Höösipumppu

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Energiatavoitteita ja paskaa kahvia

ENERGIATAVOITTEITA JA PASKAA KAHVIA. Euroopan morjestuskomissio ilmoitti ettei Suomi ole ollut rakennusten energiatehokkuudessa riittävän onnistunut. Jotain sakkoahan sieltä kuulemma tulee koska suomalaiset kotitaloudet hönkivät päivittäin VÄHINTÄÄN 100-asteista ilmaa seinien läpi pitkin peltoja. En jaksa avata energiatehokkuuden takarajoja, tavoitteita ja muuta siihen liittyvää paskaa koska se tuskin ketään teistä edes kiinnostaa. Mutta jos kiinnostaa niin tästä.

Energiaa kuitenkin menee koska meillä on MAHTAVA RAIKAS TALVI. Kännykän lataaminen maksaa Suomessa luonnollisesti viikon nettopalkan ja sähkösaunan löylyjä varten pitää ottaa pankkilainaa. Ainiin ja jos seinän välissä ei jumalauta ole riittävästi pumpulia niin sakkoa nasahtaa koko vitun pitäjälle.

Samaan hengenvetoon voittokomissio sai aikaiseksi kahvipannupaketin, joka automatisoi ensi vuonna kahvinkeittimet. On nimittäin saatava keittimet, jotka tekevät kylmää kahvia puolen tunnin välein. NÄPPÄRÄÄ! Huhujen mukaan tärkein tavoite olikin saada duunareille mahdollisimman kylmää kahvia sekä paikata maailman epäonnistuneimman ydinvoimaprojektin tappioita Olkiluodossa.

Höösipumpun nimettömän tietolähteen mukaan EU:n voittokomissiossa suunnitellaankin jo kuuden minuutin sähkökiukaita ylettömän kylpemisen hillitsemiseksi. Uudenmaan tasapuolitanttojen puheenjohtaja kiirehti myös kommentoimaan asiaa:

- Meidän räpättäjätanttojen mielestä puukiukaat ja muut tulipesät tulisi varustaa automaattisilla sprinklerijärjestelmillä, jottei kenenkään kylpeminen äidy sakkojen mittaiseksi yli kuuden minuutin energiahaaskaukseksi.

HYVINVOINTI EI VAAN TULE ITSESTÄÄN! VOI VITTU ETTÄ MINÄ VOIN HYVIN.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti