Höösipumppu

tiistai 26. marraskuuta 2013

Fasistipaitoja kakaroille

LINDEX. Tiistain kovimman paskapläjäyksen tarjoaa vasemmistolainen Anna Kontula. Hänen mielestään Lindexin vaatevalikoimassa on fasistinen vaatekappale. OI KYLLÄ! Anna itse mussutti aiheesta Facebookiin. Hetkeä myöhemmin Verkkouutiset uutisoikin aiheesta.

Okei tämä juttu kuulostaa juuri niin paskalle ettei kukaan tällaista tosissaan lähtisi länkyttämään. Eihän? Vai oliko tämä vasemmistolaisen tapa heittää läppäläpyskää vai mitäs helvettiä? Vai olisiko tämä sittenkin vaan joku julkisuustemppu? Eihän tämä muija ole edes EU-vaaliehdokkaana. Oli miten oli, mitä enemmän luin Annasta, tuli sellainen fiilis ettei oikein tiedä onko kyseessä hullu vai määrätietoinen vassari.

Kaikkea paskaa tuolta Annan nettisivuilta ainakin löytyy. Sähkö liian kallista, ydinvoima kuitenkin ehdottoman pahasta, koulussa opetetaan "väkivallan kulttuuria," kissat onkin koiria ja nyt viimeisimpänä sinimusta yhdistelmä vaatteessa on fasismia. Höösipumpun innovointiosasto ehdottaa nyt kyllä ämpärin poistamista pään ympäriltä. Paperipussin pitämiseen Annan päässä innovointiosasto ei ota kantaa.


Fasismia ihannoiva vaatekappale. Näkyvän valon aallonpituuden ollessa n. 450 nanometriä, on kyseessä fasisminsininen (kuvassa). Huhujen mukaan Lapuan liike meni ja kehitti natsipäissään valon taajuudet.

Oli Annan lataus fasistipaidasta läppä tai ei, vituttaa että kansanedustaja edes laukoo tuollaisia. Toisaalta silloin kun sosiologikommarin suusta kuullaan fasismiläppää niin silloin harvemmin vitsaillaan. Ja voi vittu jos Lindexillä noteerataan tämän muijan huutelut, innostuu kaikki lukemattomat äläpäläpälät vaan entistä enemmän.

Kiinnostaisi tietää että mistä vitusta tuo ämpäripää eksyi LAPUAN LIIKKEEN FASISTIMURHAAJAPERKELE -PAIDAN äärelle ja kuinka paljon kuranepparin pitää jotain hippokampusta painaa että tuo muotoutuu FASISMINSINISEKSI. Siis nyt vittu ihan oikeasti?

Pakko oli mennä tsekkaamaan Lindexin lastenvaatteita enemmänkin ja uskokaa tai älkää: SIELLÄ ON IHAN OIKEA KASVAVAN KOMMUNISTIHORON KANSANMURHANEULE. Huh! Arvon Lindexin johtaja: Miksi mallistossanne on Stalinin kansanmurhia ihannoiva kommarihoron neuletakki? Tämä persereijän punainen neule pahoittaa mieleni ainakin tuhannen Mainilan laukauksen voimalla.


Stalinistineule

2 kommenttia:

  1. Itsekkin jouduin väkivallan uhriksi koska joukko maahanmuuttajataustaista ihmistä huomasi Fiat Tipo henkilöautoni Musta-PedofiilinSinisen värikombinaation.

    SIIS VITTU KUKA VITUSSA EDES AJATTELEE TUOLLAISTA!!!!

    VastaaPoista
  2. Suomi hävisi sodan kommunismille vuonna 1945. Kaikki Suomen poliittiset puolueet ovat kommunistisia. Äänestäminen on turhaa. Suomen hallitus on maanpetturihallitus, joka tuhoaa Suomen. Tai no, Suomi lakkasi olemasta vuonna 2011 jolloin perustuslakiin kirjattiin että Suomi on EU:n jäsen. Vain gulagit puuttuvat.

    VastaaPoista