Höösipumppu

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mitä on jäänyt kieltämättä?

Tulevaisuus on täällä ja pian. Näen sen myös vittumaisempana kuin koskaan!

Pohjustan ensin alla olevaa listaani hieman. Jokainen on varmasti kuullut sanonnan "historia toistaa itseään." Kun historiaa mietin tämän kaiken höösäyspolitiikan ytimessä, voin kertoa että tulevaisuuden täytyy olla kyllä todella paskaa.

Alle listasin visioni vuoden 2030 Suomesta:


- Lompakot kiellettävä koska ne aiheuttavat eniten taskuvarkauksia Suomessa. Lompakkoa kantaakseen on parempi laatia luvanvarainen erikseen suoritettava lompakonkantajan passi, jotta lompakkoa kantava ihminen ymmärtää että kadulle sammuminen saattaa aiheuttaa ylimääräisiä lompakoiden menetyksiä.

- Olutvarkauksien torjumiseksi päivittäistavarakauppoihin on rakennettava holvi, jossa olutta voi ainoastaan säilyttää. Betonirakenteiden on kestettävä kuuden kilotonnin räjähdysvoima.

- Jonottaminen kiellettävä ravintoloissa. Perustelu: Baarimikko ei yksinkertaisesti pysty näkemään viimeisenä jonottavan ilmettä ja humalatilaa. Jonon viimeisimpien välillä syntyykin toistuvasti mm. moottorisahataisteluja.

- Henkilöautot varustettava peruutussireeneillä. Sireenin äänen on kannettava kenenkään tahon määrittämättömässä suburbaanissa ympäristössä 317 metrin päähän aiheuttamatta kuitenkaan maan alla pohjavesistöissä eläville kaloille kuulovaurioita ja mielipahaa. (Kyllä, vuonna 2030 kalojakin vituttaa niin paljon että ne on muuttanut maan alle)

-Vihapuhe on jo nyt laitonta. On kuitenkin kyettävä ymmärtämään vihapuheiden syyt. Kaikkihan lähtee viha-ajatuksista, joten ne on saatettava rangaistavaksi.

- Sukelluslaitteet aiheuttavat hallitsematonta sukeltelua.

- Liikaa hymyilemistä on kontrolloitava keinolla millä hyvänsä. Vuoteen 2030 mennessä noin 600 miljardia suomalaislasta on kuollut hymysuin tapahtuvissa onnettomuuksissa. Lisäksi kun olemme ylivertaisia teknologiassa ja ylipäänsä aivan kaikessa, on selvitettävä voitaisiinko hymyä kontrolloida jonkinlaisilla poskiantureilla.

- On säädettävä erikseen asiat, jotka voidaan sallia. Sallimiseen vaaditaan yli 50% enemmistö, jonka on ensin ymmärrettävä mitä ollaan jo ensin kielletty. Onhan meillä maailmankaikkeuden mahtavin koulujärjestelmä kuitenkin.

- Koulujen kevätjuhlissa ei enää riitä että Suvivirsi on kielletty. Jokaisen suomalaislapsen on laulettava jo Koraanistakin tuttu "O-MDINAR -BULBULI"

- Yli neljän henkilön istuttavat ravintolapöydät on saatettava täydelliseen kieltoon koska suuremmista pöydistä kantautuva pistemelusaaste tuhoaa muiden ihmisten kuuloluista ainakin alasin- sekä jalustinluun. Ne pirstoutuvat täysin paskaksi muutes.

- Alkoholittomat oluet on saatettava joko verhojen taakse myytäväksi tai niiden ulkoasua on muutettava vähemmän yhtään mitään muistuttavaksi.

- Jokaisen kansalaisen on veroilmoituksen tapaan laadittava oma henkilökohtainen hiilijalanjälkisuunnitelma. Jos se ylittyy, täysin tuntematon taho sakottaa siitä. Ja ihan vitusti.

- Parkkipaikoille on saatava yhtä paljon invapaikkoja kuin tavallisia parkkiruutuja. Ei voi olla hyvinvointiyhteiskunnassa mahdollista että pyörätuolilla liikkuville tarjotaan vähemmän pysäköintitilaa kuin käveleville ihmisille!

- Hätäkeskuspäivystys on täysin riittämätön nyky-yhteiskuntaamme. Resursseja on lisättävä, jotta häke-päivystäjät voivat soittaa suoraan huolestuneelle kansalaiselle ja kysyä onko kaikki hyvin.


Tällä hetkellä tämäkin kaikki paska kuulostaa täysin samalta kun nykypäivän pelisäännöt olisi kuulostanut 20 vuotta sitten. Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti