Höösipumppu

tiistai 23. heinäkuuta 2013

Torpedoputket kukkahattuja kohti

Aika potkaista koivarit tulille. Aika suunnata torpedoputket teidän jokaisen kukkahatun suuntaan. Vihaan teitä. Haluan että voitte pahoin teksteilläni. Haluan sitä pahoinvointia jatkuvan niin pitkään kun tieten tahtoen koette olevanne jotenkin sellaisia ihmisiä sellaisessa asemassa että voitte tulla kertomaan minulle mikä on minulle itselleni parhaaksi.

Osa teistä ei jätä asiaa kuitenkaan kertomisen asteelle vaan pönkitätte itsenne sellaiseen asemaan, jotta voitte tehdä sen minulta kysymättä. Toistuvasti.

Listataan ensin muutama juttu, jumalauta, mitä kaikkea paskaa te, ja teidän moraalinen ylivertaisuutenne olette jo nyt saaneet aikaan:


- TÄHTISÄDETIKUT. Tämän takana oli liuta kukkahattusetiä (jatkossa sedät ja tädit saavat olla molemmat tätejä, en jaksa erotella, tasa-arvoa yay!). Ette päässeet 2010 turvallisuustekniikan neuvottelukunnassa yksimielisyyteen mikä on "junnutavaraa" ja mikä ei. Ratkaisumalliksi päätitte että TÄHTI-VITUN-SÄDETIKKU on RÄJÄHDE, joka on kiellettävä alle 18-vuotiailta. 

Näen silmissäni kuinka pesitte toisienne selät palaverin jälkeisessä saunassa ja hurrasitte saavutuksillenne. Aamukrapulassa sitten pää kolmantena jalkana lyömään laput vetämään Kiviniemen hallitukselle. Kieltopäätös luonnollisesti viidessä minuutissa ja kliimaksi saavutti huippunsa. Vittu mikä selkävoitto kaikesta.

Eipähän enää 15-vuotiaat tuhoa infrastruktuuria kipinätikuilla.

- YHDEN ANNOKSEN SÄÄNTÖ. Hah! Kaikki varmaankin tietää tämän? Muistan vuonna 2009 lukeneeni monta kertaa uutisen missä kerrottiin että ravintolassa saa ostaa lain mukaan vain yhden annoksen kerralla. Tai saa tarjoilla. Noh se nyt on aivan saatanan sama kummin päin se meni. Pykälän mukaan et saisi ilmeisesti viedä sitä kaverillekaan ellei hän ole tiskille tatti ojossa odottamassa kolmen tunnin jonotuksen jälkeen.

Tämä on siitä aivan helvetin hieno ja tarpeellinen sääntö että tätä eivät käsittääkseni noudata enää kukaan missään. Tai no ehkä Pedersöressä, onhan siellä Suomen onnellisimmat nuoret.

Esimerkillinen paskapersepykälä, jota ei kukaan halua noudattaa. Riittää kuitenkin että ylivertaiset kukkahattutädit paheksuvat niin pykälä saa jäädä. 

Koska olemme jättäneet tämän tarpeellisuuden huomioimatta, voimme ilmeisesti enää vain istua alas ja seurata kun yhteiskuntamme vajoaa meteoroidin lailla kohti lopullista tuhoaan.


- LOTTO. Tämä päätös on myös upea. Pureudutaan ensin siihen mistä kaikki paska kuitenkin alkoi. Veikkaus halusi suojella nuoria kuluttajia niille haitallisilta uhkapeleiltä ennakoimalla. Jälleen kerran esitettiin tutkimus. Toiset uhkapelit ovat haitallisempia kuin toiset, Lotto kaikken harmittomammasta päästä.

Yhteisymmärrystä ei kuitenkaan saavutettu enempää, niimpä kaikki osapuolet päätyivät kieltämään kaikki Veikkauksen pelit. Ihan kun tämä olisi vittu joku ratkaisu? Sama kun Kataisen hallitusneuvotteluissa oltaisiin kielletty koko parlamenttijärjestelmä kun ei päästy heti yhteisymmärrykseen.

Kuten sanoin, tämähän oli pelkkää esipierua koko paskassa järjestelmässämme. Kuin kieltovirastojen räksyttäjät kuulivat tästä, alkoi ennennäkemätön arpajaislakiponnistelu. Se onanoitiin voimaan joskus 2011 (eikä kyllä edes kiinnosta milloin).

Tämänkin kaiken paskan tarkoitus oli käsittääkseni estää hallitsematon kansalaisten hymyileminen.



Yritän saada yhden paskapykälän päivätahtia jatkettua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti