Höösipumppu

torstai 3. lokakuuta 2013

Lakupiippua vakavampi ongelma

[ASETA TÄHÄN RUMMUN PÄRINÄÄ]

Mikä voisikaan olla lakupiippua suurempi ja vakavampi vaara? Kauhistelu on nimittäin aloitettu. Tämä on VAKAVA ilmiö lasten keskuudessa. EIKÖ KUKAAN AJATTELE LAPSIA? Onko se kannabis? Ei. Onko se tupakka? Ei.

SE ON VITTU ENERGIANUUSKA! ELÄKÖÖN VASEMMISTOLIITTO!

Ainakin haluan nyt täsmentää aiempaa sanomaani että kaiken tyhjänpäiväisen kauhistelupaskan takana olisi usein sosiaalidemokraatti. Pyörrän sanojani nyt hieman: On siellä kukkahattuja myös vasemmistoliitosta pönkittämässä uraansa suurten muutosten sotureina. Vittu, oikeita arkipäivän Jeanne d'Arceja.

Avataas vähän. Yle uutisoi alkuviikosta energianuuskan olevan uusi MUOTI-ILMIÖ. Ja vieläpä alakouluikäisten muoti-ilmiö! Jos kaivamme Höösipumpun virallisen persreikähöösärin ohjekirjan esiin niin huomaamme että paskamyrskyn ainekset on jo heitetty pannulle. Lapsia ja muoti-ilmiöitä, siitä on jälleen kerran kaiken kieltämisen ja hössöttämisen ainekset tehty. Syöpää ei mainittu, vielä. Mutta odottakaa vaan, pian tämä on jo luokan 5000 karsinogeeni, joka kasvattaa tissisyöpää ja kärpässieniä kitalakeen.

Ihailtavaa on että Valvira, yksi valtakunnan johtavista vittuiluvirastoista, on kyennyt kieltämään tuotteen "mainontaa edistävän asettelun" kaupoissa täysin. Pointsit siitä että Valvira on onnistunut siinä ja vieläpä ennen kuin lastemme etuja ajattelevat ylipunaiset kukkahattutädit ovat ehtineet edes räksyttää.

Höösärit, olitte siis myöhässä. Tosin olette olleet varmasti kiireisiä niissä rakennekynsien kieltämishommissa.

Loogistahan on että nikotiinittoman energianuuskan mainonta on rajoitettua vaikka esimerkiksi nikotiinia sisältävien imeskelytablettien mainonta ei ole. Imeskelytabletit aiheuttaa nikotiiniriippuvuutta, energianuuska ei -> KIELLETÄÄN VITTU ENERGIANUUSKAN ESILLETUONTI KOSKA NUUSKA. Änkyti-änkyti-ää, nuuska, änkyti änkyti, 1995, änkyti, kielletty nuuskakin on, änk änk ähhhööö. Saatanan saatanan saatana.

No eihän tässä logiikkavoitossa vielä kaikki. Mainitsemani vasurihössöttäjä on siis vasemmistoliiton kansanedustaja Aino-Kaisa Pekonen. Aino-Kaisalla on kotisivut. Aino-Kaisalla on myös kukka päässä, klikatkaa ja katsokaa vaikka itse. Aino-Kaisalla on nettisivujen mukaan 3 lasta ja 4 koiraa. Elämä on siis jokapäiväistä kamppailua arjen vaaroja, kuten energianuuskaa vastaan.

Aino-Kaisalla on varsin tyypillinen koulutus osallistua tähän kansalliseen höösäreiden ylijuoksuun, tutummin siis kaiken kieltämiseen. Koulutukseltaan hän on... [rummun pärinää] tättädää LÄHIHOITAJA. Sen sijaan että hän tekisi oikeasti tärkeää duunia lähihoitajana, hän taistelee jotakin vitun lasten karkkeja vastaan. Voi perse sentään että mulla lyö kohta kädet tästä näppiksestä läpi.

Koko kansan kommunistiuutiset uutisoi tästä Aino-Kaisan suuresta huolesta. Uutisessa Aino-Kaisa tietää kertoa seuraavaa:

"Energianuuska näyttää ja tuntuu oikealta tupakkavalmisteiselta nuuskalta, ja jos sen käyttöön tottuu ja oppii, on vain ajan kysymys, milloin siirrytään oikean nuuskan käyttöön"

Ehdottaisin Aino-Kaisan uran jatkoa varten myös seuraavia keskustelun avauksia, joiden läpi runnominen voisi myös näyttää hyvältä CV:ssä:

MEHUT KIELLETTÄVÄ, ON VAIN AJAN KYSYMYS KUN SE VITUN HEDELMÄLITKU ONKIN VIINIÄ! EI OLE PITKÄ MATKA POMMACISTA PIRTUKSI.

KURKKUPASTILLIT MUUTTUVAT IÄN KARTTUESSA SUBUTEXEIKSI! KYLLÄ!

KOFEIINI TAPPAA KAIKISSA TUOTTEISSA. PAITSI KAHVISSA.


Jäin vielä kelaamaan että jos höösäreiden mielestä energianuuska johtaa automaattisesti epäterveellisiin elämäntapoihin, on kyse jälleen kerran siitä vittumaisesta olettamuksesta että on olemassa vain tyhmä kansalainen, joka ei yksinkertaisesti osaa tehdä omia valintojaan. Ei vaikka tietäisi nuuskan terveyshaitat.

Jos ajatellaan näin, eikö käytännössä kaikki lasten "muoti-ilmiöt" suuntaa lapsia kohti jotakin ihan vitullista vaaraa? Lakupiiput tekee tupakoitsijoita, tietokonepelit tekee läskejä, pokemon -kortit uhkapelureita jne.

Kyllä minun mielestä se että höösäämällä kasvatetaan päätöksentekokyvyttömiä paskahousuja ja pelkureita on aivan saatanan paljon pelottavampi tulevaisuuden kuva.

1 kommentti:

  1. Upea sivusto! Kerrankin joku uskaltaa kurkata tässä hys-hys-valtiossa pinnan alle, jonne ne höösääjät ei itse höösäämiseltään edes ehdi kurkata.

    VastaaPoista