Höösipumppu

tiistai 31. joulukuuta 2013

Höösärin vuosi 2013

HIIOHOI! Eläköön Suomi! Ja eläköön etenkin te kanssaihmiset. Te, jotka vieläkään ette kuolleet vitutukseen. Pääministerikaudellaan 20 vuotta vanhentunut Jyrki Katainen lätisi tänään uudenvuodentervehdykset kansalaisille, ja täytyy myöntää, en ymmärtänyt yhtäkään grammaa vittua että miksi se puhui tuollaisia.

Tai siis, poliitikon tavoin Jygsteri läiskytti tekstiä muun muassa siitä ettei Suomessa enää toimi auktoriteettien sanelema holhous. Kataisen mukaan päätöstenteossa on tunnistettava yksilön kyky tehdä omia valintoja. Kyllä, kuulostaa juuri siltä mitä yritän itse tuoda esiin.

TÄYTYY KUITENKIN SANOA ETTÄ SE ON SEKAROTUISEN AJOKOIRAN PASKA JA SEN MAKU MIKÄ SUUHUN TÄSTÄ VUODESTA JÄI. Ihan sitä puhtainta ja tuoreinta tavaraa mitä minkään selkärangallisen perseestä saat ulos tuutattua.

- Johtamisen tulee olla entistä enemmän suuntaviivojen asettamista, mahdollisuuksien luomista sekä ihmisten ja yhteisöjen kannustamista oman tulevaisuutensa rakentamiseen ja vastuun kantamiseen, yli-Jyyki veistelee YLElle.

En tiedä onko minussa vika, mutta minulle on täysin päinvastainen mielikuva kuin mitä Kataisen terveisissä kerrotaan. Seuraavaksi pelkistetty lista kuinka vuonna 2013 höösiyhteiskunnassa tunnistettiin näitä yksilöiden kykyjä tehdä omia valintoja ja päätöksiä:

- Ajokorttiuudistus. Uudistus oli niin täydellinen tyylinäyte miten ei vittu ketään kuunnella. Läiskittiin paskasumuttimella uudet uljaat pelisäännöt kirjoihin, runnottiin läpi, ja sitten vasta todettiin että tulipas nyt töräytettyä aimolastillinen hevonpaskapykälää. Ja sitten: "VAIHETAAKI TAKAS."

- Kyläpullat. Näitä ei voi unohtaa. Kesällä Ollilan maalaiskauppa laittoi lapun luukulle kun ei saanut enää myydä VITTU PULLIA kaupan sisällä. Siinä pihalla niitä olisi saanut myydä. Ne vitun pullat sisälsivät maitoa, joka ei ollut mennyt Valion pästorointimankelin läpi, ja olivat siksi kuolemaksi kaikille. Siis jos niitä myydään sisällä. Kai ne muuten menis. Koska älpäläpläölä.

- Oppivelvollisuuden ikärajaa päätettiin nostaa vuodella. Tämä on kakaroille se viesti että "haluamme olla oman elämämme päättäjiä?" Jaa. Noh kai tällä jotain paskahousuja pelastetaan, itsenäisempien nuorien kustannuksella tietenkin.

- Täytekakkujen viemisestä päiväkoteihin saatiin vitullinen kalapaliikki. Myrkkysafkaahan se jonkun tantan mielestä oli. Hyvin on vittuiluitsetyydytyksen mentaliteetti iskostettuna pikkutanttoihinkin. Paskahalvaus ja myyräkuume vältettiin silti, vaikka joku yritti viedä päiväkoteihin myös OMENOITA SAATANA.

- Elokuussa keskusteltiin Aapisesta. Muslimivihaa ja natsismia. Syrjiviä possuja ja täysin valkoinen kukko. Sotahullua natsivihaa opetettiin natsilapsille. Muslimitkin nauroivat tälle hysterialle.

- Loppukesästä Suomeen rantautui Helsinki Night Market -niminen hyönteissafkatapahtuma tms. No eihän siellä sitten mitään erikoista saatu tarjota koska laissa tiedetään paremmin mikä sopii ihmisravinnoksi ja mikä vittu sitten ei. Pääosaa näytteli Evira. Omia valintoja tuettiin kieltämällä sirkkojenkin syönti, vaikka nekin ällöpaskat ovat jossakin päin maailmaa herkkua. Tai ainakin syötävää.

- Sosiaali- ja perseilyvirasto esitteli omat alkoholipoliittiset tavoitteensa. Myynti huoltoasemilla kiellettävä. Myynti sunnuntaisin kiellettävä. Keskiolut Alkoon. Ravintoloiden aukioloaikoja lyhennettävä. Alkoholiveroa korotettava. Perjantaiksi ja lauantaiksi miedoille alkoholijuomille myyntikielto klo 18 jälkeen. JUURI NÄIN!

- Samaan hengenvetoon alkoholiveron korottamiseen liittyvä päätös. Ensin päätetään nostaa ihan vittunaan veroa. Ja ihan yhtäkkiä lennosta päätettiin ettei sitä nyt nostetakaan kuin puolet. Luo juuri sen kuvan minulle tavalliselle kaljaveikolle ettei oikeastaan KUKAAN VITTU EDES TIEDÄ MITÄ SIELLÄ TEHDÄÄN.

- Sähkötupakkakin saatiin hyvin asennekriminalisoitua. Olihan ne nesteet niihin pilleihin kiellettyjä jo aiemminkin mutta tänä vuonna alkoi kuulumaan erikseen kuulutuksia mm. junissa että myös sähkösavukkeet tappavat kaiken elävän elämän. Nooh, ainakin jotain sinne suuntaan.

- Muistatte varmaan kun OAJ ehdotti hiihdon opetuksen kieltämistä kouluista? Toki tarinan taustalla oli se että opettajaa vastaan nostettiin syyte koska joku teinilikka tykitti niskat nurin jollakin saatanan persliukurilla.

- Jyväskylässä kokeiltiin myydä eilistä kalakeittoa ja muuta paskaa kouluruokalasta. Eikä siitäkään ilman mielipahaa selvitty. Parin euron kouluruoka-annos kaataa kuulemma ravintola-alan. Joo juuri niin. Aina kun haluan jotain kädenlämmintä ja porkkanan väristä persvaon makuista muhennosta, marssin aina ennen Rossoon.

- Vanha kunnon Merja Mäkitötterö veisteli taas että rakennekynnet ja tekoripset pitää kieltää. Jos naama turpoaa tekoripsistä kuorma-auton kokoiseksi, on suomalainen nainen niin saatanan tyhmä, että se vaan jatkaa niiden ottamista niin kauan että henki lähtee. Juurikin näin.

- Myös sähkötupakkatuotteita myyvät yritykset häädettiin uhkasakolla Tallinnaan. 80 000 euroa aitoa hassuttelumaksua. Nikotiiniton.fi:n toimintaa ei kuitenkaan kielletty. Piti vaan ottaa verkkokaupasta kaikki kuvat, nimet ja muut tiedot helvettiin. Ei muuta kuin tilaamaan "tuote vitosta"

- Sitten oli se yksi pässi. Väätäinen tai joku. Hän vaati ilmaisia terveydenhuoltopalveluja myös niille, jotka lähtevät Suomesta käsin jonnekin Syyriaan kaatamaan hallitusta. Vittu joo, kanttiiniin letut valmiiksi.

- Stadissa lähdettiin runkuttamaan terasseja turpiin. Sen lisäksi että olut-merkit häviävät aurinkovarjoista, myös painekyllästetyt ja väriltään valkoiset kalusteet kielletään. Jos haluat kesäksi väsätä terassin lautojen päälle, tarvitset rakennusluvan. Ei siis riitä että lupa on saatu kiinteistön omistajalta.

- Vuonna 2013 myös sinikravattiset lasten paidat muuttuivat fasistipaidoiksi.

- Myös tyhjälle tien sivussa sijaitsevalle pellolle rakennettava juustola vaarantaa liikenneturvallisuutta. Kiitos ELY-paska. Samainen keskusvittuilun ylitietäjäin toimistorykelmä perustettiin vuonna 2010. Sen toiminta ON TÄYSIN PÄINVASTAISTA KUN MISTÄ PÄÄMINISTERI PUHUU.

- Myöskään vuoden 2013 Suomessa ei sakoitta selvitty kun fillarilla ajoi otsalamppu päässä. Onhan se nyt tuomittavaa. 


Listahan jatkuisi vielä..Mutta jätetään vähän tilaa ensi vuodellekin. Perkele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti