Höösipumppu

tiistai 28. tammikuuta 2014

Päivin perintö

PÄIVIN PERINTÖ baarien jatkoaikalupien epäämisestä saa uutta chilikiisun tuoksuista kipinää kun baareissa vietellään minuutin mittaista "vittuakoväliä" -hetkeä. Tempausta kutsutaan "hiljaiseksi minuutiksi" ja idea on kiukutella mielipuolisen kristillisdemokraatin jättämää perintöä vastaan suomalaisessa alkoholipoliittisessa päätöksenteossa.

Tämä kaikesta valtaväestölle tutusta elämästä täydellisen vieraantunut kristillisesti hullu lääkäri jätti hössöttäjän syvät hampaanjäljet baarien aukioloaikoihin tähtääviin asialistoihin. Perusteena oli ihan jotain niin käsittämätöntä vaahtopaskaa etten pysty edes sanoiksi niitä pukemaan.

Sama hullu on sisäasiainministeri. Siis poliisin johdossa. MITÄ VITUN VITUN VITTUA, kysyy varmasti moni poliisikin mielessään. Enkä ymmärrä vittu minäkään. En pysty ymmärtämään mikä tässä holhoamisessa oikein viehättää. Etenkään tälle jatkoaikojen epäämiselle en keksi mitään muuta syytä kuin sen että LIIALLISTA HYMYILYÄ ON SUITSITTAVA.

Mukana Päivin noitakattilasta loihditun alkoholivittuiluesitysten pahoinvointikomission keihäänkärjessä on tietenkin VALVIRA. Valviran laiska ilonpilaajavittupäiden armeijakunta onkin ehtinyt jo hyvissä ajoin viime vuonna ilmoittamaan että paras keino on vaan kieltää kaikilta aukioloajat klo 02 jälkeen. OLISI NÄIN AIVAN VITTUNAAN SELKEÄMPÄÄ, PAREMPAA, TASA-VITUN-ARVOISEMPAA, TURVALLISEMPAA, TERVEELLISEMPÄÄ JNE.

Poliisihallitusta pomottava katkera ämmä haluaa enemmän viinaa kaduille, yksityisasuntoihin ja mielellään vielä siten että kaikki on tuotu ihan jostain muualta kuin Suomesta. TÄHDÄTÄÄN HYVINVOINTIIN. Jumalauta miten on ikimaailmassa mahdollista että ämpäri voi olla näin tiukasti päässä? Tämä koko hullu hössötys kertoo edelleen vain siitä että näissä keskusteluissa ollaan todellisuudesta niin kaukana ettei tätä huuhaan ja huonojen ideoiden määrää oikein pysty edes hahmottamaan.

KERTOKAA MINULLE ETTÄ MITEN NÄITÄ JUTTUJA VOI JOKU TOSISSAAN OLLA AJAMASSA? KAIKKI TÄMÄ HÖÖSÄYS ON KUIN SAMMUTTAISI NUOTIOTA BENSALLA.

TUO LAKIVALMISTELUJENGI ON KYLLÄ KIISTATON JEESUSTELUVOITELUN KUNINKUUSLUOKKA.

Alkoholipolitiikan tavoitteet ovat siis:
- Suomessa tuotetun alkoholin myynnin lasku.
- Alkoholin öinen kulutus paikkoihin, jossa ei kyetä suorittamaan minkäänlaista valvontaa.
- Verotulojen karsiminen.
- Alkoholihaittojen menot pidettävä samalla tasolla, tai kasvettava.
- Ravintola-alan työllisyysnäkymät alas näinä muutenkin hyvinä aikoina.
- Viron kansantaloudelle siivet.
- Kotikulutuksen kasvettava, väkivaltatapaukset vaikeammin hallittavissa.
- Alkoholin kotivalmistuksen lisäännyttävä.
- Alkoholin todellisen kulutuksen seuraamisen tekeminen vieläkin vaikeammaksi ym. keinoilla.
- Ylöspäin osoittavat suupielet alaspäin osoittaviksi suupieliksi.
- Kissat koiriksi
- Äläpläplälpä
- Tuulilasit taakse, perävaunut eteen, viinavero uudeksi Nokiaksi...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti