Höösipumppu

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Ismo ja Iltapaska yhteen soppii..

Sori vaan, taas tekstiä alkoholipolitiikan kirvoittamana. Pakko. Terveys- ja viinahössötys on koko komeudessaan edennyt niin pitkälle että ainakaan minä en koe sitä enää edes pelkkänä alkoholin rajoittamisena. Itse näen asian niin että joku hyperaktiivinen kaulaparta, jolla ei paskantamisen lisäksi ole MITÄÄN YHTEISTÄ kanssani, keksii yhä kiihtyvään tahtiin keinoja tuottaa minulle mielipahaa.

Onko tässä YHTÄÄN MITÄÄN JÄRKEÄ? En käsittääkseni käy henkisesti ainakaan liian hitaalla, annettiinhan minulle armeijassakin sarjatuliase kouraan. Eikä minulle ole nimetty tähän päiväänkään mennessä vielä edes edunvalvojaa. Käsittääkseni se viestisi siitä että minä, VITTU MINÄ IHAN ITSE, kykenisin tekemään ne IHAN KAIKKI PÄÄTÖKSET kroppaani ja terveyteeni liittyen. Vaan ei. Hössötihössöti. Höö.

Noin, se sanottuna mennään Susiaali ja törkeysministeriön hallitusneuvoksen viimeaikaisten kommenttien äärelle. Hallitusneuvos Ismo Tuominen mussutti eilen Iltapaskalle kaikenlaisia totuuksia. Ja Iltapaska lietsoi sitä sitten niiden vitun lööppikuviensa kanssa.

Ja kyllä, tämä on juuri sama Ismo, joka osasi lakikoulun käyneenä miehenä kertoa Taloussanomille viime toukokuussa että "alkoholihaitat ovat vähentyneet ihan silmissä, valtio on saanut lisää verotuloja, matkustajatuonti ei kasva ollenkaan ja kulutus on vähentynyt."

Kyseessä on myöskin sama Ismo, joka ehdotti jo Itä-Saksassakin toimivaksi todettua ilmiantokanavaa, jonka kautta kansalaiset voisivat käräyttää toisiaan verottoman viinan myymisestä tai muusta RIKOLLISESTA toiminnasta. Muistellaan nyt kuitenkin vaikkapa tätä marraskuista Tullin tehoiskua kun yrittäjiltä vietiin LAITTOMIA oluita ainakin se kolme koppaa. Mikä voitto yhteiskunnalle!

Sama Ismo oli se henkilö, joka halusi varoitustekstit olutpulloihin vuosina 2006-2007. Muistatteko sen? Minäkin haluan varoitustekstejä. Haluaisin nimittäin sössöministeriön, THL:n ja Valviran alkoholilakivalmistelijoiden rintaan "VITTU MITÄ PASKAA" -varoitustekstit. Osaa sitten väistää kun ne tulee ämpärit päässä kyläraitilla vastaan.

Takaisin aiheeseen: Ismo aloitti eilisen Iltapaskan jutun Hiljaisesta minuutista vittumaisella sävyllä. "Nooh onhan se hyvä että alotetaan dramaattisesti tämmöinen humpuukitempaus." Niinpä niin. Sössöministeriön johtoneuvos kertoo oikeastaan vain sen että lakimuutos aukioloajoista ei tule ihan vielä ensi vuoden alussa. Oikeastaan mitään muuta mieleenpainuvaa koko jutussa ei ole. Paitsi tietenkin Iltapaskan lisävouhotus.

Koko jutusta jäi lähinnä karvas paskan maku, jossa tyhmiä kansalaisia toppuutellaan hätiköimästä. Todellisuudessa juuri nyt on se hetki jolloin koko lakivalmisteluun ehdittäisiin vielä vaikuttaa. Loppuvuodesta sössöministeriön paskapaperit vetää jo niin pitkällä höösikoneistossa että absolutistiakin itkettää.

2 kommenttia:

  1. Kävi 'hieman' naurattamaan kun THL uutisoi matkustajatuonnin kasvaneen viime vuonna 15%, verrattuna vuoteen 2012. Mutta se on hyvä että heidän omat tutkimuksensa osoittavat omien asiantuntijoiden lausunnot vääriksi :)

    -Esmu

    VastaaPoista
  2. Siis alkaa tekeen ihan mieli muuttua alkoholistiksi ihan vaan vittuillaakseni niitten saatanan räkäposkisten kusiaisten kanssa!

    En ymmärrä miksi muumilaakson nimessä näinä aikoina otetaan fundeeraukseen alkoholipolitiikka!
    Jufenaut massatyöttömyys, lama, sikariportaan perseilyn ja vapaitten markkinoiden ihmiskunnan raiskaus kaataa vahvemmankin perheenisän nurin, ja ne helvetin luojan pihalle paskomat äpärät pelastaa maailman ravintoita kiusaamalla!!

    Miksi vitussa jotkut mongoloidit keksi demokratian?? LAITTAISIVAT ASIANSA OSAAVAT PAIKALLEEN EIVÄTKÄ NUSSISI SUOSIKKINSA PALKINTOPALLILLE!

    Prrrkele!

    L Z R

    VastaaPoista