Höösipumppu

torstai 13. helmikuuta 2014

Rasistilakua Kouvolasta

VAALILAKUT. Eilen Kouvolan lakritsin muukalaisvihaa lietsova logo yhdistettiin Perusnatsien mielipuoliseen rasistikampanjaan. Perusnatsit tilasivat ihan vitusti lakunamiskoja omaan vaalikampanjaansa varten. Kun ainakin miljoona purkkia ihmisoikeuksia tallovaa vihakarssua vilahti kaupunginvaltuutettu Veronika Honkasalon silmille YLEn uutisten kautta, oli peli menetetty.

Mikä vitun Honkasalo? Nimi Googleen ja puolukkapäivän punainen vasemmistolippu liehuu näytöllä kuin sykkivä prolapsinen persereikä. ASIAA. Kuinka paljon jaksoinkaan taas yllättyä että äänipointseja keräävä vasurimuija huutelee Twitterinsä täydeltä jotakin Iltapaskoja herättelevää skeidaa.

Aihe on jo sen verran vanha että huutelu on helppoa. Kukaan ei esimerkiksi enää välitunneilla pelkää mustaa miestä. Siellä pelätään monikulttuurisen yhteiskunnan RGB-värimallikartan mukaista yksilöä tai ehkä jotain sinne suuntaan. Vitustako minä tiedän.

Neekerinsuukot muuttuivat suukoiksi jo aikaa sitten ja Musta Pekka vaihtui pelkäksi Pekaksi. Ainiin, ja se Fazerin lakupekkahan lennätettiin niin lujaa vittuun että yksi supermarketillinen lakupaperia laitettiin hävitykseen. Koska hysteria.

Höösiyhteiskunnassa ihmeellistä on se, että ensimmäisenä asiasta huutamassa on valkoinen suomalainen kukkahattutäti. Eikö vähemmistöjen edustajat Suomessa kykene itse kertomaan jos kokee jotakin loukkaavana? Vai vellooko ilmassa välitön viharikoksen uhka? Noh, ehkä Joensuussa, mutta sitä ei lasketa. Ja pääseehän sieltäkin junalla vittuun.

Mieleen muistuu samanlainen "kohu" Aapiskirjan rasistisesta sisällöstä. Silloin joku tärkeä matami huusi kurkku suorana nännännäätä ja nönnönnöötä, jonka jälkeen muslimit kuittasivat koko homman naurettavana.


Höösipumpun liioitteluosasto listasi tämän hetken hirveimmät ylilyönnit:


Näinkö ympäristöyställisiä ihmisiä loukataan? Kennoon puristettuina ja halki leikattuina epäterveellisinä paskiaisina. Ja eikö kukaan ajattele kaljuuntuvaa ekoaktivistia? Vihreää kuulaa.

Tämä entisen FST:n vittupää täytyy olla ainakin jokaisen 80-luvulla syntyneen mielessä. Vanha kunnon BUU-klubben. Ja valkoinen kuin Berlusconin nokka pornojuhlissa. Skinhead. Huomioitavana silti kommunistin jalat/jalka sekä vihreä kuula keskellä naamaa.

Joulupukki. Ensinnäkin, mikä vitun pukki? Jotain sovinistihommia vai? Onko seksuaalisesti aktiivinen mies aina pukki ja nainen huora? Missä tasa-arvo? Lisäksi pukki pukeutuu Coca-Colan punaiseen ja edustaa länsimaista kulutusjuhlaa ja ahneutta. Paitsi samalla kommarin punainen. Kissat koiria mitävittua? (Ja miksi pukki on valkoihoinen?)

Kuin aukinainen rasia. Nyt väheksytään toista sukupuolta ja lujaa.

Turkin pippurit. Valtaosa turkkilaisistahan taitaa olla muslimeja. Paketin kyljessä olevat kuviot muistuttavat erehdyttävän paljon pommi-iskuista ja pizzasta. Tarvitseeko kenenkään sietää tällaista?

2 kommenttia:

  1. Maito on kiellettävä koska se rasismia valkoisia kohtaan. Kieltolistalle myös naistenlehdet (syrjivät miehiä), miestenlehdet (syrjivät naisia), Savon Jääkäri -leipä (loukkaa muita kuin savolaisia ja myös sivareita).

    VastaaPoista