Höösipumppu

torstai 25. heinäkuuta 2013

Märkäsormiystävällisyyttä

TURVASYTKÄRIT. Niin että mitkä? Kyllä vaan, sytyttimet turva-vitun-mekanismilla. Noh aivan kuten en mistään muustakaan, myöskään tästä en tiedä oikeastaan muuta kuin että ne vituttaa. Parhaiten tämän pyromanian estojärjestelmän huomaa COLT –sytkäreissä. Siihen rullaan on tullut se saatanan läpyskä siihen keskelle. Siten että varmistetaan että et saa edes tarkoituksella pyöräytettyä tulta ulos siitä toosasta. Mahdoton paska käyttää esimerkiksi näpit jäässä. No onneksi Suomen ydintalvi kestää sen 11kk vuodesta niin ei kai mitään hätää. Ei helvetti.

Miksi sitä läpyskää ei vaan voinut jättää laittamatta? Kuka helvetti tavallisen Coltin kielsi ja miksi? Vai johtuiko Porvoon tuomiokirkon tuhopoltto sittenkin varmistamattomasta Colt –sytyttimestä? En tosiaan vielä päivällä löytänyt tietoa kuka/ketkä tämän paskan takana on mutta jos pitäisi heittää hyvä veikkaus niin osoittaisin sormeni Turvallisuustekniikan neuvottelukuntaan. Sama super-neuvottelukunta on tunnettu myös uuden vuoden juhlinnan pilaamisesta (ruutimäärät raketeissa, ikärajat, tykärit, kiinalaiset, tähtisädetikut, lällällää ämpäripää jne..).

Yritän taas asettua näiden ämpäripäiden housuihin. He ovat varmasti katsoneet Wikipediasta että "Sytytin on apuväline, jolla sytytetään palamaan esimerkiksi takkatuli, kaasulieden liekki, kaasupoltin, savuke tai muuta vastaavaa." Tähän vastattaisiin muualla maailmassa että ”ei vaadi toimenpiteitä.” Sen sijaan tässä neuvottelukunnassa yksi tai useampi henkilö on huomannut nokkelan vivahteen ”tai muuta vastaavaa.” Päädyttiin ratkaisuun tehdä varmuuden vuoksi ”muusta vastaavasta” vitusti paljon hankalampaa. Hyvä juttu hei, thanks!

Vielä viisaammaksi tämän märkäsormiystävällisen turvamekanismin laittamisesta tekee se että bensaa vuotava Zippo on kuitenkin ok. Noh maksaahan se sentään tonnin. Pääasia on että turvamekanismit löytyy niin säästymme varmasti SATOJEN MILJOONIEN EUROJEN TUHOILTA.

Kevennykseksi huomatkaa ao. kuvassa lain velvoittama käyttöohje Colt –sytyttimille. Ohje on hyvä olla koska ennen näitä ohjeita ihmiset yrittivät työntää näitä Coltteja pelkästään nenäänsä.

4 kommenttia:

  1. "YLI 4000 SYTYTYSKERTAA" eli coltilla on mahdollista sytyttää vaikka 1000 kirkkoa, 1500 autoa, 2000 ihmistä, 300 paskapussia ja 200 pierua! Välittömästi pitäisi kieltää moinen laite. Ja sen kantamisesta rankaista kuolemantuomiolla!!

    VastaaPoista
  2. Ja niinhän niillä yleensä sytytetään!

    VastaaPoista
  3. Milloinkohan ne idiootit tajuaa, että "Ei vittu, tää Zippohan palaa kokoajan ilman painamatta mitään namiskuukkelia jos kannen unohtaa auki, saatana!". Ratkaisu varmaan tähän on jousella varustettu kansi, joka pamahtaa käyttäjän näpeille vähintään joka toinen kerta.

    VastaaPoista
  4. Yks vaihtoehtohan olisi tehdä Zippo, jossa kansi ei aukea ollenkaan.

    VastaaPoista