Höösipumppu

perjantai 14. maaliskuuta 2014

Höösipumpun alkoholipoliittinen muistio

Kaikkihan me jo tiedämme että me kaikki suomalaiset kuolemme tavalla tai toisella viinaan. Haluaisinkin osallistua alkoholipoliittiseen keskusteluun esittämällä yhtä päteviä väitteitä ja tunnuslukuja kuin mitä Sosiaali- ja terveysministeriön elämäntapavittupäät yhdessä muiden järjestäytyneiden huuhailijoiden kanssa esittävät järjettömyyksiensä pohjaksi:

- Alkoholimainonta tuhoaa kasvuiässä olevien lasten aivoja. Hippokampus, pikkuaivot, oikea lohko sekä kognitiiviset kyvyt. Äläpälä, nönnönnöö sekä välittäjäaineet.

- Klo 18 jälkeen myytävät miedot alkoholijuomat kasvattavat työssäkäyvän aikuisväestön ryyppyputkea paikkakunnasta riippuen 500-700 vuorokaudella. Vuodessa.

- Todellinen kulutus selviää vain kotimaan myyntiluvuista. Tuontialkoholia ei ole olemassa. Ja vaikka olisikin, vain THL:n kuuden ihmisen kyselytutkimukset ovat päteviä.

- Miedot alkoholijuomat tappavat suoraan noin 3,4 miljoonaa suomalaisaikuista vuosittain. Välillisesti ne aiheuttavat yli 1000-kertaisen kuolleisuuden syntyvyyteen nähden. Joka vuosi.

- 1960-luvun kuolinsyyt ovat suoraan verrattavissa 2010-lukuun. Lääketiede kuolinsyydiagnooseineen pysähtyivät 60-luvulla. Itseasiassa, mehän olemme 1960-luvulla.

- 4,7 tilavuusprosenttia on ehdoton, tärkeä ja hyvin perusteltu raja kaikelle alkoholipitoiselle juomalle. Ei neuvoteltavissa. Ei sitten niin vitussakaan koska sössössössöss. Tämä tiedettiin jo vuonna 1969.

- Ihmiset lopettavat juomisen jos viestimme selkeästi heidän olevan kykenemättömiä itse päättämään omista juomatavoistaan.

- Vain pienet päivittäistavarakaupat ruokkivat rappioalkoholisteja.

- Elämäntapavittupäät ovat ainoita ihmisiä, jotka tuovat esiin toivottuja ajatuksia alkoholipoliittisessa keskustelussa. Kaikki muut ovat joko pienpanimoiden lobbareita tai arvostelukyvyttömiä juoppoja.

- Työikäisistä miehistä 130 prosenttia lukeutuu alkoholin riskikäyttäjiin. Naisissa sama luku on 98 prosenttia. Naisten pienet luvut selittyvät muun muassa neliraajahalvautuneilla ja maksasairailla.

- Jos ravintolat kaadetaan, juominen loppuu.

- Ei tippa tapa, ja ämpäri päähän.

- Ilo ilman viinaa on aitoa. BB-Spygge pääministeriksi. Juhannus tammikuulle. Korkeasaaren eläimet vapautettava luontoon.

SADFASFASDFASDFASDFASFSDf.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti