Höösipumppu

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Höösipumpun uudenvuodenpuhe

Kansalaiset, medborgare. Nyt päättyneen vuoden aikana olemme törmänneet ällistyttäviin höösikannanottoihin ja uusiin uljaisiin sääntöihin, rajoituksiin sekä kieltoihin. Suunta on selkeä. Kuuluisalla vitutuskäyrällä on suuria paineita nousta yhä uusiin ennätyksiin myös jatkossa. Jos piirrätte vitutuskäyräänne kynällä seinätaululle, tussi heiluu kattolampun ja seinätapetin välissä jo ensi vuonna. Käyttäkää siis Exceliä.

Kuten tasavallan presidentti Saulikin kertoi, maailma on muuttumassa. Duunipaikat katoavat, voimasuhteet muuttuvat, itku pitkästä itkusta, vesihanat muuttuvat kusihanoiksi ja mentholisavukkeet muodostavat Euroopan Unionimme kovan ytimen. Kaiken kieltämisen on oltava rehellistä. Kaikki vittuun tai meidän käy vielä köpelösti. Sauli kertoi puheessaan myös nälkiintymisen vähentyneen. Jäin miettimään että miten vitutusta voi muka syödä.

Suomessa tehtiin itsemurhia vähemmän kuin 50 vuoteen ja raketinpaskojakin ammuttiin verkkokalvoon ehkä vähemmän kuin koskaan. Silti vieläkään ei pyyhi tarpeeksi hyvin.

Vuoden vaihtuessa saimme yliotteen myös kansainvälisestä järjestäytyneestä rikollisuudesta. Mafiapomot aina Italian muita parlamenttipuolueita myöten tippuivat polvilleen koska myös Kouvolan Ravintola Popsiksessa on nyt pakko antaa asiakkaalle narikasta kuitti. Siitäs saitte!

Lakiin jäi kuitenkin vielä vittumainen porsaanreikä. Markkina- ja torikauppamyynnissä ei VIELÄKÄÄN tarvitse antaa kuittia. Höösipumpun rikoksentorjuntaosasto onkin varma että rikollisuus keskittyy nyt metrilakuja diilaaviin kojuihin. Myöskään automaatista tapahtuva myynti saa jatkua edelleen ilman kuittia. MISSÄ ON SIIS ROBOTTIPORTSARIT SAATANA? Onko itsestään ajava trukki tai silmäkirurgiromootti muka vaikeampi väsätä kuin kolikoita laskeva, niskaperseotteen osaava romootti?

Jokatapauksessa, jäämme odottamaan mitä nyt alkanut vuosi tuo tullessaan. Kataisen hallituksen viimeinen kokonainen vuosi starttasi, joten voihan olla että perseitämme nuollaan jo viimeistään loppuvuodesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti