Höösipumppu

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Kusipään faija

JOENSUU. Yleensä en jaksa enkä halua kiinnostua yksittäisten pässien sekoiluista mutta nyt silmään osui jokseenkin puhuttelevaa paskaa. Ja mistäs muualtakaan kuin Iltapaskasta. Joensuussa on nyt mieli pahoitettu ja äärimmäisen peruuttamattomasti. Joku tarkkiksen opettaja oli sanonut jotain 15-vuotiasta veivikaulaa kusipääksi. Sen jälkeen kun poika oli perseillyt ihan helvetisti. Kyynel.

Asia käytiin läpi koulun henkilökunnan ja ongelmakakaran vanhempien kesken. Normaali ihminen luulisi tässä vaiheessa homman olevan ok. Käsitelty. Vaan ei tässä tapauksessa. Perseilevän ropellikorvan iski ja äiski päättivät tehdä rikosilmoituksen. OLKAA NYT VITTU TOSISSANNE!

Ei mikään ihme että poika on jossain vammaiskoulussa jos vanhemmat on tuollaisia saatanan säkkejä. NORMAALI VANHEMPI AINAKIN HÄPEÄISI JOTAIN INVAHISSIÄ NAURESKELLEN TUKKIVAA KAKARAANSA. HELVETTI SENTÄÄN!

Penska oli siis tunkenut invahissiin kaikkea kamaa. Invahissin tukkiminen oli toistuvaa ja lisäksi kakara oli itse haukkunut opettajaa vittupääksi useasti aiemminkin. Tämän jälkeen penska oli vaan naureskellut eikä totellut opettajaa, joka käski tyhjentämään hissin. Siinä vaiheessa opettaja kysyy että "mikäs kusipää sinä oikein olet?" Peruuttamaton vääryys oli tapahtunut.

Ilmeisesti vanhempien mielestä oikeaoppinen toimintatapa olisi ollut antaa heidän kullannuppunsa täyttää hissi kaikessa rauhassa. Opettaja olisi sitten päivän päätteeksi voinut mennä siivoamaan jäljet.

Ja siis ihan oikeasti. Tuo vitun ärsyttävä hissiä täyttävä ropellikorva on 15-VUOTIAS! Rikosoikeudellisestikin jo vastuussa tekemisistään. Jos joku sanoo kusipäisen tempun jälkeen kusipääksi NIIN EI SIITÄ MITÄÄN VITUN RIKOSILMOITUKSIA TEHDÄ. VOI JEESUS!

Haluaisin todella tietää enemmän näistä vanhemmista. En kertakaikkiaan pysty käsittämään. Joko todellisuudesta on irtaannuttu aivan totaalisesti, tai sitten sitä kusta on oikeasti siellä päässä. Jos minä saisin päättää niin tuollaisilta sekopäiltä kieltäisin lapsen kasvattamisen kokonaan. Voi luoja että osaa kiukuttaa tällainen helvetin mussutus.

Pikemminkin tuollaisesta paskanjauhannasta pitäisi tehdä se rikosilmoitus. Näitä vanhempia syyttäisin ämpäripäisyydestä. Tuomio kolmesta seitsemään vuotta vankeutta ja kielto tehdä enää yhtään enempää sekopäisiä kakaroita tähän maailmaan.

Over and out.

1 kommentti:

  1. WHY OH WHY! Ilmeisesti lapsen kusipäisyys on yhdiste vanhempien kusipäisyydestä...
    Tuollaiset penskat pitäis heittää oppilaitoksista pihalle ja laittaa lapsena jo pakkotyöhön, koska koulun jälkeen ne kuitenkin on joko sossun luukulla tai jailhousessa.
    Ja tuollaiset vanhemmat voisi käyttää eläinkokeiden korvikkeena.

    L Z R

    VastaaPoista