Höösipumppu

perjantai 20. joulukuuta 2013

Viinapuffettia turpaan

VIINABUFFET. Syksyllä kiistellystä viinabuffetista käytiin kiivasta huutovittuilua jo ennen kuin koko putiikin ovia oltiin ehditty avaamaan. ÄLÄPÄLÄ LÄPÄLÄLPÄ EI SAA, ETTE TE SAA! EI VOI OLLA! KIELLETTYÄ! OMPAS EIPÄS OMPAS NÖNNÖNNÖÖ. Höösipumpun viinabuffet -osasto käsitteli aihetta täällä.

Johan siinä lähes kaksi kuukautta kesti kunnes ilonpilaajavirasto löysi syyn puuttua toimintaan. He keksivät räpättää Open Bar Club & Loungen Facebook -mainonnasta. Niin, kyllä se on paha juttu se Facebook. Vasta kesäkuussa hallitus edes esitteli uusia tärkeitä kiristyksiä alkoholimainontaan. Uusilla rajoituksilla lapset välttyvät varmalta myrkytyskuolemalta.

Uusi Paska kertoi uutisessaan että pelkästään naamakirjamainonta ei suututtanut virastolaisia, vaan suuria ongelmia löytyi myös itse ravintolan juomalipukkeista. Lipukkeissa lukee jotain väkevästä viinasta JA KUN ASIAKAS VOI OTTAA NE MUKAANSA, ON SE TÄTEN RAVINTOLAN ULKOPUOLELLA TAPAHTUVAA VIINAMAINONTAA. Voi vittu nyt ihan oikeasti. SÖSSÖN HÖSSÖNHÖSSÖNSÖÖ.

Hauskinta tässä on se miten aluevittuiluvirasto kertoi ettei ota viinabuffetin valvontaa mitenkään suurennuslasin alle, ja että ihan normaalisti valvotaan. Kyllä muuten kuulostaa siltä!

Ravintolan ulkopuolella mainostamisesta tuli mieleeni ensi vuonna voimaan astuva ulkoilmamainontaa koskeva kielto myös miedoille juomille. Paitsi kuitenkin urheilutapahtumissa saa sittenkin mainostaa. ON MUUTEN LOOGISTA. HYVÄ JUTTU!

Mietoja koskeva ulkoilmamainontahan tarkoittaa sitä että esimerkiksi narikkalaput, joissa on olutmainos, kielletään välittömästi koska ne voidaan viedä ravintolan ulkopuolelle. NOOH EIHÄN NIITÄ VITUN LAPPUJA KOVIN KAUHEASTI OLEKAAN.

Jos aluepaskavirasto luvatusti valvoo viinabuffettimestaa ihan normaalisti, pitää kaikista Suomen ravintoloista hävitä olutta mainostavat narikkalaput alle kahdessa kuukaudessa. Odotan tätä suurella mielenkiinnolla. Myös kaljalogoilla varustetut tuopinaluset täytyy kieltää mikäli ravintolassa on terassi. Silloin on riski että ne viedään terassille KAIKEN KANSAN NÄHTÄVILLE. Lisäksi pitää muistaa ottaa bisselogot vittuun myös aurinkovarjoista koska ne lapset tulee sinne terassillekin kuolemaan. Ne samat lapset, jotka OVAT OLLEET VÄLITTÖMÄSSÄ HENGENVAARASSA JO VUOSITUHANSIA.

Kyllä on taas paljon hyvinvoivampi olo. Kiitos tästä(kin).

Vuoden 2014 aikana laittomaksi muuttuva alkoholia ihannoiva ja sen myyntiä edistävä lipuke.

2 kommenttia:

  1. Joskus penskana kaverin kanssa mietittiin justiinsa tuommosia "vittuilu-säädöksiä", ihan vaan puhtaan vittuilun vuoksi. Tuolla ois näköjään ollu sitten hyvä suojatyöpaikka.

    VastaaPoista
  2. Jaahas jaahas... Missä aluehallintovirasto on ollut viimeksi huutamassa Alkon hinnastosta? Senhän VOI OTTAA ALKOSTA MUKAANSA ja siinä näkyy tiukkojen viinojen hinnat! Mainostusta saatana!

    VastaaPoista