Höösipumppu

tiistai 11. maaliskuuta 2014

Nyt lähtee kaljamainokset

ALKOHOLIMAINONTA. Pitkästä aikaa alkoholilakiin liittyviä paskauutisia! Mietojen alkoholijuomien mainonta kielletään lailla kaikilta yleisiltä paikoilta. EU:n tykeimmän olutverotuksen maassa, Suomessa, lähtee kaljamainokset sinne kuuluisaan hevon vittuun ensi vuoden vaihteessa. Asiaa!

Nyt en ole ihan varma kuinka helvetin monta satalappusta saa polttaa tuollaiseen Sinebrychoffin tai Olvin jakotykin 8m*3m kylkimainokseen mutta kun puhutaan sadoista mainosteipatuista kuorma-autoista ja perävaunuista niin loppusumma varmasti ainakin vituttaa. Kuulin joskus että kuorma-auton päällirakenteen raidoitus maksoi jossakin 300 euroa. PER RAITA, SAATANA!

(Helsingin Uutisten mukaan teippien poisto maksaa pelkästään Sinebrychoffille 500.000-1.000.000 euroa. Tähän toki päälle hukka-aika jossakin mainosliiterissä, jolloin auto ei tuota jeniäkään.)

Tämä rahanpolttolaki linjaa siis että kaikki yleisille paikoille näkyvät mainokset on kiellettävä ja niitä tehtailevia AHNEITA VÄKISINHUUMAAJIA on rangaistava ankarasti. Tämähän kieltää myös kaikki yleisillä paikoilla käytettävät vaatteet, jossa killittää esimerkiksi vaikka Karjala-logo. Näin ollen jokainen Leijonien fanipaidan Karjala-turnauksesta ostanut kiekkofani muuttuu myös laittomaksi vittupäärikolliseksi. Eikö?

Mainonta on jatkossakin sallittua kuitenkin urheilutapahtumissa, konserteissa ja muissa yleisöjuhlissa. Kuka helvetin pässi näitä juttuja oikein suoltaa? Mediassa hoetaan että joku Ukrainan presidentti Janukovitsh elää kuin eri maailmassa mutta pakko sanoa että tämä vittuilu- ja tärkeilyministeriön huuhaa-porukka on vähintäänkin sarjanousun päässä samasta liigasta. EIHÄN TÄSSÄ TODELLISUUDESSA ELÄVÄ IHMINEN VOI VAKAVISSAAN EDES RÄÄPIÄ TUOLLAISTA PASKAA PAPERILLE! EIHÄN?

Nyt maksetaan sitten miljoonia että saadaan ne vitun kaljamainokset pois kuorma-autoista, mutta samaan aikaan Fröbelin Palikoiden keikkalavan takana saa liehua lonkeroviirit niin vitusti kuin viiristä vain lähtee. 

Oikeesti ei saatana suomalaiset. Pelastuiko ne sadat miljoonat lapset nyt? Mihin vittuun tämä edes perustuu? Voiko tätä edes vittu tutkia? MITÄ PASKAA HÄH?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti