Höösipumppu

maanantai 14. lokakuuta 2013

Murhaajahullujen työkalut

PUUKKOHYSTERIAA. Taas lööpeistä tuttu aihe, puukotukset. Härreguuuuud! Joku ylihäiriintynyt kusipäinen teini riehui Oulussa taas puukon ja Iltapaskan tietojen mukaan 30-senttisen veitsen kanssa. Tapahtuma oli oikeasti traaginen mutta saa varmasti jokaisen kotikauhistelijan pikkupöksyt kostumaan. Nyt saattaa päästä lässyttämään kaikkia kivoja höpinöitä, jota Iltapaskat sitten kuuntelee korvat höröllä. Toisin sanoen, paskaa saattaa ruveta satamaan.

En tiedä onko Teräasekeskuksen nettisivujen tiedote kuinka paikkaansa pitävä mutta ainakin heidän nettisivuilta löytyy Poliisin Asehallinnon supertarkastaja-Reiman paskoja linjauksia kääntöveitsistä. Teräasekeskus on nyt syyteharkinnassa. Tietysti ne on. Ja nehän myy jotain vitun linkkareita!? Mulla oli 5-vuotiaanakin jotain paskoja linkkuveitsiä. Klipsejä siellä ja klipsejä täällä, hiiala-hiiala hei..

Mies linjauksen takana on siis ylikomisario(?) Reima Pensala. Nimi tuntui tutulta ja oli pakko googlettaa että mikä mies tämä olikaan. Samalla sekunnilla naamalle räjähti flashback. Ja tämä flashback iski noin tuhannen darrapaskan voimalla. Tämähän on siis se sama kansakuntamme supersankari, joka haluaa koristeaseet ja starttipistoolit kielletyksi tai vähintäänkin luvanvaraisiksi. Jepjep.

Oikein vituttaa että joku tuhlaa aikaansa tällaiseen paskaan. Nyt siellä joku syyttäjä hieroo persettään leijonakoristeltua kiimakartiota vasten ja miettii että pitäiskö vai eikö pitäisi.

EIKÖ SE NYT OLE IHAN VITUN SAMA KÄÄNTYYKÖ SE TERÄ VAI EI? UPPOAA SE MORAKIN JOS SILLÄ JOKU VITUN PÄSSI HUITOO! Sitäpaitsi, mieluumminhan sitä löisi Moralla, ei jää ainakaan omat sormet väliin.

Olisi kiva tietää tilastoja että kuinka suuri osa puukotuksista tapahtuu 300 euroa maksavalla ja jollain vitun anodisoidulla alumiinikahvalla varustetulla puukon näköisellä taktiikkalaitoksella. Ainiin, tarviiko sitä edes tietää? Parempi syyttää ja kieltää vaan ensin.

3 kommenttia:

  1. Hyvä että joku muukin on herännyt tähän aiheeseen! Helvetti katselin just amatöörileffaa varten starttiaseita, ja vittu mis ne oli? Ai nii, ilmeisesti possu-pollareiden kieltolistalla!
    Siis mitä helvettiä?!?
    Luuleeko ne vitun luupäät että vartavasten EI ammuttavaksi ajateltua, suunniteltua ja valmistettua asetta voi heittää .357 kuulan piippuun Boshin porakoneen työstön jälkeen, ja alkaan räiskiä tiedä missä koulussa tai ostarissa??
    Ja se vitun pillupipo piilopervo hihhulihuora Räsänen on varmaan itse pääpiru senkin jutun takana! Varmaan jossai "Juudaksen Kolmas Vihko, Säkeistö 5783, Rivi - vittu -1000" lukee jotain siitäkin et Jumala, tuo ainikuinen persreikä, kieltää nekin!
    Perkele hakeudun just papiks ja hajotan sen kirkon sisältäpäin!

    Ja niinkuin aina, vittu olisikohan jo aika lopettaa ne kiellot? Mitä se auttaa et ne kieltää stilettoveitset, starttiaseet, deko-aseet, tähtisadetikut ja mentholisavukkeet?
    Ei paljon mitään.
    Lopettakaa se. Pliis eiks je?
    Hankitaan sen sijaan kieto-tutkan voimilla tietämystä siitä miten voimme auttaa ihmisiä jotka kärsivät niin vakavista ongelmista että puukottavat toisia, ampuvat koulukavereita, narkkaavat itsensa hengiltä ja viiruvat vuosikauden syvässä pimeydessä kunnes yhtenä päivänä ne vaan napsahtavat.
    Ne kuolemat eivät ole turhia, sori vaan. Ne on yksinäisen ja pahassa jamassa olevan ihmisen sielun avunhuuto.
    Olen itse kärsinyt siitä samasta, minä selvisin. Tosin en hyvinvointiyhteiskunnan, Jumalan tai kieltojen avulla.

    Vaan itseni nojalla.

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa kannanottoa! Tekstistä kumpuaa yksi kysymys: "MITÄ VITTUA?"

    Pidän myös ajatuksesta että "pillupipo-hihhulihuora" Räsänen lukee Juudaksen kolmannesta vihkosta säkeistöä viistuhatta :D Tarkemmin riviä vittu tuhat!

    VastaaPoista
  3. Minä kiitän! Pakko sanoa että oli ensimmäinen kerta kun löysin luettavaksi luokiteltavaa blogia!
    Tähän asti ei paljon ole ollut kiinnostusta kommentoida Martta-Liisan kirjoituksia lapsensa uusista kurasaappaista Tarjoustalon alelaarista tai Martti-Petterin lintubongaus-reissusta Japoneesimaan tasangoilla!

    Nyt löysin sivun jossa on ASIAA!!

    Alas kieltovaltio! Alas demokratia, se suuri tekosyy minoriteettien alasajamiseen! Alas EU! Alas Bryssel! Alas Hihhulihuora-Päivi! Alas Heidi Hautala!(ai nii, se teki jo sen itte..) Alas verottajat, Alas poliisit ja alas kaikki vitun paapojat ja pelokkaat arkilässytteliät, jos vittu jatkatte kieltämistä ja ylisuojelemista ni vittu tuun just kuseen eduskuntatalon rapuille!

    Kiitän todella hyvästä sivusta, ja voit luottaa siihen että olen yksi vahva tukijasi tässä kieltojen paratiisissa nimeltään Suomi!

    L Z R

    VastaaPoista