Höösipumppu

torstai 21. marraskuuta 2013

Suolet valuu näytöstä läpi

MEDIAA LAPSILLE. Olemme jälleen ydinkysymyksen äärellä: EIKÖ KUKAAN AJATTELE LAPSIA? No ei ajattele mikäli hössöhysteriaa lietsovaa lastenpsykologi Riitta Martsolaa on uskominen. Katsokaas kun Kung Fu Pandat ja Ti-Ti Nallet saa jälleen kerran kansakuntamme lapset tappamaan ja myymään persettään.

Ihan ensiksi kuva Nurmijärven Uutisista, joka aiheesta ylipäänsä uutisoi:

Media kiinnosti. Median vahingollisia vaikutuksia käsitellyt ilta kokosi suuren
Huoli on suuri. Suuren suuri.

Siinä mukavasti äidit ja iskät kuuntelevat harmaapäistä hullua. Heidän kasvatustaidoista en tiedä mutta ainakin naamat osataan vääntää asentoon "olen erittäin huolestunut." Se on hyvä asento. Vittu pitäkää se. Vain huolestumalla ja höösäämällä saadaan kasvatettua lainkuuliaisia pelkuripaskahousuja.

Vielä hauskemmaksi tämän jutun tekee se, että tämä Nurmijärven Uutisten toimittaja on jotenkin onnistunut veistelemään niin käsittämättömän PASKAN UUTISEN etten oikein tiedä pitäisikö minun itkeä vai hakea niiden toimitukseen töihin. Töihin hakisin lähinnä vain siksi että näkisin tuon kirjoittajan naaman. Kenties voisin tarjota kahvit vuoden rankimmasta facepalmista.

Jokainen huolestunut äiti ja isä on itse penskana katsonut nykymittarilla mitattuna vielä kauheampaa paskaa telkkarista. On ollut niitä kahlitsevia sukupuolirooleja, homot ovat loistaneet poissaolollaan, on poltettu piippua jne. On ollut kokonaisia piirrossarjoja, jonka juonet ovat perustuneet yksinomaan siihen että päähenkilö yritetään tappaa erilaisin keinoin. Näin esimerkiksi Tipi&Sylvesteri ja Keljukojootit maantiekiitäjineen.

Sillä välin kun Keljukojootti on yrittänyt kusettaa maantiekiitäjää hakettimeen, on karhukopla kääntänyt Roope-sedältä seteleitä minkä ovat vankikarkuruudeltaan ehtineet. Ainiin ja se namusedän näköinen tohtori Sykerö on jaksosta toiseen LSD-tripillä jossain toisessa tähtijärjestelmässä. Ti-Ti Nallet näyttää siltä että ne olisivat vetäneet sen TV:stä tutun ihmiskorppikotkan kanssa ainakin viikon piriä ja afrikkalaiset yrittää keittää Alfred J. Kwakin elävältä, jotta se olisi helpompi nylkeä. Vittu saatana nytkö joku Pokemon on liian hc? Häh?

Palataan nurmijärveläisten paskauutiseen. Peleihin liittyvään tekstiin en edes jaksa kauheasti ottaa kantaa. Niin rankkaa paskanjauhantaa se on. Tässä Jukka Kauppisen kannanotto dome.fi -verkkopalvelussa.

Tiivistettynä Nurmijärven ykkösmedia toitottaa kuinka mieletön veritulva valuu näytöstä kakaran syliin ja kuinka Counter-Strikesta opitut pohjapiirrokset vastaavatkin nyt yhtäkkiä Klaukkalan ala-asteen pohjapiirroksia, sekä antavat vihiä että vahtimestari pitäisi ampua singolla.

Lisäksi höösisanomissa päivitellään sitä tosiasiaa että valtion elokuvatarkastamo on ajettu alas. Mitä helvetin väliä sillä on kuka ne tarkastaa? Joku saatanan Ainimartta ehtii varmasti huutaa Iltapaskalle mikäli aihetta ikärajan nostolle on. Miksi siis ylläpitää verovaroin jotakin, joka jo toimii pelkän kukkahatun voimalla?

Vielä 90-luvun puolellakin sai Ärrältä ihan helposti K18 -elokuvia vuokrakasetteina vaikka ikää oli ehkä kymmenen vuotta. Myyjä korkeintaan kysyi että näinköhän tämä on liian rankka, mutta tilanteesta selvisi AINA koiranpentu -ilmeellä. Saattoi tuo "lepsuilu" tosin johtua Kouvolastakin. Mitäs nyt yhdestä leffasta kun leikkipuistoistakin löytyi enemmän huumeruiskuja kun koko pitäjässä oli kakaroita. 

Kuva uudesta pasianssista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti