Höösipumppu

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Höösikypärä numero yksi

KASVATUS. Koska en joutunut vihaisten kasvatustanttojen murhaamaksi edellisten kasvatukseen liittyvien tekstieni jälkeen, päätin uhallakin lennättää lisää paskaa tuulettimeen. Valtakunnallinen ykköskanava, Mainospaska kolmonen, piti sisällään jännän artikkelin lasten nykyhöösäämisestä. Missä höösätään, sieltä pumpataan.

Nykyhöösärin turvarensselit jaksaa sitten aina yllättää. Tuolla puhuttiin jostain KONTTAUSKYPÄRÄSTÄ. Sellainen on nykyään siistiä sulloa pikku paskahousun päähän kun se yrittää nousta evoluution edellyttämästi kahdelle jalalle seisomaan. HAHHAH! Voi vittu on se ihmeellistä miten ei aiemmin tajuttu. Vasta seitsemän miljardin paskahousuvuosistaan selviytyneen ihmisen kohdalla keksittiin ETTÄ TURVAKYPÄRÄ PÄÄHÄN ETTEI KUOLE.

Sellainen paska päähän niin kakara voi olla aivan varma että ei se äiti sitä enää uskalla poiskaan ottaa. Ikinä. Eikö ihmisellä ole sitä varten kipuaisti että se oppii tunnistamaan mikä vituttaa ja mikä ei? Toiset vanhemmat kasvattaa synnynnäisesti liikuntavammaista lasta ja toiset kasvattaa terveestä lapsestaan sellaista. Voi helvetti mitä meininkiä.

Minulla olisi yksi idea luontoaktivisteille. He voisivat käydä kiinnittämässä linnunpoikasiin pieniä laskuvarjoja ja miniatyyrisiä hävittäjälentäjän kypäriä päähän ettei käy mitään. Lisäksi jollekin hevosen varsalle voisi naulata jotkut piikkikengät jalkaan ettei se vedä ekoilla liukkailla perseelleen. Pienille kaloille perämoottorit ja hirville turvaliivit. Ymmärtääkö kukaan miten vitun vammaiselta tämä kuulostaa?

Mikä se ikä on jolloin tuo konttauskypärä otetaan päästä? Milloin se pannuttaminen oikein loppuu? Kun minulla se ei loppunut vielä tähän päiväänkään mennessä. Mutta ainakin opin kakarana että minkälaisissa tilanteissa niin todennäköisesti käy. Voiko tuollaisena pumpulipäänä kasvava pikkuskidi ikinä oppia kuinka saatanasti se pään lyöminen sattuu? Ihan kun se yksivuotias oppisi varomaan YHTÄÄN MITÄÄN siten että sille selitetään tasapainosta ja nivelten liikeradoista.

Näen tämän konttauskypärän pian jo päiväkoti-ikäisten penskojen päässä kun "pikkuista kompastelua oli vaikka kävelemään oppikin." Noh, kyllähän tuolla joku massia käärii. En sano että tämä jollekin erityisryhmille olisi mikään huono juttu. Joku myyntitykki suosittelee tätä kypärää 8-12kk ikäisille lapsille. Siinä vaiheessa kun näitä näkyy parivuotiaiden päässä niin hohhoijaa.

Seuraavaksi kevlarista valmistettuja turvahaarniskoja. Ei satu vittu mikään enää. Voi sitten täysin jälkeenjääneenä teininä hypätä vaikka katolta.

1 kommentti:

  1. Käytän itse ns. Mengele tekniikka lastenkasvatuksessa.

    Sporaadisesti lyön lapsia päähän lihanuijalla, refleksien kunnollisesta kehityksestä ajatellen.
    Aloitin käytännön 8 kuukauden iästä alkaen, vinosti edestäpäin alaoikealta kumivasaralla.
    15 kuukautta vanhana lapsi sai kirvesmiesvasarasta ohimoon ja kaksivuotiaana moskalla.
    Vaihdoin puumalliseen lihanuijaan ympäristösyistä.

    Lapsi on nyt 12 vuotias ja lyö nopeammin kuin kaikki muut ikäluokkalaisensa ja osaa melkein kirjoittaa nimensä.

    SIIS IHAN VITUN TYHMÄ IDEA JOKU VITUN SAATANAN KYPÄRÄ!
    Saatana potta päähän ja potta perseen alle, siinä kasvaa parempikin kansalainen!

    L Z R

    VastaaPoista