Höösipumppu

perjantai 29. marraskuuta 2013

Pikku rakennepaketti pt.1

RAKENNEUUDISTUS osa 1. Joulu on pian täällä. Jouluna saa paketteja. Nyt kaikki saa yhden mahtavan rakennepaketin, hallitukselta. Paskapaketissa oli todella paljon hyviä juttuja mutta kuten me suomalaiset tiedämme, ei hyvää ilman paskaa.

Jos ketään kiinnostaa niin kakkapaketin voi avata tästä. Ainiin, Iltapaska listasi omat sensaatiopaskansa täällä.

Höösäyksen kannalta ensimmäinen asia mikä pisti silmään on oppivelvollisuuden ikärajan nostaminen. Siten viestitään nykynuorille näppärästi että isomummuyhteiskunta hoivaa aina vain pidempään. Nykypenskat ovat halutessaan oikeasti 50-90-luvun junnuja reilusti fiksumpia. Siksi heille on tärkeää viestittää että EIPÄS OLE SAATANA. Yhteiskunnan on käskettävä paskahousuista kiukkupussia opiskelemaan vielä vuosi pidempään koska näinhän ne asiat nyt vain ovat. Pakkopulla toimii teineihin aina.

Höösipumpulla oli ainutlaatuinen tilaisuus saada mietteet 15-vuotiaan Aapon päiväkirjasta:

"Vittu tänää oli taas vitu paska päivä. Vittu! Oltii vittu luokassa vittu B430 ja siellä oli joku vitun liitutaulu. Vittu vattu vottu, ei touch screeniä. Maikka kerto jotai näätää paskaa. Sit reksi kuulutti et me joudutaa pakosta lähtä johku vitu lukioo tai amiksee. Nyt en vittu lähe ainakaa! Vittu! Mutsi sano et riparin jälkee on naimakelpone XD Bilsa on paskaa ja lukios on bilsaa. Mutsin mielest ois pakko mennä mut aion vetää tahallaa ihan vituiks XD Mitähä mutsi miettii ku huomaaki etten tee mitää??

Tätikii on työtön ja se antaa aina vitust massii ku mutsi ei nää. Se on sentää hyvä tyyppi toisinku natsi äiskämutsi. Vittu se aina jaksaa jauhaa mut antas pitää hauskaa ees välil. Tajuis joskus et me ollaa jo iha vitu tarpeeks aikuisii. Iha vitu nolot muumiot keksii jotain amiksii et pitäs muka mennä. Dani kerto et se kuka keksi iPhonenkii nii ei käyny vissii mitää koului XD Ihan ku tarvis jotai kouluu et vois mennä töihi! Tätikää ei käyny mitää ja nyt se asuu yksin ja meinas hommaa auton.

Ja iha sama! Tädil ei oo Lahnasen köksää! Tekee vaa mitä huvittaa ja ei tartte tsiigaa salaattimummoo XD Pude sano et jos menee amiksee tai lukioo nii sit saa rahaa itellee XD On vaa siel ja sit ei tartte käyä missää tunneil ja saa rahaa! Amiksest saa kuulemma tonnin kuussa ja lukiost neljä tonnii kuussa. Iha sikanaa!



Rakennepaketin kanssa jatketaan vielä myöhemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti