Höösipumppu

torstai 9. tammikuuta 2014

Väännetään rakettipaskaa

RAKETIT. Jokavuotinen paskanjauhanta alkaa aina uudenvuodenyöstä ja jatkuu sinne pitkälle kevääseen. Mielensä pahoittajia on montaa sorttia, jotkut itkee koiransa puolesta, jotkut taas kauhistelevat niitä TUHANSIA VITUN SUOMALAISIA, JOTKA MENETTÄVÄT NÄKÖNSÄ JA KOTINSA UUDENVUODENYÖNÄ.

Kaikkihan me tiedämme adressit.com -verkkopalvelun. Sinne saa jokainen työntää minkälaista paskaa tahansa, ja sitä sitten käydään kiimatipat tihkuen allekirjoittamassa. VITTU PERÄVAUNUT ETEEN! PAPRIKOIDEN EROTTELU VÄRIN PERUSTEELLA KIELLETTÄVÄ! KASVISSYÖNTI PAKOLLISEKSI! ÄLLÄLLÄLPÄLLÄLLÄÄ?

Käsittääkseni tuosta sivusta ei ole ollut vittu yhtään mitään hyötyä. Suosituin adressi "7 Päivää -lehti boikottiin." Se kertoo jo paljon. Mutta miksi sitä paskalehteä pitäisi sitten boikotoida. SIKSI KOSKA NE JULKAISI SEN VITUN LORDIN (Tomi Putaansuu) VALOKUVAN ILMAN SITÄ EUROVIISUJEN KRAPULANAAMARIA. Hahaha ei helvetti. Tärkeällä asialla ollaan.

Törmäsin tänään Facebookissa adressipaskan linkkiin. Yleensä kun näkee siinä pikkukuvassa niitä vitun tikku-ukkoja kylttien kanssa niin sen skippaa suoraan. Ainahan niissä joku paskapää vaatii hiilihappoja pois siidereistä ja muuta aivan tyhjänpäiväistä lätinää. Tälläkään kertaa en yllättynyt. Nyt uusiotantta nimeltään Terhi Talvela, vaatii ilotulitteille täyskieltoa. Adressipaskan kautta allekirjoittaneita oli lukuhetkellä 2610 kappaletta. Asiaa!

Adressista paistaa paskan lisäksi yltiöpäiväinen höösäyksen tarve. MITÄÄN FAKTAA tekstistä ei löydy, ei vaikka kolvi kiinni näytössä etsisi. Tai, onhan tuo sallittu ilotulituksen aikaraja oikein. Muuten koko touhu karkaa vaan omien patoumien puolelle. Suoraa yleistystä vastuuttomista vanhemmista, JOTKA REPPUKAUPALLA OSTAVAT NIITÄ VITUN POMMEJA! JA LAPSILLE! JOTKA OVAT VIELÄ KÄNNISSÄ!

Tekstin mukaan aikuiset ovat vastuuttomia myös siksi että he ampuvat roomalaisilla kynttilöillä kaupungilla humalassa. Käviköhän Terhi edes kaupungilla? Adressin mukaan ainakin ilmataistelussa Terhi on ollut mukana. Kuinka muutenkaan Terhi tietäisi kertoa että tunnelma on kuin ilmataistelussa?

Pääkaupunkiseudulla raketin kappale oli mennyt YHTEEN silmään. Siitä selvittiin lievällä vammalla ja näkö palautuu normaaliksi. Höösärin mielestä kuitenkin satoja lapsia sokeutui tämänkin vuoden ilmataisteluissa. Ja vittu reput täynnä vanhempien ostamaa dynamiittia, tietenkin.

Myöskin ne helvetin koirat stressaantuvat aina hengiltä tuon 8-tuntisen paukuttelun aikana. Viekää ne talonne pommisuojaan, lähtekää maalle, tehkää vittu jotain. On ärsyttävää että ympärivuotiset räksyttävät paskatykit edes vedetään tähän keskusteluun mukaan. Ei kai ne ukonilmaankaan kuole? Ja miten vitussa ne koirat stressaantuu hengiltä joka vuosi? Sama koira kuolee taas uudestaan 2015?

Minä itse en räjäyttänyt ainuttakaan ilotulitetta uudenvuodenyönä. Mielestäni se on turhaa rahanmenoa. Tiedän kuitenkin että moni nauttii siitä touhusta. SIIS MIKÄ VITTU MINÄ OLISIN VAATIMAAN ILOTULITTEIDEN TÄYSKIELTOA KAIKILTA MUILTA? En ymmärrä.

Terhille suosittelen pimennysverhoja ja kuulosuojaimia. Jos valtaosa nauttii ilotulitteista mutta sinä et, se tarkoittaa että sinä pidät turpasi kiinni ja tyydyt osaasi. Ilotulitteita saa ampua 0,09% vuodesta, sinä kyllä selviät siitä. Jos kiukuttaa, sen sijaan että paskannat turinoitasi adressisivuille, MENE VITTU ITSE JAHTAAMAAN MUINA AIKOINA NIITÄ RÄJÄYTTELEVIÄ KAKAROITA. SOITA POLIISIT.

AINIIN, HAISTA PASKA!

Lapset leikkimässä kaikkina muina aikoina paitsi uudenvuodenyönä klo 18-02.

3 kommenttia:

  1. Perkele, yritin allekirjoittaa adressin käyttämällä nimenä tämän postauksen urlia, mutta se kaatui siihen että siitä löytyi kielletty sana, "paska". Ilmeisesti Paska-Jooseppi ei saa allekirjoittaa adresseja.

    VastaaPoista
  2. "Yhtälailla vastuuttomat aikuiset ammuskelevat esimerkiksi roomalaisilla kynttilöillä holtittomasti kaupungilla, niin ikään humalassa."

    Jollain aikuisilla on isot varastot roomalaisia kynttilöitä kun niiden myynti on kuitenkin kielletty jo vuoden 2009 jälkeen...

    VastaaPoista
  3. NO VOI VITTU!!!!

    Siis saatana mua ottaa päähän, vittu tuo se sun saatanan Mustisi tänne ni törkkään sen persaukkoon sellaisen Fireflaittin että se saatanan kirppuhotelli lentää Hindujen taivaaseen!!!

    Saatanan eläinrääkkääjä ku pakotat koirasi olemaan ulkona keskellä yötä 31.12 joka vuosi rakettien paukkeessa!

    Ja saatanan ämmät ja vittu minimoloiset ukot jotka valittavat melusta ja rahanhaaskauksesta, ilmastosta, ympäristöstä ja vittu Paavin valkopyykistä koska se vitun sankka rööki raketeista tuhoaa kaiken! HAISTAKAA VITTU!

    (Ja muuten jännä juttu, minne kasvihuoneilmiö katosi? Mikä vitun ilmastonmuutos?!?)

    Ja vittu just ny tässä laitan pystyyn adressin
    "KIELLETÄÄN KOIRAT KOSKA NE SAATANAN KARVAKASAT OTTAA PÄÄHÄN!"

    Motiivit

    1.Vitun rumia.
    2.Vitun tyhmiä.
    3.Syö kaikkee paskaa mitä ne vaa löytää.
    4.Ne haisee.
    5.Ne kuolaa.
    6.Ne haukkuu joka vitun pikkujutusta.

    Tai, no koirat ovat kivoja mutta yllä kuvailemani omistajat ovat rasittavia..

    L Z R

    VastaaPoista