Höösipumppu

torstai 27. helmikuuta 2014

Sovinistiset lumiaurat

TASA-ARVOAURAT. Parasta SUPERHUUMORIA tarjoilee Helsingin kaupunginvaltuutettu Gunn..vv...orrsscchh.............. GUNVOR BRETTSCHEIDER! Hän edustaa Suomen ruotsalaista kansanpuoluetta. Kaikki muistaa leffan Top Gunvor. Ihan vitun kova.

Edustaja Breadbutt Schweiner halusi selvityksen SUKUPUOLISYRJIVÄSTÄ LUMEN AURAUKSESTA. Uskokaa tai älkää, myös vittu aurauksesta saadaan ongelma kun sitä tarpeeksi kauan pureskellaan. Koko pohjoisen nykyihmisen historian ajan lunta on pitänyt kolata helvettiin IHAN KAIKEN edestä, ainakin jos on halunnut selvitä talvesta. Mutta vasta satoja vuosia myöhemmin, vuonna 2014 ymmärrettiin sen olevan tasa-arvo-ongelma. Kyllä väestönkasvukin loppui nyt tähän.

Butt-scheisser (anteeksi huono kielipääni) hämmästeli että miksi miesvaltaisille työpaikoille aurataan enemmän latua kuin naisvaltaisille. Burt-Schnitzel on selkeästi hyväosainen suomenruotsalainen perusmussuttaja. Ennen svenska nönnönnöö-skolania hän oli sairaanhoitaja. Joskus kylmän sodan aikana.

Bad-Scheisser, kaikessa vanhan puolihöperön mummon ominaisuudessa, keksi että miesvaltaisia aloja suositaan häikäilemättömästi ja järjestelmällisesti. Sairaanhoitajana Böd-Schmöshmösh ei kuitenkaan pitänyt sairaaloidenkaan aurausprioriteettia riittävänä. Brödsmörrin idea olisi vaikeuttaa miesvaltaisten toimialojen toimintaa koordinoimalla aurauskalusto jonnekin sinne missä mummo itse selviää. Pitäisikö aurauskarsinnat aloittaa vaikka raskaasta teollisuudesta? Annetaan myös valtateiden muurautua umpeen, enemmänhän siellä miehiä viilettää.

Yksi esimerkki voisi olla myös kuljetusala. Se työllistää Suomessa suoraan noin 150.000 ihmistä, joista valtaosa on miehiä. Kuljetusalan välillisiä asiakkaita ovat KAIKKI, jotka ostavat MITÄ TAHANSA, MISTÄÄN. Aurauskalusto olisi kuitenkin koordinoitava tasapuolisesti kynsisalonkien ja kansallisten logistiikkakeskusten kesken? Haista nyt jo paska.
Toivon todella että tämä ehkä koko talven typerin kannanotto herättäisi ihmisiä funtsimaan miten vitun jauhopäisiä ehdotuksia täällä oikein ilmoille ammutaan.


Lumiaurat vittuun ja homma toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti