Höösipumppu

sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Punainen paska

PUNAINEN RISTI. Taksiala järjesti hyväntekeväisyyskampanjan. Yllättäen kampanja olikin aivan perseestä koska jotkut vitun palikat olivat mainosplakaatissa väärin. Hohhoijaa. Olisihan se pitänyt tietää että viisi eriväristä palikkaa pystyy muodostumaan ongelmaksi. Hössönsössön. Mielipahakampanjasta uutisoi yllättäen Iltapaska.

Palikat muodostivat mainoksissa siis kuvion, joka näyttää punaiselta ristiltä. Mitä vittua sitten? Taksiliittoon oltiin välittömästi yhteydessä Suomen Punaiselta Ristiltä. Mieli pahoitettiin. Taksiliitto pääsi vähemmällä kun he poistivat mainokset takseista omatoimisesti, muutenhan paskamyrsky olisi ollut vain ajan kysymys.

SPR tekee ilmeisesti niin helvetin hyvää duunia että heillä on tekijänoikeus ristiä muistuttaviin palikkamuodostelmiin. Ristihän on yksi ihmiskunnan vanhimmista symboleista. Länkkäreille se on tuttu siitä että 2000 vuotta sitten siihen naulattiin yksi työtön pitkätukka. Tovi myöhemmin sen symbolin turvin käytiin väkisinmakaamassa pitkin maailmaa, jonka jälkeen symboli annettiin jollekin laastareita latoville hipeille. Ja nykyään niillä on liuta markkinatanttoja, jolle maksetaan palkkaa mielensä pahoittamisesta. Siinäpä tuo pähkinänkuoressa.

Mainoksessa kerätään fyrkkaa lasten sairaalalle. Onko todella mitään vitun väliä vaikka SPR yhdistettäisiinkin tuohon projektiin? Ilmeisesti on. Uutisessa kehittämisasiantuntija Katja Saksa pahoittelee että he ovat toimineet ristiriidassa lain kanssa. Täh?

Höösipumpun varainkeruuseen erikoistunut yksikkö keksi juuri tavan rahoittaa SPR:n toiminta seuraavaksi tuhanneksi vuodeksi. Jos kerran jollakin jengillä on tekijänoikeus plusmerkkiin, alkaa massia tulemaan ovista ja ikkunoista. Höösipumpun varainkeruustrategia SPR:lle:

- Sveitsin ja kaikkien Pohjoismaiden lipuista kantelut vaikkapa EU-tuomioistuimeen. Valtioiden olisi maksettava rojaltia jokaisesta ristilipun käyttökerrasta. Jos miettii vaikka olympialaisia niin $$$$.

- Oikeuteen myös kaikki toimijat, jotka käyttävät kuviota missä kaksi viivaa leikkaavat toisensa 90 asteen kulmassa.

- Rojaltit kerättävä patriarkan risteistä, hakaristeistä, Pyhän Andreaan risteistä, Maltan risteistä, kehäristeistä, plusmerkeistä ja pää vinossa tarkasteltuna myös aakkosesta "X". Tämä tarkoittaa sitä että jokainen kouvolalainen natsikin alkaa tuottamaan vittunaan massia.

- Hautakivet syyniin. Joku vuokramaksu ristin käytölle hautakivissä voisi olla kohdillaan.

- Roomalaisissa luvuissa X on 10. Tämä tarkoittaa että jokaisesta kympistä, oli se sitten ihan missä tahansa, tulee periä tekijänoikeusmaksua.

- SPR:lle yksinoikeus myydä ristipääruuvimeisseleitä.

- Kaikista risteyksistä perittävä maksu. Jos tuntuu kohtuuttomalta, tehkää vittu liikennepympyröitä. Haminalaisille tämä olisi silkkaa profittia.

Suomen Punaisen Ristin logo.

2 kommenttia:

  1. Ihan naurettavaa touhua. Kun tosiaan ottaa huomioon että tässä kerättiin rahaa LASTENSAIRAALALLE niin silti piti alkaa kitisemään kuviosta, joka on hieman punasävyinen ja muistuttaa hieman ristiä. Huhhuh. Tiedänpähän ainakin mille järjestölle EN anna rahaa.

    VastaaPoista
  2. Hupaisinta tässä on se, ettei mieleeni edes tullut SPR logo itsessään. Ennen kuin uutisessa sanottiin, että taksien käyttämä logo matkisi sitä.

    VastaaPoista