoliisin työaikaa olisi mennyt enintään 10 minuuttia. Lisäksi kuvan olisi nähnyt vain henkilöt Facebookissa. No mutta EIHÄN NÄITÄ NIIN VAAN HOIDETA!

Höösiyhteiskunnassa homma toimii näin:

1) Ole nettipoliisi.
2) Järkyty.
3) Mieti rauhassa mistä järkytyt.
4) Sotke Valtakunnansyyttäjänvirasto mukaan hommaan. Heillä ei ole mitään muuta tekemistä.
5) Tee rikosilmoitus Höösiviraston ohjeistuksella.
6) Sotke lisää poliiseja mukaan.
7) Ainakin yksi komisario saatava mukaan runkkaamaan.
8) Seuraa sivusta, kaikessa rauhassa kun komisariot ja syyttäjät runkuttavat keskenään julkivaroin.
9) Toivo mahdollisimman pitkää oikeuskäsittelyä.
10) Ejakuloi hallitsemattomasti kun yhden Facebook-valokuvan selvittämiseen käytettiin viisinumeroinen summa rahaa. Tämä ei ole pelkästään voitto sinulle, vaan tämä on voitto koko höösiyhteiskunnalle. Paremmalle huomiselle. Hyvinvoinnille.

Jään kiitollisuudenvelkaan. En voisi kuvitella lasteni kasvavan yhteiskunnassa, jossa tällaista asiaa ei oltaisi selvitetty perinpohjin. Kiitos. Vittu kiitos.

Mustaa palkkia käyttämällä en syyllisty kansanryhmää vastaan kiihottamiseen.

1 kommentti:

  1. Pieni järjen häivähdys havaittavissa: www-kyttä toimi ensin kuten Pumppu artikkelissaan ehdottaa:
    "Kuva lähti leviämään sosiaalisessa mediassa, ja Wallenius poisti sen sivultaan nettipoliisi Marko Forssin kehotuksesta."

    Mutta syytösgeneraattorivirasto sammutti tämänkin järjen valon:

    "Seuraavana päivänä Forss otti vielä yhteyttä ja kertoi, että valtakunnansyyttäjänvirasto on ohjeistanut häntä tekemään asiasta rikosilmoituksen"

    http://www.hs.fi/kotimaa/Valokuvaaja+julkaisi+kuvan+lestadiolaisia+herjaavasta+tarrasta++poliisi+teki+rikosilmoituksen/a1383018620568

    VastaaPoista