Höösipumppu

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

V***uun muovipussukat!

YMPÄRISTÖMEININKI. Ai että meitä jeesataan ylhäältä asti. Olette varmasti joskus miettineet miten edesvastuuttomia luppakorvia me oikein olemme? Mehän kusemme kuona-aineilla ammuttuja happoja kupariputkiin ja heittelemme kaikenlaisia purnukoita roskikseen. Kusi on paha putkessa ja purnukka on paha pussukassa.

Älkää ymmärtäkö väärin, en halua väittää että kaikki ympäristöä säästävät toimet olisivat jotakin hippien paskajuttuja. Näinhän ei suinkaan ole. Ympäristöhifistely vaan on usein kaikenlaisen saatanan kalliin hössötyksen taustalla.

Kun tätä "luontopaskaa" pohditaan sitten koko kansakunnan voimin, on paskanjauhantatalkoissa kaikki höösärit ja hullut mukana. Tietenkin. Siitä sitten huippuideat seuraa toinen toistaan aina takkatulen tekemisen kieltämisestä pakollisiin 20-asteisiin pyykinpesuohjelmiin.

Suomen johtava talouslässytyksen paskalehti, Kauppapaska, uutisoi EU:n halusta kieltää jotakin helvetin vihannespussukoita. Eipä tässä muuten kai mitään, näen vaan pierunvihreiden omenaposkiset kansanedustajat tekemässä tämän aiheen parissa vielä jotakin aivan saatanan ämpäripäistä. 

Veikkaan että kaikki muovipussukat kielletään enintään päivän varoitusajalla siten, että kaikki kauppiaat joutuvat heittämään pussukkansa suoraan roskiin. Koska totaalinen käyttökielto ja heti. Kun kyse on ympäristöstä, myrkkypussien käyttö on lopetettava välittömästi.

Uutisessa mainittiin jostakin paskatutkimuksesta, jonka mukaan suomalaiset käyttää yhtä henkilöä kohden 4 myrkkypussukkaa vuodessa. Ensinnäkin, uskon tuohon tutkimukseen yhtä paljon kun suomalaiseen ruokakauppaan, josta saisi ostaa viiniä. Eli ihan helvetisti. Mutta onhan se imarteleva tutkimus.

Puolassa, Slovakiassa ja Portugalissa käytetään vittuilupussukoita eniten: vuodessa n. 460kpl henkilöä kohden. Niin eli kiitos vitusti semi-neukuille ja wannabe-espanjalaisille työttömille. Höösipumpun taloustieteen ja polyeteenivalmisteiden tutkimuslaitos selvitti syyn muovipussien suosiolle näissä maissa:

- Kaikkia yhdistää persaukisuus. Kyhnyt loppu, vedet poikki, joutuu paskomaan muovisäkkiin.

- Slovakialaiset häpeävät itseään, ovathan he selkeästi paskempaa porukkaa kuin esimerkiksi tsekkiläiset. Siksi he käyttävät pussukoita ehkäisy- ja/tai aborttivälineenä. Abortti hoidetaan usein vasta synnytyksen jälkeen muovipussilla, sillä oikeaan aborttiin kykenevät lääkärit ovat painuneet jonnekkin oikeaan maahan duuniin.

- Puolassa ei ole muita ammatteja kuin rekkakuski. Ja ainoa herkku on viinassa uitettu pierunhajuinen makaroni-/nuudelisetti. Ja sitä paskaa pitää hauduttaa pussukoissa.

- Portugalissa on niin vitun kuuma ja pelkkiä mäkiä missä ei kasva mikään, joten heillä ei ole lainkaan mahdollisuutta kankaisiin. Lisäksi hekin ovat niin syvällä konkurssissa ettei ketään kiinnosta niille työttömille mitään viedäkään. Eli koska ei kangaspussukoita -> muovipussukoita.


Lyhyesti: Pussukat vittuun. Odotamme hetkeä, jolloin Suomi ottaa edelläkävijän roolin. Pussukoiden käyttö Puolassa vähenee takuulla sitä enemmän, mitä enemmän me täällä pohjolassa vittuilemme itsellemme erilaisilla pussukkakielloilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti