Höösipumppu

keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Ravintoloiden arpaonniajat

AUKIOLOAJAT. Ravintoloiden aukioloajat on yksi hienoimpia arvuuttelujuttuja tavalliselle pulliaiselle. Minä en ainakaan ymmärrä että miksi helvetissä ne kaikista kovaäänisimmät yökerhot voivat olla neljään asti auki, ja samaan aikaan joku jeesusvirasto ampuu esimerkiksi pubit kiinni jo tunteja aikaisemmin.

Pubissa tai vastaavassa suurin osa jengistä istuskelee pöydissä ja käy välillä vetelemässä esimerkiksi karaokea tai heilumassa muuten vaan. Yhtä lailla siellä on järkkärit mitkä lennättää örvelöt helvettiin. Mutta jostain syystä sijainnista toki riippuen, ne joutuvat laittamaan luukut kiinni esimerkiksi klo 01:00. Syyksi en keksi mitään muuta kuin että ÄLÄPÄLÄ-VITUN-PÄLÄ.

Samaan aikaan kun pubiyrittäjä joutuu lyömään raflansa ovea takalukkoon, kylän suurimmilla valomainoksilla varustettu, suoralippaisia ankkahousuja pursuava touhutippaluola saa kyllä rouskuttaa aamun tunneille asti. Tottakai se saa. Pihalla teinit huutaa, oksentaa, nussii tai tappelee. Sisällä soi joku helvetin Pekka-poika niin kovaa että korvalehdet lepattaa. Lattia on niin ikään täynnä laattaa, kusta, viinaa ja lasinsiruja. Vittu mitään et kuule, paitsi tietenkin Pekka-pojan ja rakkaan rap-artistimme Posken huippuhittejä. Ja kyllä, tämä mesta saa paukuttaa 04:00 asti. Vaikka keskellä kaupunkia.

Mistä tämä järjetön paska sitten johtuu? Jatkoaikaluvan saa jos ravintolalla on tarjota "tasokasta viihdeohjelmaa." Mitä vitun tasokasta viihdeohjelmaa? Onko joku perseestä revitty Pekka-poika, laatta ja lasinsirut tasokasta viihdeohjelmaa? Ilmeisesti. Vain teidän parastanne ajatteleva ropellikorvavirasto Valvira selventää järjen köyhyyttään tällä ohjesäännöllä.

Sivulla 4 on diipadaapaviraston määritelmä kaikelle mikä EI OLE tasokasta viihdeohjelmaa. Tasokasta EI OLE tietokilpailut, yhteislauluillat, biljardi, erilaiset viihdepelit, mahdollisuus seurata screeniltä urheilutapahtumia, striptease ellei sitä pidetä "korkeatasoisena."

Mitäköhän vittua tuo korkeatasoinenkin tarkoittaa? Jos hommaan venäläisen ihratissin baariin heilumaan niin joudun sulkemaan kahdelta, mutta jos hommaankin esim Megan Foxin pöydälle levittämään sitä lettua niin IS ALL GOOD, MAN! 'TILL 4:00 A.M AYEAAAW!

Tai no siis eihän sitä lupaa kukaan saa (paitsi Sedu ja sen paskat baarit) vaikka kaikki ehdot täyttyisivätkin. Koska aina lopussa seisoo se onanoiva virkamies, joka tekee kaikkensa hyydyttääkseen ravintoloitsijan hymyn.

Koska nämä säädökset ovat niin totaalisen syvältä persemallisesta reiästä, en edes oleta että mitkään aukioloajat ainakaan koskaan enää pitenisi. Mikään muu ei pitene paitsi kyrpä otsassa. Sitäpaitsi ainakin Päivi Räsänen liputti jo viime vuonna ravintoloiden aukioloaikojen lyhentämisen puolesta. Parempi saada porukka koteihin ja kaduille tappelemaan aikaisemmin.

ÄLölölöäläööäö.

2 kommenttia:

  1. Taisit nyt sekoittaa Megan Foxin ja Johanna Tukiaisen?

    VastaaPoista
  2. Yhdyn täysin tekstiisi. Uskon että takana on korruptiota.

    Jos vertaa omistajia:
    Omistaja 1.
    Jorma Isosiitin
    Ravintola Betoni räkälän omistaja.
    Nettotulot 5000 euroa kuussa.

    Sedu Kosk*i*(enkosva)nen
    Pippikeidas
    Pillukellari
    Munakatos
    Spermalöyly
    Laattakeidas
    Pimppiporhola
    Tyydytystehdas - yöclubien omistaja
    Nettotulot 478 893 euroa viikko.

    Kuka maksaa enemmän??

    Verotussyy se varmaan on. Tai sitten pöydän-alta maksut.

    Mutta päättäjät voisivat inkognito-maisesti soluttautua clubi-yöhön.
    Katainen tosin ei pääsisi ovesta sisään siloposkineen vaikka lainaisi isänsä papereita, Soini kyllä pääsisi kontaten portsarin ohi. Arhinmäki menisi 6-0 täydestä arki Sierra-Amiksena ja Stubb kultturellina kaappihomona. Haglundilla tosin varmaan vintti pimenee jo tupakoitialueen aroimeista. Haavisto on varmaan kanta-asiakas jo parhaillaan.
    Varapääministeri Jutta Urpilainen tosin pääsisi pienellä pärstän putsauksella ja minihameen kanssa vaikka takahuoneeseen, alla havainnollistavaa videokuvaa:

    http://www.youtube.com/watch?v=yOCUf-Atx8w

    Räsänen voi pysyä kotona, ei kukaan kuitenkaan hänestä välitä ja ei kukaan päästäisi häntä sisälle. Ne vaan luulisivat että jonkun mutsi yrittäisi hakea lastaan pois.

    Syy miksi he voisivat perehtyä yöelämään on se ilmiö jota harvoin, jos ei koskaan tapaa pikkukapakoissa ja pubeissa.
    Pikkupojat ja tytöt oleskelevat kun täysiikäiset yöklubeissa.

    Tutustuin erääseen Tamperelaiseen klubiin kesän aikana, en mainitse kyseisen paikan nimeä siksi että kielikellot on raukkoja.
    Oli miten oli, kahden kaverin kanssa siellä istuttiin jo aikaisin illasta ja kaadettiin epämääräistä naftaliinin ja ydinjätteen sekoitusta muistuttavaa drinkkiä sen verran että aika alkoi jo kulkea nopeammin.
    Vaikka ihmisiä oli paljon niin "pubipuolella" oli rauhallista.
    Myöhemmin (+4-5 tuntia myöhemmin) kaverukset halusivat katsomaan tanssilattian antimia.Kun tulimme klubin osastoon helvetti räjähti. Jumanlauta siellä oli ihmisiä.
    Hetken päästä yksi kavereista katosi tanssilattialle pienen friidun kanssa ja tanssi hyvinkin läheistä tanssia hänen kanssaan.
    Hän tuli yllättäen takaisin puhuttuaan friidun kanssa. Hän ilmoitti että ei viihtynyt niin hyvin enää, koska nuori nainen olikin tyttö, vain 16-vuotias.

    Tämän tietäessämme aloin seuraaman hänen tyttöporukkaa, kaikki olivat alle 18 vuotiaita, arvelin heidän olevan 6 kappaletta.
    Kiinnostava juttu sikäli, vieläkin kiinnostavampi oli se että paikan ikäräja oli 21!!!

    Tätä fenomenaalista ilmentyää on esiintynyt joka vitun klubissa jossa olen käynyt! Siis HALOO!!!

    Miten helvetissä se on mahdollista!?!?! Joten aukioloaika EI OLE AINOA ONGELMA!

    L Z R

    VastaaPoista