Höösipumppu

lauantai 26. lokakuuta 2013

Ulkoilmaa nauttivat myrkytyskeskittymät

TERASSIT. Ai että on kesäisin mukavaa terasseilla. Eikö vaan? Mikä onkaan parempaa helteisenä kesäpäivänä kuin torin reunalla nautittu kylmä huurteinen? Ei mikään. Ainakaan Kouvolassa. Oikeasti, siellä ei vittuuntuneella duunarilla ole mitään muuta tekemistä. Olen muutes aiemminkin käsitellyt tätä terassiteemaa ja kaikkea sitä runkutusta mikä siihen liittyy.

Nyt vuorostaan Helsingin kaupungin luparunkkaajat ovat havahtuneet näihin julkisiin ulkoilmassa toimiviin myrkytysvyöhykkeisiin. Pitkään on ollut selvää että terassitoiminta on yrittäjälle pelkkää paskaa. Toki se lisää kesäaikana myyntiä mutta aivan varmasti monet pienemmät ravintolayrittäjät ovat joutuneet pohtimaan onko terassin väsääminen enää edes kannattavaa. Kun yritän järkeillä asiaa niin eihän siihen vaadita kun pöydät ja tuolit ravintolan edustalle. Mutta jos se riittäisi, Suomesta löytyisi aivan varmasti huikeita ja innovatiivisia terassialueita.

Nyt on kuitenkin vaan muistettava että alkoholi ja hymyileminen eivät voi esiintyä samassa asiayhteydessä. Koska myrkky, perhesurmat, työkyvyttömyys, katuväkivalta, inflaatio, deflaatio, äläpälä sekä nälänhätä.

Olen pitkään vitsaillut ajatuksella että pian terasseille pitää kärrätä kaksi metriä korkeat suoja-aidat jottei viattomat ohikulkijat joutuisi kärsimään hermostomyrkkyjä nauttivista ihmisistä. Loppupeleissä se ei tämän kaiken nykysuomalaisen aivottoman hössötyksen keskellä ole enää mikään mahdoton ajatus. Niin me aluksi naurettiin tupakka-automaateillekin. Ja PUFF, kuinka kävikään?

Hesarin uutisen mukaan Helsingin kaupunki on... aivan perseestä. Tässä pieni lista mitä näiden vittupäiden toimenpidelista sisältää:

- Kaikki vitun Karjalat, Karhut ja KOFFit pois aurinkovarjoista. Ei logoja aurinkovarjoissa eikä seinissä.

- Painekyllästetyt kalusteet kielletään.

- Väriltään valkoiset kalusteet kielletään. (Perustelu on paras: ne häikäisee auringossa. HAHAHAHA NYT VITTU IHAN OIKEESTI HEI.)

- Muun muassa lattiakorokkeet vaativat jatkossa rakennusluvan.

Siinäpä sitä pykälää taas kerrakseen. Eikö tämä hössötys vieläkään riitä? Mitä keinoja ihmisillä on tällaisen paskatouhun estämiseksi? Äänestää persuja vai? Alkoholiin liittyvät asiat ovat niin onnistuneesti demonisoituja että politiikalla ei enää ole paljoakaan tekemistä näiden paskapäätösten kanssa. Hommat hoidetaan täysin mielivaltaisella virkamieskoneistolla ja leimasin täräyttää perusteluksi hyvinvoinnin. Se kelpaa AINA perusteettomiin päätöksiin.

Vittu minä ainakin voin pahoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti