Höösipumppu

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Otappa rosvo kiinni

HEINOLA. Höösipohjolan kansalaisten oikeustajua taas koeteltiin käräjäoikeuden viimeviikkoisella päätöksellä tuomita varkaan satimeen saanut yrittäjä NELJÄN TONNIN SAKKOIHIN. Noh, eihän se mikään yllätys ole että varkaalle et saa mitään tehdä, vaikka pystyisit. Toki voit yrittää jotain myymälävarastakin pidätellä mutta mikäli et ole varustettu silkkihansikkailla ja pumpulinpehmeillä kyynärvarsilla, varaudu elämäsi sakkoon. Sen voi ottaa vaikka sitten kiitoksena.

Otetaan pieni ajatusleikki:

- Olet yrittäjä.

- Arki on täynnä stressiä ja viranomaissäädöksiä. Välillä vituttaa rankasti. Onko ne tyellin töllitkin nyt maksettu? Ainiin, ja vasta hankittu öljypönttö ei olekaan enää määräysten mukainen. Uusi ostettava ensi vuodeksi. Vittu.

- Viimeaikoina stressiä on aiheuttanut yritykseesi kohdistuvat varkaudet. Milloin pöllitään kuparia, milloin löpöä.

- Hankit kyrpä otsassa omakustanteiset hälylaitteet. Eihän varkaat ole aikaisemminkaan jääneet kiinni.

- Lähin poliisipartio on Lahdessa. Tietysti. Noh, eihän se ole kuin 40 kilometriä. Ei juuri mitään.

- Kaunis keväinen yö hälytin yltyy soimaan. Ei jumalauta nyt siellä on joku toppahousu lipastamassa Veijon tuomat kuparikelat itselleen.

- Kirmaat paikalle ensimmäisenä ja näet varkaan poistuvan kuparikuorma päällä. Soitat hätäkeskukseen.

- Häke kysyy rekisterinumeroa. Et näe, mutta kiihdytät lähemmäksi. Nyt paskapää taitaa jäädä vihdoin kiinni!

- Moottoritiellä ajat ylinopeutta paskapään perässä ja ihmettelet että missä se virkavalta oikein on. Ja kappas, sitä ei juuri sillä hetkellä tiedä hätäkeskuskaan. Vauhtia on hieman kertynyt, onneksi ollaan moottoritiellä. Ja on huhtikuu ettei ole liukasta.

- Tiesulku!

- HAHAA! Lopultakin! Paskapää jää poliisin haaviin! Pyörähdät itse vielä kiinniottopaikalla, jossa poliisi kiittää ja toivottaa hyvät yöt. Ei muuta kun kotiin, omaisuus saatiin kerrankin takaisin.

- Kuukaudet vierähtävät ja postissa tulee haaste: TÖRKEÄ LIIKENTEEN VAARANTAMINEN. Mitävvvv? Nooh, tämä nyt on joku yleinen syytehomma vaan. Poliisikin kiitteli ja hätäkeskukseenhan olin koko tilanteen ajan yhteydessä. Ärsyttäähän tuo nyt mennä käräjille mutta eihän täällä syyttömiä tuomita. Ja onhan niitä jotain pakkotilapykäliäkin näitä poikkeustapauksia varten.

- Tulee joulukuu. Tuomio luetaan. TÖRKEÄ LIIKENTEEN VAARANTAMINEN. SAKKOA NELJÄ VITUN TONNIA. JA SEKÄÄN EI RIITÄ VAAN PÄÄLLE KOLME KUUKAUTTA AJOKIELTOA. LÄLLÄLLÄÄ!


Sillä lailla. Kuparit saatiin takaisin mutta maksettavaa tuli silti neljä tonnia. Ja tätä rapsua ei korvaa mikään vakuutus. Kylläpäs tuli hyvä mieli. Laki palvelee. Motivaatio nousee. Munakin nousee tästä oikeusvoitosta. Liput liehumaan!

OIKEUS VIELÄPÄ KATSOI ETTEI VAARAA AIHEUTETTU MUILLE TIELLÄ LIIKKUJILLE. Mutta akraba-saatanan-dabra, sepäs ei nyt autakaan asiaan. Tai auttaa se vähän, senkin romua keräilevä ylirehellinen paskakansalainen. Saat ajokieltosi kuitenkin ehdollisena. Selkeästi pienempi tuperrapina. OLISIT KIITOLLINEN!

Onko se täysin järjetönkin pykälä todella niin kullan arvoinen että se menee kaiken tarkoituksen edelle? Vaikka kaikki oikeuslaitoksella olisi sitä mieltä että RIKOKSEN UHRI VOITAISIIN VAIKKAPA JÄTTÄÄ RANGAITSEMATTA, penaltyä tulee silti. Eikö kenelläkään ole mitään mahdollisuuksia vaikuttaa tällaiseen paskaan? Robotitko sen vitun lakikirjan ovat laatineet? Vai onko robotit antamassa näitä tuomioita myös? Tai minkälainen IHMISPASKA nostaa tästä syytteen ylipäänsä?


Lopuksi Höösipumpun lisäneuvot sakkovapaaseen elämään (siis kaikkien näiden älä tapa -juttujen lisäksi):


1) Älä avusta poliisia.

2) Älä tottele hätäkeskuksen ohjeita.

3) Jos sinulla on huutava hälytinlaite, ilmoita hätäkeskukseen ettet tiedä mitä tapahtuu. Pysy liikkumatta. Ja muista olla tottelematta, muuten maksat vielä teoistasi.

4) Muista että tämä on hyvinvointivaltio. Vaikka roisto ei kunnioita lakia, lain on kunnioitettava roistoa. Näin ehkäisemme...pahoinvointia?

5) Vakuutusyhtiöillä on ääretön määrä rahaa. Älä koskaan tee mitään, minkään eteen, vaikka voisit. Kyllä vakuutus korvaa aina kaiken.


2 kommenttia:

  1. Tämä on niin vitun karua luettavaa! Ei helvetti sentään! 4000 tonttua ja ajokielto. On kyllä hieno maksella noita ja miettiä miksi vitussa soitin hätäkeskukseen, ei taida toisten soittaa. Saatana "oikeuslaitos" on kyllä niin syvältä että päähän sattuu ja kovaa!
    Kiitos hyvästä blogista, vaikka näitä lukemalla elämästäni vähenee ainakin 15sta vuotta, niin kovan vitutuksen näistä ämpäripäistä saa... Ehkä pitäis joukolla auttaa yrittäjää noissa maksuissa?! Ainii, sitten hän on kusessa lahjapaskaverojen sun muiden vitun verojen kanssa!

    VastaaPoista
  2. Täten ehdotan ns. vanhan maailman tekniikkaa.

    1. Olet kotona.
    2. Ulkona paukkuu jokin.
    3. Siirry ulkoovelle.
    4. Avaa ovi.
    5. Tarkasta tilanne visuaalisesti.
    6. Katso äänen aiheuttajaa silmiin.
    7. Ammu äänenaiheuttaja.
    8. Älä välitä vaikka se onkin sheriffi.
    9. Sylje reilu mälli purutupakkaa suustasi ruumiille, lausahda "Siitä sait senkin haiseva kojootti!" ja suuntaa Saluunaan.

    Long Live Lännen Korkeajännitys - The True Law

    L Z R

    VastaaPoista