Höösipumppu

torstai 30. tammikuuta 2014

Vihapuheemme laulu

MAAMME-LAULU. Oletteko miettineet että Maamme-laulu on silkkaa vihapuhetta? Muutama vuosi sitten ainakin dosentti Taru Leppänen osasi kritisoida tätä itsenäisen Suomen ykkösbiisiä. VOI VITTU ONNEKSI Suomesta löytyy myös tärkeitä ihmisiä, jotka suu mutrussa paljastavat meille imbesilleille kaikki nämä selkeät arkiset epäkohdat.

Maamme-laulu, Lippulaulu sekä lähes kaikki maakuntalaulut sisältävät kuulkaas sellaista vihaa ettei ole tosikaan. Yksi vihapuheen selkeä merkki on kansallisuuden korostaminen mm. Maamme-laulussa. VOITTEKO USKOA? Miten voi kansallislaulussa korostaa kansallisuutta ilman tuomiota? MIHIN OLEMMEKAAN OIKEIN MENOSSA?

Lisäksi Maamme-laulu on syrjivä. Maa on kallis mutta vain isille. VITTU KUKA VASTAA TÄSTÄ? Naisen synnyinmaa on 0,8 miehen synnyinmaata. Äläpäläpäläpälä saatana.

"MIEHISYYTTÄ KOROSTAVAT LAULUT YLLYTTÄVÄT HOMOTTELUUN VAHVISTAMALLA PERINTEISIÄ SUKUPUOLIROOLEJA." Niinpä! Totta! Miksi Avaran luonnon uusimmassa Afrikka-jaksossa ei yksikään urosleijona jyykinyt toista urosleijonaa vaan ottavana osapuolena oli naaras? YLLYIN LEIJONAHOMOTTELUUN.

ÄLÄPÄLÄ VITUN PÄLÄPÄLÄ JA MUSSUN MUSSUN MUSSUN. Höösipumppu päätti lievittää dosentin tuskaa sanoittamalla Maamme-laulun ensimmäisen säkeistön uusiksi:


Oi maamme, Suomi, pelkkä maa, - (Suomesta synnyinmaana laulaminen eriarvoistaa muualla syntyneitä)

soi, sana keltainen! - (kulta on varallisuutta ja kaikilla ei ole kultaa -> luokkien välisen kasvavan kuilun suitsuttamista ja edistämistä)

Ei A-olutta, ei viiniä, - (maksa sulaa, kaikki kuolee, näitä ei Suomessa sunnuntaisin osteta paitsi toistaiseksi ravintoloissa)

vaan vettä kaljaan pukkaamaan, - (yli 3,5-pinnaiset Alkoon. Veden makuinen olut on tutkitusti ainoa alkoholismin parannuskeino sekä estää yli 90% kännissä tehdyistä perhesurmista)

kuin kotimaa tää maapallon, - (viittaus pohjoiseen korostaa pohjoisen ja etelän eriarvoisuutta. Puuvillapeltojen orjuutta ihannoivaa vastakkainasettelua ja viharasismitykityksen lietsomista)

maa kallis kaikkien! - (eikö kukaan ajattele äitejä ja lapsettomia homoja?)

4 kommenttia:

  1. Pitäisiköhän tällaisista 2,5 VUOTTA vanhoista uutisista tuohtuminen tulkita siten, että maassamme on kaikki hyvin tätä nykyä?

    VastaaPoista
  2. Mikään 2,5 vuotta vanha juttu ole. Vastahan viime viikolla tämä taas esille nostettiin... Taidat olla kukkahattutätejä...

    VastaaPoista
  3. osaan Jääkärimarssin sanat ulkoa ja lauleskelen sitä metsäretkillä. Onneksi tuommoset hullut kommunistinaiset eivät metsissä kulje koska heillä on liian kiire lätistä vihollislehti HS:n haastattelussa.

    VastaaPoista
  4. Itse viis veisaan Maamme laulusta mutta en vieläkään tiedä miksi voin kutsua suklaisia kookospalloja ilman että Kukkuhattutätien Punaiset Baskerit hakkaa minulta sielun pellolle...

    L Z R

    VastaaPoista