Höösipumppu

maanantai 10. helmikuuta 2014

Wikimiliisit

WIKIPOLLARIT. Poliisihallitus nosti kissan pöydälle ja keksi ottaa asiakseen vittuilla Wikipedialle. NO KYLLÄ OLI AIHETTAKIN! Ihan hevon vittuun tällaiset hölynpölyjen Wikipediat, onhan Kouvolassakin vielä ainakin kaksi kirjastoa.

Wikipediahan on muutenkin rikollisjärjestö vailla vertaa. Syöttävät tahallaan väärää tietoa sekä HUIJAAVAT RAHAA omiin hämäriin tarkoituksiinsa. RAHANKERÄYSRIKOS! Niin epäilee äläpäliisihallitus. Vittu morjes.

Kuten jo totesinkin, Wikipedia syöttää meille väärää tietoa. Muistan kerran kun pelasin Trivial Pursuittia ja Wikipedia kertoi mammuttien kuolinvuosituhanneksi jotain aivan muuta kuin mitä vastauskortissa luki. Saatanan saatana! Päitä pölkylle myös siitä.

Morjeshallituksen arpajaishallinnon veitsenterävät timanttikyttäkolmoset olivat nauskuttaneet valtion kakskasikolmosten kanssa oikein kolmen sivun selvityspyynnön rahankeräysrikosepäilystä. Aikaa selvitykseen on 21.02.2014 asti tai Karhu-ryhmä ja ihan vitun kaikki muut metsän eläimet tulee liaaneilla ikkunoista sisään ja potkii kolapullot pöydiltä. Vapaata tietosanakirjaa varten ei fyrkkaa kerätä saatana.

Rahankeräyslain mukaan rahankeräystä saadaan järjestää kaiken maailman yleishyödylliseen paskaan. Jeejee, mannapuuroa narkkareille. Mutta vitussa ei avoimen tietopankin rakentamiseen, ei pennin jeniäkään ilman lupalipuskaa. Joka tietenkin uusitaan joka toinen vuosi.

Rahankeräyslainsäädäntöä ei edes sovelleta jos joku Mooses kerää kyhnyä pedaripapeille uskonnon nimissä. Sitä ei myöskään sovelleta Paska Elämä Lapselle -konserteissa. Joku Kuustosen Mikko saa kusettaa fyrkkaa minkä ehtii, mutta autappa sitä kuuluisaa armiasta jos yritetään saada joku uusi  palvelinpurkki siinä uskossa, että nykypenskat oppisivat erottamaan edes norsun aasista.

Lupaa ei tarvita esimerkiksi opintoryhmien tai koululuokkien rahankeräyksiin mikäli fyffet käytetään opiskelun edistämiseen. Wikipedia ei siis edistä opiskelua. Yeah right. Omat tutkintoni koostuu oikeastaan 50% kaljasta ja 50% Wikipediasta.

Joo-o. Jätän tämän vaan vittu tähän. Moro

1 kommentti:

  1. Uskoisin Pissa-tutkimusten olevan tämän takana, meillä on vaan liian korkea sijoitus! Kuka täällä tiedon rusinassa, älyn palleassa, idi... ideoitten Eedenissä, Päivin käsilaukussa ja Innovatiivisuuden surrealistisen surkuhupaisassa kosmoksen keskijakaumapisteen interaksiaalisen kaikkitietävän !!TISSIT!! Antirealismisessa kvanttihössötyksen kehdossa, RAKKAHIMMASSA Suomen maassa tarvitsee sivuston jossa voi lukea tietoa.
    Tärkeistä asioista.
    Siellä voi lukea vaikka Lada Samarasta.
    Hieno peli.
    Ajatelkaamme vaan miten ronskia on lahjoittaa euron (+22%Alv) Wikipedialle kun Munkkilan Amatööriteatterikerho MansikkaApila on jo hakenut lupansa kerätä rahaa uuteen proppuun eteläiseen sähkökaappiin sekä CE merkittyyn hehkulamppuun Rouva Puurohöylän Telefunkenin teleprompteriin.

    Siinä voi vähemälläkin yöunet mennä!

    Long live EU.

    L Z R

    VastaaPoista